JAGUAR I-PACE PLOTËSISHT ELEKTRIK MODELET

Jaguar I-Pace bonnet close up of top view

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

I-PACE R-DYNAMIC HSE
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

I-PACE R-DYNAMIC HSE

Shpejtësia maksimale km/h

200

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

4,8

Koha e karikimit (AC 11kW 0-100%) orë

8,58♦
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Paketë eksterieri R-Dynamic
 • Fenerë të përparmë Matrix LED me dritat karakteristike dalluese të ditës (DRL)
 • Tregues drejtimi të animuar
 • Pasqyra të dyerve ‘memory’ me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Pjesë e sipërme kabine panoramike e palëvizshme
 • Paketë eksterieri Black
 • Derë bagazhi elektrike
 • Hyrje pa çelës
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 20" Style 5068, Diamond Turned me kontrast ngjyrë Gri e errët me shkëlqim
KABLLOT E KARIKIMIT
 • Kabllo për karikim në shtëpi
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse sportive lëkure Ebony Windsor me interier Ebony/Ebony
 • Ulëset e përparme elektrike memory me ngrohje dhe ftohje, me 16 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Ndenjëset e pasme fikse 40:20:40 me mbështetëse krahu në qendër
 • Veshje dekoruese e Zezë me shkëlqim
 • Timon prej lëkure
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro me ekran me prekje 10", me Paketën Navigation1 dhe Online me plan interneti2
 • Apple CarPlay®3 dhe Android AutoTM4
 • Aplikacioni Jaguar Remote5
 • Ekran me prekje në pozicion të ulët
 • Sistemi i tingullit rrethues 3D MeridianTM
 • Karikimi i pajisjes me valë
 • Ekran në xhamin e përparmë
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Frenim emergjence
 • Kamera e pasme
 • Monitorues i gjendjes së drejtuesit
 • Asistenca për mbajtjen e korsisë
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Paketa e ndihmës për shoferin
I-PACE R-DYNAMIC SE
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

I-PACE R-DYNAMIC SE

Shpejtësia maksimale km/h

200

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

4,8

Koha e karikimit (AC 11kW 0-100%) orë

8,58♦
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Paketë eksterieri R-Dynamic
 • Fenerë të përparmë LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Pasqyra të dyerve ‘memory’ me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Paketë eksterieri Black
 • Derë bagazhi elektrike
 • Hyrje pa çelës
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 20" Style 6007, Diamond Turned me kontrast ngjyrë Gri e errët me shkëlqim
KABLLOT E KARIKIMIT
 • Kabllo për karikim në shtëpi
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse sportive Ebony DuoLeather me interier Ebony/Ebony
 • Ndenjëset e përparme elektrike ‘memory’, me 12 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Ndenjëset e pasme 40:20:40 të palosshme, me mbështetëse krahu në qendër
 • Veshje dekoruese e Zezë me shkëlqim
 • Timon prej lëkure
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro me ekran me prekje 10", me Paketën Navigation1 dhe Online me plan interneti2
 • Apple CarPlay®3 dhe Android AutoTM4
 • Aplikacioni Jaguar Remote5
 • Ekran me prekje në pozicion të ulët
 • Sistemi i tingullit rrethues 3D MeridianTM
 • Karikimi i pajisjes me valë
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Frenim emergjence
 • Kamera e pasme
 • Monitorues i gjendjes së drejtuesit
 • Asistenca për mbajtjen e korsisë
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Paketa e ndihmës për shoferin
I-PACE R-DYNAMIC S
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

