JAGUAR XF MODELET

JAGUAR XF MODELET

STILI I SHASISË

Forma dhe gjatësia e automjetit kontribuojnë në atributet e tij të përgjithshme.

MODELET

Pamja dhe përvoja me secilin model përcaktohen nga një grup karakteristikash unike.

SPECIFIKAT E PAKETAVE

Çdo paketë ofron nivele shtesë të pjesëve të brendshme dhe veçori ekskluzive.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

ZGJIDHNI KARROCERINË
SALOON
ZGJIDHNI MODELIN
R-DYNAMIC
Jaguar XF SALOON R‑DYNAMIC HSE
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

D200 RWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale km/h

235

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

7,6

I kombinuar l/100km

5,0 - 5,5††
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Paketë eksterieri Black
 • Pasqyra të dyerve ‘memory’ me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Fenerë të përparmë LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL) dhe Tregues drejtimi të animuar
DISQET DHE OPSIONET
 • Disqe aliazhi 20”
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Ndriçim kabine i konfigurueshëm
 • Pedane pragu metalike të ndriçuara, me mbishkrimin e markës
 • Pedale metalike në ngjyrë të shndritshme
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse të përparme elektrike ‘memory’ me ngrohje dhe ajrosje, me 16 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Ndenjëse prej lëkure Windsor
 • Veshje tavani prej kamoshi
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro Connected me ekran me prekje 11.4", me Paketën Online me plan interneti
 • Wireless Apple CarPlay®2 dhe Android AutoTM3
 • Sistem zëri MeridianTM
 • Ekran drejtuesi interaktiv
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Hyrje pa çelës
 • Asistenca për këndet e vdekura
 • Kamera e pasme
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm
 • Monitorues i gjendjes së drejtuesit
 • Asistenca për mbajtjen e korsisë
 • Ndihmues parkimi të përparmë dhe të pasmë
 • Monitorues i pasmë për përplasjen
 • Monitorues i pasmë për qarkullimin
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
Jaguar XF SALOON R‑DYNAMIC SE
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

D200 RWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale km/h

235

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

7,6

I kombinuar l/100km

5,0 - 5,5††
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Paketë eksterieri Black
 • Pasqyra të dyerve ‘memory’ me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Fenerë të përparmë LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL) dhe Tregues drejtimi të animuar
DISQET DHE OPSIONET
 • Disqe aliazhi 19”
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Ndriçim kabine i konfigurueshëm
 • Pedane pragu metalike të ndriçuara, me mbishkrimin e markës
 • Pedale metalike në ngjyrë të shndritshme
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse të përparme elektrike ‘memory’ me ngrohje, me 12 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Ndenjëse prej materiali DuoLeather
 • Veshje tavani Morzine
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro Connected me ekran me prekje 11.4", me Paketën Online me plan interneti
 • Wireless Apple CarPlay®2 dhe Android AutoTM3
 • Sistem zëri MeridianTM
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Hyrje pa çelës
 • Asistenca për këndet e vdekura
 • Kamera e pasme
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm
 • Monitorues i gjendjes së drejtuesit
 • Asistenca për mbajtjen e korsisë
 • Ndihmues parkimi të përparmë dhe të pasmë
 • Monitorues i pasmë për përplasjen
 • Monitorues i pasmë për qarkullimin
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
JAGUAR XF SALOON R‑DYNAMIC S
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

D200 RWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale km/h

235

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

7,6

I kombinuar l/100km

5,0 - 5,5††
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Paketë eksterieri Bright
 • Pasqyra të dyerve ‘memory’ me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Fenerë të përparmë LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL) dhe Tregues drejtimi të animuar
DISQET DHE OPSIONET
 • Disqe aliazhi 19”
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Ndriçim kabine i konfigurueshëm
 • Pedane pragu metalike me mbishkrimin e Jaguar
 • Pedale metalike në ngjyrë të shndritshme
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse të përparme elektrike ‘memory’ me ngrohje, me 12 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Ndenjëse prej materiali DuoLeather
 • Veshje tavani Morzine
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro Connected me ekran me prekje 11.4", me Paketën Online me plan interneti
 • Wireless Apple CarPlay®2 dhe Android AutoTM3
 • Sistem zëri MeridianTM
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Hyrje pa çelës
 • Asistenca për këndet e vdekura
 • Kamera e pasme
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm
 • Monitorues i gjendjes së drejtuesit
 • Asistenca për mbajtjen e korsisë
 • Ndihmues parkimi të përparmë dhe të pasmë
 • Monitorues i pasmë për përplasjen
 • Monitorues i pasmë për qarkullimin
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë

VAZHDONI TË EKSPLORONI

SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
GALERIA

GALERIA

Shikoni imazhet e Jaguar XF.
PËRMBLEDHJE

PËRMBLEDHJE

Një kombinim mahnitës i pamjes dhe performancës.

** Shihni shifrat mbi WLTP-në

Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO₂ dhe shpenzimit ekonomik të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar. "

Përfshin një drejtues mjeti 75 kg, lëngjet të plota dhe 90% karburant.

±Shifrat e dhëna janë të përllogaritura sipas NEDC-së nga testet zyrtare të prodhuesit. Shifrat mund të ndryshojnë sipas mjedisit dhe stilit të drejtimit. Vetëm për qëllime krahasimi.
Shifrat reale mund të ndryshojnë.

1Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion

2Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës

Kini parasysh se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të pjesëve të brendshme. Veçoritë standarde mund të ndryshojnë edhe në varësi të vendit të blerjes, modelit të motorit dhe transmisionit.

Funksionet, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e Pivi-t dhe InControl-it mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Jaguar për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim, i cili do të duhet të rinovohet më tej pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e Apple Inc për përdoruesin fundor.

Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.

App Store është një markë tregtare e Apple Inc. Google Play Store është një markë tregtare e Google LLC.​​

Meridian është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja three fields/tri fushat është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.