JAGUAR F-PACE

MODELET

MODELET

Një grup karakteristikash unike përcaktojnë pamjen dhe ndjesinë e çdo modeli.

PAKETA E SPECIFIKIMIT

Çdo paketë ofron specifikime shtesë dhe veçori ekskluzive.

EDICIONET

Një interpretim ekskluziv i automjetit. I kufizuar nga koha ose numri.

SV

Dizajn dhe personalizim i rritur.

ZGJIDH MODELIN TËND

Specifikimet me një vështrim

Specifikimet me një vështrim

F-PACE 2.0 LITRE I4 163 PS DIESEL AWD AUTOMATIC

Shpejtësia 0-100 km/orë sekonda

9,9

I kombinuar l/100 km

5,2†

Shpejtësia maksimale km/orë

195
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë premium LED me simbolin Drita Ditore
 • Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi (nga shoferi)
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 18”
TIPARE TË TAPICERISË
 • 10 ngjyra Ndriçimi i brendshëm i ambientit me konfigurim
 • Pasqyrë e brendshme e pasme me zbehje automatike
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Sedilje automatike me 8 pozicione me mbështetëse koke me dy pozicione
 • Vende Luxtec
INFO-ZBAVITJE
 • 11,4” Pivi Pro me ekran interaktiv të drejtuesit
 • Smartphone Paketa: Apple CarPlay®1 dhe android Auto™2
 • Jaguar Remote App3
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Ndihma e Parkimit Para dhe Prapa
 • Kamera rrethuese 3D
 • Asistenca e ruajtjes së korsisë
Specifikimet me një vështrim

Specifikimet me një vështrim

F-PACE S 2.0 LITRE I4 163 PS DIESEL AWD AUTOMATIC

Shpejtësia 0-100 km/orë sekonda

9,9

I kombinuar l/100 km

5,2†

Shpejtësia maksimale km/orë

195
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi (nga shoferi)
 • Powered tailgate
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 19”
TIPARE TË TAPICERISË
 • 10 ngjyra Ndriçimi i brendshëm i ambientit me konfigurim
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Sedilje automatike me 12 pozicione me mbështetëse koke me dy pozicione përfshirë rregullimin e mesit
 • Vende lëkure me perforim Diamanti dhe Jaguar Leaper të stampuar
INFO-ZBAVITJE
 • Pivi Pro me ekran me prekje 11,4” dhe Online Paketa4
 • Smartphone Paketa: Apple CarPlay®1 dhe android Auto™2
 • Jaguar Remote App3
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Kamera rrethuese 3D
 • Asistenca e ruajtjes së korsisë
 • Njohja e shenjave të trafikut

F‑PACE SE

Specifikimet me një vështrim

Specifikimet me një vështrim

F-PACE SE 2.0 LITRE I4 163 PS DIESEL AWD AUTOMATIC

Shpejtësia 0-100 km/orë sekonda

9,9

I kombinuar l/100 km

5,2†

Shpejtësia maksimale km/orë

195
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi (nga shoferi)
 • Hyrje pa çelës
 • Asistencën e Rrezes së Fortë Automatike (AHBA)
 • Treguesit e Drejtuar të Animuar
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 20”
TIPARE TË TAPICERISË
 • Pragje alumini me shkrim Jaguar
 • Shtylla e drejtimit e rregullueshme në mënyrë elektrike
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Sedilje lëkure Windsor përpara me 16 pozicione elektrike të kujtesës me mbështetëse koke me 2 pozicione manuale
 • Vende lëkure me perforim Diamanti dhe Jaguar Leaper të stampuar
INFO-ZBAVITJE
 • Pivi Pro me ekran me prekje 11,4” dhe Online Paketa4
 • Ekran interaktiv të drejtuesit​
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Blind Spot Assist Paketa: Blind Spot Assist, Clear Exit Monitor dhe Rear Traffic Monitor5

