E GJITHA ELEKTRIKE JAGUAR I-PACE

E GJITHA ELEKTRIKE JAGUAR I-PACE

SUV-i i vlerësuar me performancë tërësisht elektrike. I gjerë, i detajuar bukur dhe me teknologji të integruar pa probleme.
KRIJONI VETURËN TUAJ KERKESE PER OFERTE

SUV FITUESE ME PERFOMANCË ELEKTRIKE

Fitues i Makinës Botërore të Vitit, Dizajni i Makinës Botërore të Vitit dhe Makina e Gjelbër Botërore*. I projektuar si një makinë elektrike dhe një makinë që kundërshton konventat e EV, Jaguar I-PACE është një nga modelet më të dëshirueshme në rrugë sot.

EKSPLORONI ELEKTRIKEN

PAMJA E JASHTME

Elegante dhe aerodinamike. Rezultati i mrekullueshëm i ADN-së Jaguar, teknologjisë FIA e garave të Formula E dhe dizajnit bashkëkohor britanik.

KLIKO PËR TË NDËRVEPRUAR

EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME

I-PACE riimagjinon ekuilibrin klasik të Jaguar të fokusit të makinave sportive dhe mjeshtërisë luksoze, duke krijuar një kabinë të gjerë me teknologji të integruar bukur.

Kliko për të ndërvepruar

EKSPERIENCA LUKSOZE

Në të gjithë brendësinë, prekjet e bukura dhe të punuara me dorë ripohojnë atmosferën luksoze të kabinës. Përfunduese të pasura e të forta ju rrethojnë dhe qepjet me dy gjilpëra me kontrast të imët shtojnë sofistikimin e përshtatur. Gjatë natës, ndriçimi i bardhë i qartë thekson detajet e shkëlqyera.

RAFINIM I QETË

Kabina është një vend i shenjtë nga bota e jashtme. Për përmirësim të jashtëzakonshëm, kapsulimi i sofistikuar i motorit redukton tingullin, ndërsa dizajni i mprehtë i jashtëm minimizon zhurmën e erës.

HAPËSIRA TË BOLLSHME

Arkitektura plotësisht elektrike e I-PACE i ka lejuar ekipit të dizajnit të Jaguar të kombinojë mjeshtërinë luksoze me sasi bujare të hapësirës dhe ruajtjes brenda brendësisë së makinës.

OPSIONET E NDENJËSVE

Komoditeti dhe ergonomia janë po aq të rëndësishme sa hapësira. I-PACE juaj është i disponueshëm me sedilje sportive ose të performancës, të dyja të disponueshme në një përzgjedhje materialesh dhe ngjyrash.

EMOCIONUSE PËR TU NGARË, E LEHTË PËR TË JETUAR

Përjetoni performancën elektrizuese të Jaguar me përfitimet dhe qetësinë shpirtërore që ofrojnë zero emetime në tubin e gazit.

PRAKTIKE DHE<br> KOSTO-EFEKTIVE

PRAKTIKE DHE
KOSTO-EFEKTIVE

Projektuar rreth jush, jo teknologjisë. Kënaqësia e drejtimit të një Jaguar përzihet në mënyrë të përkryer me komoditetin dhe përfitimet e karikimit në shtëpi.
DERI NË 470 KM <sup>††</sup> GAMË PLOTËSISHT ELEKTRIKE

DERI NË 470 KM †† GAMË PLOTËSISHT ELEKTRIKE

Jaguar I-PACE ka një distancë të certifikuar WLTP prej 470 km††. Përdorni kalkulatorin tonë të rrezes për të vlerësuar diapazonin tuaj në botën reale dhe për të mësuar rreth maksimizimit të distancës së drejtimit të automjetit tuaj elektrik.
DERI 127 KM NË 15 MINUTA**

DERI 127 KM NË 15 MINUTA**

Karikimi i plotë në shtëpi bëhet më së miri gjatë natës. Ndërsa pushoni, I-PACE juaj gjithashtu rimbushet, gati për mëngjesin e ardhshëm. Dhe, kur nevojitet, karikimi i shpejtë mund të përdoret larg shtëpisë.
KOSTO TË ULËTA TË PRONËSISË DHE INCENTIVAT

KOSTO TË ULËTA TË PRONËSISË DHE INCENTIVAT

Mund të ketë lehtësim tatimor, grante, kosto të ulëta karburanti dhe shërbimi, si dhe stimuj të tjerë. Shikoni faqet e internetit të qeverisë lokale dhe kombëtare për informacionin më të rëndësishëm për ju.
GARANCI: 8 VJET OSE 160.000 KM