I-PACE R-DYNAMIC S

Shpejtësia maksimale km/h

200

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

4,8

Koha e karikimit (AC 11kW 0-100%) orë

8,58♦
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Paketë eksterieri R-Dynamic
 • Fenerë të përparmë LED
 • Pasqyra të dyerve ‘memory’ me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Derë bagazhi elektrike
 • Hyrje pa çelës
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 19" Style 5055, Diamond Turned me kontrast ngjyrë Gri e errët me shkëlqim
KABLLOT E KARIKIMIT
 • Kabllo për karikim në shtëpi
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse sportive Ebony DuoLeather me interier Ebony/Ebony
 • Ndenjëset e përparme elektrike ‘memory’, me 12 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Ndenjëset e pasme 40:20:40 të palosshme, me mbështetëse krahu në qendër
 • Veshje dekoruese e Zezë me shkëlqim
 • Timon prej lëkure
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro me ekran me prekje 10", me Paketën Navigation1 dhe Online me plan interneti2
 • Apple CarPlay®3 dhe Android AutoTM4
 • Aplikacioni Jaguar Remote5
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Frenim emergjence
 • Kamera e pasme
 • Tempomat dhe Kufizues shpejtësie
 • Monitorues i gjendjes së drejtuesit
 • Asistenca për mbajtjen e korsisë
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

I-PACE400 SPORT

Shpejtësia maksimale km/h

200

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

4,8

Koha e karikimit (AC 11kW 0-100%) orë

8,58♦
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë Matrix LED me dritat karakteristike dalluese të ditës (DRL)
 • Tregues drejtimi të animuar
 • Pasqyra të dyerve ‘memory’ me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Pjesë e sipërme kabine panoramike e palëvizshme
 • Paketë eksterieri Black
 • Derë bagazhi elektrike
 • Hyrje pa çelës
 • Spoiler mbi derën e bagazhit
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 22" Style 5056, ngjyrë e Zezë me shkëlqim
DYNAMICS
 • Sistem suspensioni ajri elektronik
 • Adaptive Dynamics
KABLLOT E KARIKIMIT
 • Kabllo për karikim në shtëpi
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse Performance Ebony prej lëkure Windsor me interier Ebony/Ebony
 • Ndenjëse elektrike drejtuesi ‘memory’ me ngrohje dhe ftohje, me 14 pozicione
 • Ndenjëset e pasme fikse 40:20:40 me mbështetëse krahu në qendër
 • Veshje dekoruese e Zezë me shkëlqim
 • Timon prej lëkure
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro me ekran me prekje 10", me Paketën Navigation1 dhe Online me plan interneti2
 • Apple CarPlay®3 dhe Android AutoTM4
 • Aplikacioni Jaguar Remote5
 • Ekran me prekje në pozicion të ulët
 • Sistemi i tingullit rrethues 3D MeridianTM
 • Karikimi i pajisjes me valë
 • Ekran në xhamin e përparmë
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Frenim emergjence
 • Kamera e pasme
 • Monitorues i gjendjes së drejtuesit
 • Asistenca për mbajtjen e korsisë
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Paketa e ndihmës për shoferin

VAZHDONI TË EKSPLORONI

Jaguar I Pace stylish trunk with chrome logo on it.

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
JAGUAR ELEKTRIK

JAGUAR ELEKTRIK

Zbuloni drejtimin elektrik.
Jaguar I-Pace left side view closeup on city road

PËRMBLEDHJE

SUV-ja me performancë plotësisht elektrike, e vlerësuar me çmime.

*Koha e karikimit do të varet nga disa faktorë, ku përfshihen, por pa u kufizuar: koha e përdorimit (mosha), gjendja, temperatura dhe karikimi ekzistues i baterisë; objekti i përdorur dhe kohëzgjatja e karikimit.

1Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Jaguar.

2Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonimin 1-vjeçar i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Jaguar.

3Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e këtij opsioni në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/ios/feature-availability/#apple-carplay për informacione të mëtejshme.

4Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e këtij opsioni në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për informacione të mëtejshme.

5Remote përmban shërbime abonimi që mund të zgjaten pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Jaguar. Aplikacioni Jaguar Remote do të duhet të shkarkohet nga Apple App Store/Google Play Store.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose të kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.

Kini parasysh se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të pjesëve të brendshme. Veçoritë standarde mund të ndryshojnë edhe në varësi të vendit të blerjes, modelit të motorit dhe transmisionit.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e Pivi-t dhe InControl-it mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Jaguarit për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim, i cili do të duhet të rinovohet më tej pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e Apple Inc për përdoruesin fundor.

Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.

App Store është një markë tregtare e Apple Inc.

Google Play Store është një markë tregtare e Google LLC.

Meridian është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja three fields/tri fushat është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.