F-PACE R-DYNAMIC S

Specifikimet me një vështrim

Specifikimet me një vështrim

F-PACE R-DYNAMIC S 2.0 LITRE I4 163 PS DIESEL AWD AUTOMATIC

Shpejtësia 0-100 km/orë sekonda

9,9

I kombinuar l/100 km

5,2†

Shpejtësia maksimale km/orë

195
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Komplet R-Dynamic i trupit i përbërë nga zbukurime dera, grilë, fund i parakolpës dhe futje parakolpësh
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 19”
TIPARE TË TAPICERISË
 • Engine Spin Aluminium trim finisher
 • Timon (me logon R-Dynamic)
 • Pllaka dyshemeje metalike me logon R-Dynamic
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Sedilje automatike me 12 pozicione me mbështetëse koke me dy pozicione përfshirë rregullimin e mesit
 • Vende grained Leather Sport me perforim Grid dhe Jaguar Leaper të stampuar
INFO-ZBAVITJE
 • Pivi Pro me ekran me prekje 11,4” dhe Online Paketa4
 • Smartphone Paketa: Apple CarPlay®1 dhe android Auto™2​ ​
 • Jaguar Remote App3
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Kamera rrethuese 3D
 • Asistenca e ruajtjes së korsisë
 • Njohja e shenjave të trafikut

F‑PACE R-DYNAMIC SE

Specifikimet me një vështrim

Specifikimet me një vështrim

F-PACE R-DYNAMIC SE 2.0 LITRE I4 163 PS DIESEL AWD AUTOMATIC

Shpejtësia 0-100 km/orë sekonda

9,9

I kombinuar l/100 km

5,2†

Shpejtësia maksimale km/orë

195
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Komplet R-Dynamic i trupit i përbërë nga zbukurime dera, grilë, fund i parakolpës dhe futje parakolpësh
 • Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi (nga shoferi)
 • Hyrje pa çelës
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 20”
TIPARE TË TAPICERISË
 • Timon (me logon R-Dynamic)​
 • Pragje alumini me shkrim Jaguar
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Sedilje lëkure Windsor përpara me 16 pozicione elektrike të kujtesës me mbështetëse koke me 2 pozicione manuale
 • Vende grained Leather Sport me perforim Grid dhe Jaguar Leaper të stampuar
INFO-ZBAVITJE
 • Pivi Pro me ekran me prekje 11,4” dhe Online Paketa4
 • Ekran interaktiv të drejtuesit​ ​
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Blind Spot Assist Paketa: Blind Spot Assist, Clear Exit Monitor dhe Rear Traffic Monitor5

F-PACE R-DYNAMIC HSE

Specifikimet me një vështrim

Specifikimet me një vështrim

F-PACE R-DYNAMIC HSE 2.0 LITRE I4 204 PS DIESEL AWD AUTOMATIC

Shpejtësia 0-100 km/orë sekonda

8,0

I kombinuar l/100 km

5,2†

Shpejtësia maksimale km/orë

210
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Komplet R-Dynamic i trupit i përbërë nga zbukurime dera, grilë, fund i parakolpës dhe futje parakolpësh
 • Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi (nga shoferi)
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 21”
TIPARE TË TAPICERISË
 • Rimeso Saten Charcoal Ash
 • Titulli i suedecloth
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme prej lëkure me 14 pozicione elektrike kujtese me ngrohje dhe ftohje
 • Ulëse Windsor Leather Performance me perforim monogram
INFO-ZBAVITJE
 • Pivi Pro me ekran me prekje 11,4” dhe Online Paketa4
 • Ekran interaktiv të drejtuesit ​
 • Meridian™ Sound System ​
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Driver Assist Paketa: Adaptive Kontrolli i Udhëtimit, Rear Collision Monitor dhe Blind Spot Assist Paketa5

