JAGUAR XE

JAGUAR XE

Definicioni i ri i limuzinës sportive
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ KERKESE PER OFERTE
Disponueshme: 1
Jaguar XE
D204 SE RWD 1995cc 2022
2022 new Jaguar XE Bluefire Blue RWD D204 SE
KILOMETRAZHI
km
MOTORI
Mild hybrid (MHEV)
FUQIA
204 bhp
ÇMIMI
58,900 €
INFORMACIONE TË MËTEJSHME

DIZAJNI I EKSTERIERIT

Qëndrimi i fuqishëm i Jaguar XE thekson praninë e tij elegante dhe tërheq vërtet vëmendjen.

Klikoni për të ndërvepruar

DIZAJNI I INTERIERIT

Interior luksoz i ndërtuar rreth jush dhe pasagjerëve tuaj.

Klikoni për të ndërvepruar
KOMODITETI I PASAGJERËVE

KOMODITETI I PASAGJERËVE

Interieri në stilin e kabinës ofron nivele të jashtëzakonshme rehatie. Shijoni ulëset e forta në DuoLeather ose zgjedhni begatinë e lëkurës Windsor.
NDRIÇIM PREMIUM KABINE

NDRIÇIM PREMIUM KABINE

Ndriçimi Premium i kabinës ju jep kontroll të plotë të ambientit brenda Jaguar XE tuaj, me një përzgjedhje ngjyrash për t'ju ndihmuar të krijuar disponimin e përkryer.
DETAJET E DIZAJNIT

DETAJET E DIZAJNIT

Jaguar SportShift Selector, JaguarDrive Control dhe konsola qendrore e ngritur mishërojnë thelbin sportiv të Jaguar XE.

ELEMENTET E THEKSUARA

PERFORMANCA

PERFORMANCA

I njohur për drejtimin e tij dinamik, performanca e Jaguar XE është përmirësuar me teknologjitë dhe veçoritë e avancuara të ngasjes. Jini të përgatitur për një udhëtim emocionues.
TEKNOLOGJIA

TEKNOLOGJIA

Një grup teknologjish të thjeshta dhe të përshtatshme janë në dispozicionin tuaj brenda Jaguar XE tuaj nëpërmjet sistemit intuitiv të informimit dhe argëtimit Pivi.
PRAKTIKALITETET DHE SIGURIA

PRAKTIKALITETET DHE SIGURIA

Elementet e asistimit të shoferit i bëjnë udhëtimet më të lehta dhe më të sigurta, ndërsa hapësira fleksibël e ngarkesës mban gjithçka që ju nevojitet.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

Gjeni ekuilibrin tuaj të efikasitetit, performancës dhe luksit me gamën e modeleve Jaguar XE.

XE S

XE S

• Kapakët e rrotave nga alumini 18"
• Fenerët Premirum LED me nënshkrimin DRL dhe drita të gjata automatike
• Ulëset e përparme elektrike DuoLeather me 12 mënyra përshtatje me mbështetëse koke manuale me dy drejtime
• Ekran me prekje 10” me Sistemin Infoargëtues Pivi
• Apple CarPlay me valë®1 dhe Android AutoTM2
XE R-DYNAMIC S

XE R-DYNAMIC S

• Kapakët e rrota nga alumini 18"
• Shenjëzimi R-Dynamic
• Fenerët Premirum LED me nënshkrimin DRL dhe drita të gjata automatike
• Ulëse sportive elektrike të përparme me DuoLeather të perforuar me 12 mënyra të përshtatjes me mbështetëse koke manuale në dy drejtime me qepje me kontrast
• Apple CarPlay me valë®1 dhe Android AutoTM2
XE R-DYNAMIC SE

XE R-DYNAMIC SE

• Kapakët e rrota nga alumini 18"
• Pasqyra elektrike të dyerve me memorie të palosjes, me ngrohje, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
• Pasqyra e brendshme e pamjes së pasme errësohet automatikisht
• Ekran me prekje 10” me Sistemin Info-argëtues Pivi Pro3
• Sistemi i zërit Meridian™
XE R-DYNAMIC HSE

XE R-DYNAMIC HSE

• Kapakët e rrota nga alumini 19”
• Lustër Figured Ebony gri e shkëlqyeshme
• Ulëset sportive të përparme me memorie elektrike të shoferit prej lëkure Windsor me 16 mënyra të përshtatjes, me mbështetëse koke manuale në 2 drejtime
• Fenerët Matrix LED me firmë të DRL
• Sistemi i zërit Meridian™
XE R-DYNAMIC BLACK

XE R-DYNAMIC BLACK

• Kapakët e rrota nga alumini 19”
• Grilë e zezë e shkëlqyeshme me rrethues të zi të shkëlqyeshëm, hapje anësore dhe rrethojë dritaresh
• Pragje unike anësore të zeza dhe kapakë pasqyre
• Ndriçimi Premium i kabinës
• Sistemi i zërit MeridianTM
XE 300 SPORT

XE 300 SPORT

• Kapakët e rrota nga alumini 20”
• Shenjëzimi 300 Sport
• Ulëset sportive të përparme me memorie elektrike të shoferit me ngrohje me 12 mënyra të përshtatjes DuoLeather e perforuar me mbështetëse koke manuale me dy drejtime
• Paketa e zezë e eksterierit dhe çatia me kontrast të zi
• Spoiler i portës së pasme

JAGUAR XE 300 SPORT

Paketa e plotë. Performancë emocionuese dhe stil pa kompromis.

VAZHDONI EKSPLORIMIN

MODELET JAGUAR XE

MODELET JAGUAR XE

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORONI MODELET
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKONI SPECIFIKAT
GALERIA

GALERIA

Shikoni imazhet e Jaguar XE.
SHIKONI GALERINË

††Shikoni shifrat WLTP.
Shifrat e dhëna janë si rezultat i testeve zyrtare të prodhuesve në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar.


1 Makina juaj është përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.

2 Makina juaj është përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.

3 Navigimi i lidhur do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Jaguar.


Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë nga specifikimi i automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregu, ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.


Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që kanë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e Pivi dhe InControl mbeten në varësi të tregut - kontrolloni me shitësin tuaj të Jaguar për disponueshmërinë e tregut lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me një abonim i cili do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, i nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizualit në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose të ndërlidhura me të. Disa funksione të sistemit Alexa varen nga teknologjia inteligjente e shtëpisë. Përdorimi i sistemit Amazon Alexa kërkon të keni një llogari në Amazon.


Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja me tre fusha është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.

Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e përdoruesit fundor të Apple Inc.

Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.