QETËSI MENDORE E GARANTUAR

QETËSI MENDORE E GARANTUAR

QETËSOHUNI, KUJDESEMI NE PËR GJITHÇKA.

5 VJET GARANCI

5 VJET GARANCI

Ju jeni të mbuluar për pesë vjet, ose për 150,000km, cilado të arrihet e para, pa asnjë kosto shtesë.
ANËTARËSI 3-VJEÇARE NË ASISTENCË RRUGORE

ANËTARËSI 3-VJEÇARE NË ASISTENCË RRUGORE

Cilado qoftë situata, kudo që të ndodheni, ne do të kujdesemi për gjithçka me vetëm një telefonatë.
PAJTIM 5-VJEÇAR NË INCONTROL REMOTE

PAJTIM 5-VJEÇAR NË INCONTROL REMOTE

Një kombinim praktik i asistencës së optimizuar në rast problemi fizik, thirrje automatike emergjence dhe mundësi për të ndërvepruar në distancë me automjetin tuaj nga çdo vend.