GARANCI: 8 VJET OSE 160.000 KM

E projektuar për jetëgjatësi dhe periudha mbështetëse të fuqisë maksimale të qëndrueshme, bateria e I-PACE vjen me një garanci 8-vjeçare dhe është projektuar për të tejkaluar jetëgjatësinë e makinës.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

PERFORMANCË ELEKTRIKE

PERFORMANCË ELEKTRIKE

I‑PACE është një makinë e vërtetë për shofera. Motorët e tij elektrikë dhe shpërndarja pothuajse perfekte e peshës japin 696Nm rrotullime të menjëhershëm për shkathtësinë e makinës sportive.
TEKNOLOGJIA

TEKNOLOGJIA

Sistemi ynë i info-argëtimit, Pivi Pro1, ofron të gjithë info-argëtimin me një shikim. Ai është i frymëzuar nga dhe po aq intuitiv sa smartfoni juaj.
PRAKTICITETI DHE SIGURIA

PRAKTICITETI DHE SIGURIA

Projektuar për sigurinë optimale. I-PACE përfshin një sërë veçorish të ndihmës së shoferit për t'ju ndihmuar të mbroni ju dhe pasagjerët tuaj.

ZGJIDH MODELIN TËND

Një përzgjedhje modelesh që i përshtaten nevojave tuaja, duke përfshirë I-PACE Black.

I-PACE S

I-PACE S

 • Fenerë LED
 • Rrota 18" Stili 1022
 • Sedilje sportive Luxtec
 • Timon prej lëkure
 • Paketë në internet me planin e të dhënave2
I-PACE SE

I-PACE SE

 • Fenerë premium LED headlights me nënshkrimin DRL
 • Rrota 20" Stili 6007
 • Sedilje sportive DuoLeather
 • Derë e pasme me energji
 • Me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, pasqyra dyersh me memorie me drita afrimi dhe errësim automatik nga ana e shoferit
I-PACE HSE

I-PACE HSE

 • Fenerët LED matricë me nënshkrimin DRL
 • Rrota 20" stil 5068, Diamanti i kthyer me kontrast me shkëlqim gri të errët
 • Sedilje sportive lëkure Windsor
 • Sediljet e përparme me memorie elektrike të shoferit me ngrohje dhe ftohje në 16 drejtime
 • MeridianTM Sistemi i tingullit rrethues 3D
I-PACE BLACK

I-PACE BLACK

 • Çati panoramike e fiksuar
 • Xhama privatë
 • Paketë e jashtme e zezë
 • Rrota 20" Stil 5068, Gloss Black
 • Sedilje të brendshme me ngjyrë

VAZHDO EKSPLORIMIN

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

SUV me performancë tërësisht elektrike.
EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MODELET JAGUAR I-PACE

MODELET JAGUAR I-PACE

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORO MODELET
SPECIFIKIMET

SPECIFIKIMET

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKO SPECIFIKIMET
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Personalizo Jaguar I-PACE tënd.
SHIKO OPSIONET DHE AKSESORËT

††Shiko shifrat WLTP.
Shifrat e dhëna janë si rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e konsumit të energjisë dhe diapazonit mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, rruga aktuale dhe gjendja e baterisë. Shifrat e diapazonit bazohen në automjetin e prodhimit në një rrugë të standardizuar.

Makina Botërore e Vitit, Dizajni i Makinave Botërore të Vitit dhe Makina e Gjelbër Botërore e vlerësuar në 2019.
*Përdorimi i një karikuesi të shpejtë 100 kW DC. Kohët e karikimit ndryshojnë në varësi të shumë faktorëve, duke përfshirë, por pa u kufizuar në moshën, gjendjen, temperaturën dhe ngarkesën ekzistuese të baterisë; objekti i përdorur dhe kohëzgjatja e tarifimit.

1Navigimi i lidhur do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Jaguar.
2Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonimin 1-vjeçar i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj me pakicë Jaguar.

Garancia e baterisë 90 kWh e I-PACE është e kufizuar në 8 vjet ose 160.000 km (100.000 milje) (cilado që të vijë e para). Ajo mund të blihet në rast të ndonjë defekti prodhimi ose nëse një shitës me pakicë i certifikuar i Jaguar mat se bateria ka rënë nën 70 për qind të gjendjes shëndetësore.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimeve të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.

Ju lutemi vini re se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të dekorimit. Karakteristikat standarde mund të ndryshojnë gjithashtu në varësi të vendit të blerjes, variantit të motorit dhe transmetimit.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë të mjetit gjatë gjithë kohës.

Veçoritë, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten të varura nga tregu - Pivi dhe InControl - kontrolloni me shitësin tuaj Jaguar për disponueshmërinë e tregut lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me një abonim i cili do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, i nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizualit në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja me tre fusha është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.