CELEBRATING JAGUAR SPORTS CARS WITH THE FINAL JAGUAR F-TYPE.
Pixel LED headlights with signature DRL

Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave të dallueshme të ditës (DRL) në linjat aerodinamike të Jaguarit F-TYPE. Tregues drejtimi të animuar të vendosur përgjatë konturit anësor të fenerit.

Hapjet e ventilimit në parafango përfshijnë Jaguarin ikonik, në përputhje me parimet tona të krijimit të dizajneve të orientuara drejt performancës, që janë sa më tërheqëse.

Fenerë të pasmë LED karakteristikë me intensitet të lartë, me detaje monograme.
F-Type Coupe 24MY
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR

The scripted glovebox button and the embossed Jaguar leaper on the Windsor leather Performance seats

Përshtatuni lehtësisht me mjetin tuaj nëpërmjet ndenjëseve Performance me 12 alternativa përshtatjeje, që përfshijnë dhe funksionin e kujtesës ‘memory’. Opsioni i ngrohjes ose ftohjes ofron rehati edhe më të madhe.

Ndriçimi i ndryshueshëm i kabinës mundëson një mundësi shtesë personalizimi nëpërmjet zgjedhjes midis pesë ngjyrave të ndryshme. Fakultativ në F‑TYPE R‑Dynamic dhe standard në të gjitha modelet e tjera.

Butoni i kroskotit me mbishkrim dhe Jaguari në kërcim i stampuar në ndenjëset Performance të bëra me lëkurë Windsor, janë tregues elegantë të trashëgimisë së Jaguarit F-TYPE.

VEÇORITË

Innovative technologies reduce fuel consumption and CO2 emissions with no compromise on performance.

Jaguari F-TYPE funksionon nëpërmjet motorëve më të fuqishëm. Teknologjitë novatore reduktojnë konsumin e karburantit dhe shkarkimet e CO-së2 pa cenuar performancën.

Përvoja e drejtimit të zhdërvjellët të Jaguarit F-TYPE mundësohet nga teknologji dinamike, që nga Drejtimi me të gjitha rrotat e deri te ‘Configurable Dynamics’ dhe ‘Adaptive Dynamics’.

Aksesoni një hartë 3D të plotë, informacion për drejtimin, navigimin dhe mjetet e komunikimit në një Ekran drejtuesi interaktiv 12,3”. Ose, nëpërmjet Connected Navigation Pro, përditësohuni në kohë reale për trafikun.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

JAGUAR F‑TYPE R‑DYNAMIC COUPÉ

JAGUAR F‑TYPE R‑DYNAMIC COUPÉ

 • Paketë shasie R-Dynamic
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Timon prej lëkure
 • Ndenjëse të përparme elektrike me 6 alternativa përshtatjeje
 • Marmitë aktive e ndryshueshme
JAGUAR F‑TYPE R‑DYNAMIC CONVERTIBLE

JAGUAR F‑TYPE R‑DYNAMIC CONVERTIBLE

 • Paketë shasie R-Dynamic
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Timon prej lëkure
 • Ndenjëse të përparme elektrike me 6 alternativa përshtatjeje
 • Marmitë aktive e ndryshueshme
JAGUAR F‑TYPE R75 COUPÉ

JAGUAR F‑TYPE R75 COUPÉ

 • Paketë shasie R
 • Red brake calipers
 • Timon lëkure me simbolin R
 • Ndenjëse të përparme elektrike memory me 12 alternativa përshtatjeje
 • Marmitë aktive e ndryshueshme
JAGUAR F‑TYPE R75 CONVERTIBLE

JAGUAR F‑TYPE R75 CONVERTIBLE

 • Paketë shasie R
 • Red brake calipers
 • Timon lëkure me simbolin R
 • Ndenjëse të përparme elektrike memory me 12 alternativa përshtatjeje
 • Marmitë aktive e ndryshueshme
JAGUAR F‑TYPE 75 COUPÉ

JAGUAR F‑TYPE 75 COUPÉ

 • Paketë dizajni eksterieri Black
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Timon prej lëkure
 • Ndenjëse të përparme elektrike memory me 12 alternativa përshtatjeje
 • Marmitë aktive e ndryshueshme
JAGUAR F‑TYPE 75 CONVERTIBLE

JAGUAR F‑TYPE 75 CONVERTIBLE

 • Paketë dizajni eksterieri Black
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Timon prej lëkure
 • Ndenjëse të përparme elektrike memory me 12 alternativa përshtatjeje
 • Marmitë aktive e ndryshueshme

DY VERSIONE. NJË TRASHËGIMI. EKSPLORONI DETAJET UNIKE TË DIZAJNIT TË F-TYPE 75 DHE F-TYPE R75

EXPLORE DETAILS OF F-TYPE 75 AND F-TYPE R75

VAZHDONI TË EKSPLORONI

EXPLORE JAGUAR F‑TYPE MODELS

MODELET JAGUAR F‑TYPE

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EXPLORE JAGUAR F‑TYPE SPECIFICATIONS

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
EXPLORE JAGUAR F‑TYPE GALLERY

GALERIA

Shihni imazhet e Jaguarit F-TYPE.

1Në varësi të tregut.


Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë nga specifikimi i automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose të kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.


Funksionet, opsionet InControl dhe disponueshmëria e tyre mbeten në varësi të tregut - flisni me shitësin tuaj të Jaguarit për disponueshmërinë në tregun vendas dhe kushtet e plota. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Disa veçori kërkojnë një SIM të posaçëm me kontratë të përshtatshme interneti (data), që do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Aplikacioni Remote do të duhet të shkarkohet nga Apple/Play Store. Gjithë veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm në kushte sigurie të plotë.


Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.