• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

JAGUAR-I TËND PERFEKT TË PRET

Përdorni konfiguruesin tonë të makinave për të ndërtuar një Jaguar rreth stilit tuaj të jetesës, stilit të ngasjes dhe kërkesave financiare. Thjesht zgjidhni modelin tuaj nga gama jonë më poshtë për të filluar:

Jaguar F-PACE

SUV me performancë luksoze që ofron praktikë dhe efikasitet.

JAGUAR E-PACE

Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

JAGUAR I-PACE

Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

Jaguar F-TYPE

Një makinë e vërtetë sportive nga Jaguar.

Jaguar XE

Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

Jaguar XF

Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

Jaguar XJ

E bukur, luksoze dhe energji gjallëruese.

REZERVO NJË PROVË DREJTIMI

Jaguar ju fton të bëni një Provë Drejtimi!

REZERVO NJË PROVË DREJTIMI