JAGUAR XFNjë kombinim mahnitës i pranisë dhe performancës.

Një përkulje suptile ndaj trashëgimisë britanike të Jaguar XF, mbështjellësi ergonomik i konfiguruesit të makinës është i qepur përgjatë lëkurës si top kriketi dhe përshtatet drejtpërdrejt në pëllëmbën e dorës.

Hapësirë e bollshme për gjithçka që ju nevojitet në udhëtimet tuaja. Pavarësisht nëse është një e shtunë jashtë me familjen ose një udhëtim më i gjatë, Jaguar XF mund të plotësojë nevojat tuaja.

Me hapësirë të bollshme për këmbët, pozicionet e ulëseve që përshtaten dhe me konfigurimet për masazh, i juaji Jaguar XF është me të vërtetë streha juaj.

Ndriçimi Premium i kabinës ju jep kontroll të plotë të ambientit brenda Jaguar-it tuaj: një zgjedhje më e madhe ngjyrash ju ndihmon të krijoni disponimin perfekt.
††Shiko shifrat WLTP.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit ekonomik të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e vendosur.

KERKESE PER OFERTE

††Shiko shifrat WLTP.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit ekonomik të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e vendosur.