F-PACE R-DYNAMIC BLACK

Specifikimet me një vështrim

Specifikimet me një vështrim

F-PACE R-DYNAMIC Black S 2.0 LITRE I4 163 PS DIESEL AWD AUTOMATIC

Shpejtësia maksimale km/orë

195

Shpejtësia 0-100 km/orë sekonda

9,9

I kombinuar l/100 km

5,2†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARET E EKSTERIERIT
 • Paketa Black Exterior dhe kapakët e pasqyrës E zezë e shkëlqyeshme
 • Xhami i errësuar
 • Kulm i fiksuar panoramik me Shina të zeza kulmi
 • Hyrja pa çelës
KAPAKËT E RROTAVE DHE OPCIONET
 • Kapakët e rrotave nga alumini 20" ngjyrë të zezë
 • Kalibrat e kuqe të frenave
 • Configurable Dynamics
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Glazurë Saten Hi Qymyri
 • Timoni prej lëkure i markës R-Dynamic
 • Ndriçim premium i kabinës me 30 ngjyra
ULËSET DHE DEKORIMI I INTERIERIT
 • Ulëset e përparme elektrike të shoferit me memorie me pështatje në 12 mënyra me mbështetëse koke manuale në dy drejtime
 • Ulëse sportive DuoLeather me shenjën e Jaguar të stampuar
INFO-ARGËTIMI
 • Pivi Pro4 me ekran me prekje 11,4” dhe Paketë të internetit5
 • Wireless Apple CarPlay®1 dhe Wireless Android AutoTM2
 • Aplikacioni Jaguar Remote3
 • Sistemi i zërit Meridian™
ASISTENCË PËR SHOFERIN
 • Tempomati i adaptueshëm
 • Paketa e Asistencës për Këndin e Vdekur të përbërë nga Asistuesi për Këndin e Vdekur dhe Monitori i Pasmë i Trafikut6

F-PACE 300 DHE 400 SPORT

Specifikimet me një vështrim

Specifikimet me një vështrim

F-PACE 300 AND 400 SPORT 3.0 LITRE I6 300 PS DIESEL AWD AUTOMATIC

Shpejtësia maksimale km/orë

230

Shpejtësia 0-100 km/orë sekonda

6,4

I kombinuar l/100 km

6,9†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARET E EKSTERIERIT
 • Paketa Black Exterior dhe shinat e kulmit Të zeza me shkëlqim
 • Shënja 300 SPORT/400 SPORT
 • Hyrja pa çelës
 • Xhami i errësuar
KAPAKËT E RROTAVE DHE OPCIONET
 • Kapakët e rrotave alumini 21"
 • Kalibrat e kuqe të frenave
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Glazurë Saten hi qymyri
 • Veshje kamoshi e tavanit
 • Kolona e timonit e rregullueshme në formë elektrike
 • Shenjat e Jaguar ndriçuara në pllakat metalike të pragjeve
ULËSET DHE DEKORIMI I INTERIERIT
 • Ulëset e përparme elektrike të shoferit dhe pasagjerit me memorie me ngrohje dhe ftohje me përshtatje në 14 mënyra
 • Ulëset Performance prej lëkure Windsor me shpime Monogram
INFO-ARGËTIMI
 • Pivi Pro4 me ekran me prekje 11,4” dhe Paketë të internetit5
 • Ekrani interaktiv i shoferit
 • Sistemi i zërit Meridian™
ASISTENCA PËR SHOFERIN
 • Tempometër i adaptueshëm
 • Paketa e asistencës për shoferin e përbërë nga Tempometri i adaptueshëm me Asistencë drejtimi, Monitori i pasëm i përplasjes dhe Paketa e asistencës për këndet e vdekura6

