GJATË LËVIZJES NËPËR QYTET OSE KUR NISNI RRUGËTIMIN E PËRDITSHËM, AKTIVIZONI MODALITETIN EV TË HIBRIDIT ME KARIKIM ELEKTRIK JAGUAR E-PACE (PHEV) PËR DERI NË 62 KM DISTANCË UDHËTIMI PËR KARIKIM.

JAGUAR E-PACE Pixel LED headlights
Elegante dhe të shndritshme, me opsionin e konturit karakteristik të dyfishtë dhe Treguesve të drejtimit të animuar, fenerët e përparmë LED të Jaguar E-PACE përfshijnë teknologjinë pixel dhe ekspertizën tonë më të fundit për dritat e gjata.
Me grilën dhe kapakët e grilës monogram në ngjyrë të zezë me shkëlqim, Jaguar E-PACE ka eksterier dinamik dhe me shumë stil. Çdo veçori e Jaguar E-PACE është marrë në konsideratë me kujdes.
Fenerët e pasmë plotësisht LED ofrojnë një karakteristikë vërtet të veçantë gjatë natës. Pjesa e pasme e theksuar i jep mjetit një pamje të spikatur, dhe dera e gjerë e bagazhit është dizajnuar për të lehtësuar aksesin në hapësirën e madhe dhe të gjithanshme të ngarkesës.
Elegante dhe të shndritshme, me opsionin e konturit karakteristik të dyfishtë dhe Treguesve të drejtimit të animuar, fenerët e përparmë LED të Jaguar E-PACE përfshijnë teknologjinë pixel dhe ekspertizën tonë më të fundit për dritat e gjata.
Me grilën dhe kapakët e grilës monogram në ngjyrë të zezë me shkëlqim, Jaguar E-PACE ka eksterier dinamik dhe me shumë stil. Çdo veçori e Jaguar E-PACE është marrë në konsideratë me kujdes.
Fenerët e pasmë plotësisht LED ofrojnë një karakteristikë vërtet të veçantë gjatë natës. Pjesa e pasme e theksuar i jep mjetit një pamje të spikatur, dhe dera e gjerë e bagazhit është dizajnuar për të lehtësuar aksesin në hapësirën e madhe dhe të gjithanshme të ngarkesës.
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
JAGUAR E-PACE Toggle shifter featuring cricket ball stitching.
Aktivizojeni transmisionin automatik me anë të ndërruesit të marsheve, që përfshin qepje moderne, të ngjashme me ato të topit të kriketit. Nëse dëshironi t’i ndërroni marshet manualisht, levat e Ndërrimit të marsheve në ngjyrë Krom, të vendosura në timon, jua lehtësojnë këtë.
Nga mbështetësja e kokës me mbishkrim dhe detaje në ngjyrë Krom, te materialet cilësore dhe detajet fine të dizajnit, çdo element është konsideruar me kujdes, çdo komponent është dizajnuar hollësisht, për t’ju ofruar një përvojë të rafinuar.
Interieri estetikisht i bukur vjen në një sërë ngjyrash dhe materialesh. Përshtateni hapësirën sipas shijeve tuaja, me opsione të tilla si tapiceria prej lëkure Windsor-i, për t’ju dhënë ndjesinë e një sofistikimi të lartë.
Aktivizojeni transmisionin automatik me anë të ndërruesit të marsheve, që përfshin qepje moderne, të ngjashme me ato të topit të kriketit. Nëse dëshironi t’i ndërroni marshet manualisht, levat e Ndërrimit të marsheve në ngjyrë Krom, të vendosura në timon, jua lehtësojnë këtë.
Nga mbështetësja e kokës me mbishkrim dhe detaje në ngjyrë Krom, te materialet cilësore dhe detajet fine të dizajnit, çdo element është konsideruar me kujdes, çdo komponent është dizajnuar hollësisht, për t’ju ofruar një përvojë të rafinuar.
Interieri estetikisht i bukur vjen në një sërë ngjyrash dhe materialesh. Përshtateni hapësirën sipas shijeve tuaja, me opsione të tilla si tapiceria prej lëkure Windsor-i, për t’ju dhënë ndjesinë e një sofistikimi të lartë.

HIBRIDI ELEKTRIK JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE Zero emissions driving with Electric Hybrid.

SPECIFIKAT

KOHA E KARIKIMIT 0-80%

30 minuta*

KONSUMI I KARBURANTIT

1,4 l/100km ††

EMISIONET

31 g/km††

DISTANCA PËR KARIKIM ELEKTRIK (EV)

62 km ††

KOHA E KARIKIMIT 0-80%

30 minuta*

KONSUMI I KARBURANTIT

1,4 l/100km ††

EMISIONET

31 g/km††

DISTANCA PËR KARIKIM ELEKTRIK (EV)

62 km ††

VEÇORITË

JAGUAR E-PACE Exhilarating performance.
Përjetoni emocionet e drejtimit të një SUV-je nga Jaguari, me përfitimet nga Configurable Dynamics, sistemi i Drejtimit me të gjitha rrotat (AWD) dhe Adaptive Dynamics opsionale.
I pajisur me një shumëllojshmëri teknologjish intuitive dhe reaguese, ku përfshihet sistemi i informacionit dhe argëtimit Pivi Pro1 dhe Amazon Alexa, me një sërë veçorish të kontrollit zanor.
Stili i automjetit sportiv Jaguar E-PACE përmban një hapësirë ngarkese të madhe dhe hapësirë të brendshme të klasit të lartë për mbajtje, me zgjidhje inteligjente për t’ju mundësuar mbajtjen e produkteve të nevojshme pranë.
Përjetoni emocionet e drejtimit të një SUV-je nga Jaguari, me përfitimet nga Configurable Dynamics, sistemi i Drejtimit me të gjitha rrotat (AWD) dhe Adaptive Dynamics opsionale.
I pajisur me një shumëllojshmëri teknologjish intuitive dhe reaguese, ku përfshihet sistemi i informacionit dhe argëtimit Pivi Pro1 dhe Amazon Alexa, me një sërë veçorish të kontrollit zanor.
Stili i automjetit sportiv Jaguar E-PACE përmban një hapësirë ngarkese të madhe dhe hapësirë të brendshme të klasit të lartë për mbajtje, me zgjidhje inteligjente për t’ju mundësuar mbajtjen e produkteve të nevojshme pranë.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC HSE

 • Disqe 20" Diamond Turned
 • Veshje tavani prej kamoshi
 • Ndenjëse sportive elektrike drejtuesi ‘memory’ me ngrohje dhe ftohje, prej lëkure Windsor-i, me 16 alternativa përshtatjeje
 • Ndriçim kabine i konfigurueshëm
JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC SE

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC SE

 • Disqe 19" Diamond Turned
 • Paketë eksterieri Black
 • Hyrja pa çelës
 • Sistem zëri MeridianTM
 • Karikimi i pajisjes me valë
JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC S

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC S

 • Disqe 18" Diamond Turned
 • Derë bagazhi elektrike
 • Ndenjëse DuoLeather sportive elektrike ‘memory’ për drejtuesin, me 12 alternativa përshtatjeje, dhe pasagjeri me 10 alternativa përshtatjeje
 • Ekrani interaktiv i shoferit
Jaguar E-PACE R-DYNAMIC

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC

 • Disqe 18" Diamond Turned
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi
 • Fenerë të përparmë LED me Tregues drejtimi të animuar të pasmë
 • Pivi Pro
 • Pasqyra e brendshme për pamje prapa errësohet automatikisht
JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC HSE

 • Disqe 20" Diamond Turned
 • Veshje tavani prej kamoshi
 • Ndenjëse sportive elektrike drejtuesi ‘memory’ me ngrohje dhe ftohje, prej lëkure Windsor-i, me 16 alternativa përshtatjeje
 • Ndriçim kabine i konfigurueshëm
JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC SE

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC SE

 • Disqe 19" Diamond Turned
 • Paketë eksterieri Black
 • Hyrja pa çelës
 • Sistem zëri MeridianTM
 • Karikimi i pajisjes me valë
JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC S

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC S

 • Disqe 18" Diamond Turned
 • Derë bagazhi elektrike
 • Ndenjëse DuoLeather sportive elektrike ‘memory’ për drejtuesin, me 12 alternativa përshtatjeje, dhe pasagjeri me 10 alternativa përshtatjeje
 • Ekrani interaktiv i shoferit
Jaguar E-PACE R-DYNAMIC

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC

 • Disqe 18" Diamond Turned
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi
 • Fenerë të përparmë LED me Tregues drejtimi të animuar të pasmë
 • Pivi Pro
 • Pasqyra e brendshme për pamje prapa errësohet automatikisht

VAZHDONI TË EKSPLORONI

JAGUAR E-PACE MODELS

MODELET E JAGUAR E-PACE

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
JAGUAR E-PACE Your choice of wheels.

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
JAGUAR E-PACE Drive in comfort.

GALERIA

Shihni imazhet e Jaguarit E-PACE.

††Shihni shifrat mbi WLTP-në

Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. CO2, shpenzimi ekonomik i karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

*Koha e karikimit do të varet nga disa faktorë, ku përfshihen, por pa u kufizuar: koha e përdorimit (mosha), gjendja, temperatura dhe karikimi ekzistues i baterisë; objekti i përdorur dhe kohëzgjatja e karikimit.

1Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar i Jaguarit.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregut, ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që kanë kontrollin e plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e Pivi-t dhe InControl-it mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Jaguarit për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, i nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizualit në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Meridian është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja “three fields/tri fushat” është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.