F-PACE SVR

Specifikimet me një vështrim

Specifikimet me një vështrim

F-PACE SVR 5.0 LITRE V8 550PS SUPERCHARGED PETROL (AUTO) AWD

Shpejtësia 0-100 km/orë sekonda

4,0

I kombinuar l/100 km

11,4†

Shpejtësia maksimale km/orë

286
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARET E EKSTERIERIT
 • Kompleti i karrocerisë SVR duke përfshirë parakolpin SVR, veshjet e dyerve në ngjyrën SVR me dekorues Saten gri dhe prapakolpin SVR me mbështjellës Saten gri
 • Tuba e katërfishtë e skapamentos me mbarues 95 mm
KAPAKËT E RROTAVE DHE OPCIONET
 • 21" Style 5080, Saten Technical gri me kontrast të shtresës së fundit në Diamond Turned
 • Kalibrat e kuqe të frenave
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Timon SVR me detaje unike të thurjes SVR në cepat e brendshme në ngjyrë të kuqe Flame dhe Lunar të qeltë
ULËSET DHE DEKORIMI I INTERIERIT
 • Ulëse e përparme elektrike të shoferit dhe pasagjerit me ngrohje dhe ftohje me 14 mënyra të përshtatjes
 • Ulëset Performance me kamosh dhe lëkurë Windsor me mbështetëse koke të stampuar me SVR
INFO-ARGËTIMI
 • Pivi Pro4 me ekran me prekje 11,4” dhe Paketë të internetit5
 • Ekrani interaktiv i drejtuesit
ASISTENCA PËR SHOFERIN
 • Paketa e asistencës për shoferin e përbërë nga Tempometri i adaptueshëm me Asistues drejtimi, Monitori i pasëm i përplasjes dhe Paketa ndihmëse për këndet e vdekura6

VAZHDO EKSPLORIMIN

F-PACE SVR

F-PACE SVR

Me një motor V8 5,0 litra me supermbushje dhe shpejtësi maksimale prej 286 km/h, F-PACE SVR është performanca më e mirë SUV e Jaguar.
EKSPLORO KËTË MODEL
HIBRID ELEKTRIK

HIBRID ELEKTRIK

Me F-PACE Plug-in Hybrid, shijoni ekonomi më të madhe të karburantit dhe zero emetime të gazrave të fundit gjatë drejtimit në modalitetin elektrik.
ZBULO MË SHUMË
SPECIFIKIMET

SPECIFIKIMET

Eksploroni detajet më të imta.
SHIKO SPECIFIKIMET
PËRMBLEDHJE

PËRMBLEDHJE

Zbuloni se çfarë krijon një makinë vërtet të jashtëzakonshme në F-PACE.
EKSPLORO PËRMBLEDHJEN

††Shiko shifrat WLTP
Shifrat e dhëna janë NEDC2 të llogaritura nga testet zyrtare WLTP të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë sipas montimit të rrotave dhe shtesave opsionale të montuara. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP ekuivalente me atë që do të kishin qenë sipas testit të vjetër NEDC. Më pas mund të aplikohet trajtimi i duhur tatimor.​​

1 Makina juaj është përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.​
2 Makina juaj është përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion. ,
3 Telekomanda përmban shërbime abonimi që mund të zgjaten pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Jaguar. Aplikacioni Jaguar Remote do të duhet të shkarkohet nga Apple App Store/Google Play Store. ,
4 Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonimin 1-vjeçar i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj me pakicë Jaguar.
5 Ndihma për pikë të verbër mund të ndihmojë në parandalimin e përplasjeve. Nëse automjeti juaj zbulon një makinë tjetër në pikën tuaj të verbër kur filloni të ndryshoni korsinë, korrigjimi shtesë i drejtimit ju inkurajon ta largoni automjetin tuaj nëse zbulohet një përplasje e mundshme.​


Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë nga specifikimi i automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregu, ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje, ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.​

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që ata të kenë kontrollin e plotë të mjetit gjatë gjithë kohës. ,

Funksionet, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten në varësi të tregut të Pivi dhe InControl - kontrolloni me shitësin tuaj Jaguar për disponueshmërinë e tregut lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me një abonim i cili do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, i nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizualit në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të saj. Disa funksione të Alexa varen nga teknologjia e shtëpisë inteligjente. Përdorimi i Amazon Alexa kërkon një llogari në Amazon.


MeridianTM është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja me tre fusha është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.

Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e përdoruesit fundor të Apple Inc.

Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.