JAGUAR F-TYPE MODELET

JAGUAR F-TYPE MODELS

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

F-TYPE R75 COUPÉ

F-TYPE R75 COUPÉ

Çmimi nga € 141,110
SPECIFIKAT ME NJË VËSHTRIM

SPECIFIKAT ME NJË VËSHTRIM

F-TYPE COUPÉ R75

Shpejtësia maksimale km/h

300

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

3,7

Fuqia maksimale në kuaj-fuqi (kW)

575
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

VEÇORITË E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Paketë shasie R
 • Paketë dizajni eksterieri Black
DISQET DHE OPSIONET
 • 20" Style 1066, Diamond Turned me kontrast e Zezë me Shkëlqim
 • Frena të përparme 380mm dhe të pasme 376mm
VEÇORITË E INTERIERIT
 • Pedane metalike me simbolin Limited Edition
 • Timon lëkure me simbolin R
 • Ndriçim i konfigurueshëm kabine
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Panel instrumentesh me veshje Alumini Limited Edition
 • Ndenjëse të përparme elektrike memory me 12 alternativa përshtatjeje
 • Veshje lëkure shtesë
 • Ndenjëse sportive Performance Ebony prej lëkure Windsor/qepje Light Oyster me veshje të brendshme Ebony/Ebony
 • Paketë interieri Black
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • 10" Touch Pro
 • Ekran drejtuesi interaktiv
DYNAMICS
 • Marmitë aktive e ndryshueshme
 • Diferenciali aktiv elektronik me Vektorim Rrotullues të Frenimit
F-TYPE R75 CONVERTIBLE
SPECIFIKAT ME NJË VËSHTRIM

SPECIFIKAT ME NJË VËSHTRIM

F-TYPE CONVERTIBLE R75

Shpejtësia maksimale km/h

250

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

5,9

Fuqia maksimale në kuaj-fuqi (kW)

300
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

VEÇORITË E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Paketë shasie R
 • Paketë dizajni eksterieri Black
DISQET DHE OPSIONET
 • 20" Style 1066, Diamond Turned me kontrast e Zezë me Shkëlqim
 • Frena të përparme 380mm dhe të pasme 376mm
VEÇORITË E INTERIERIT
 • Pedane metalike me simbolin Limited Edition
 • Timon lëkure me simbolin R
 • Ndriçim i konfigurueshëm kabine
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Panel instrumentesh me veshje Alumini Limited Edition
 • Ndenjëse të përparme elektrike memory me 12 alternativa përshtatjeje
 • Veshje lëkure shtesë
 • Ndenjëse sportive Performance Ebony prej lëkure Windsor/qepje Light Oyster me veshje të brendshme Ebony/Ebony
 • Paketë interieri Black
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • 10" Touch Pro
 • Ekran drejtuesi interaktiv
DYNAMICS
 • Marmitë aktive e ndryshueshme
 • Diferenciali aktiv elektronik me Vektorim Rrotullues të Frenimit
F-TYPE 75 COUPÉ

F-TYPE 75 COUPÉ

Çmimi nga € 72,470
SPECIFIKAT ME NJË VËSHTRIM

SPECIFIKAT ME NJË VËSHTRIM

F-TYPE COUPÉ 75

Shpejtësia maksimale km/h

250

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

5,9

Fuqia maksimale në kuaj-fuqi (kW)

300
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

VEÇORITË E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Paketë dizajni eksterieri Black
DISQET DHE OPSIONET
 • 20" Style 5102, 5 spica, e Zezë me Shkëlqim
VEÇORITË E INTERIERIT
 • Timon prej lëkure
 • Pedane metalike me simbolin Limited Edition
 • Ndriçim i konfigurueshëm kabine
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Panel instrumentesh me veshje Alumini Limited Edition
 • Ndenjëse të përparme elektrike memory me 12 alternativa përshtatjeje
 • Veshje lëkure shtesë
 • Ndenjëse sportive Performance Ebony prej lëkure Windsor/qepje Light Oyster me veshje të brendshme Ebony/Ebony
 • Paketë interieri Black
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • 10" Touch Pro
 • Ekran drejtuesi interaktiv
DYNAMICS
 • Marmitë aktive e ndryshueshme
F-TYPE 75 CONVERTIBLE
SPECIFIKAT ME NJË VËSHTRIM

SPECIFIKAT ME NJË VËSHTRIM

F-TYPE CONVERTIBLE 75

Shpejtësia maksimale km/h

250

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

5,9

Fuqia maksimale në kuaj-fuqi (kW)

300
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

VEÇORITË E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Paketë dizajni eksterieri Black
DISQET DHE OPSIONET
 • 20" Style 5102, 5 spica, e Zezë me Shkëlqim
VEÇORITË E INTERIERIT
 • Timon prej lëkure
 • Pedane metalike me simbolin Limited Edition
 • Ndriçim i konfigurueshëm kabine
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Panel instrumentesh me veshje Alumini Limited Edition
 • Ndenjëse të përparme elektrike memory me 12 alternativa përshtatjeje
 • Veshje lëkure shtesë
 • Ndenjëse sportive Performance Ebony prej lëkure Windsor/qepje Light Oyster me veshje të brendshme Ebony/Ebony
 • Paketë interieri Black
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • 10" Touch Pro
 • Ekran drejtuesi interaktiv
DYNAMICS
 • Marmitë aktive e ndryshueshme
F-TYPE R-DYNAMIC COUPÉ

F-TYPE R-DYNAMIC COUPÉ

Çmimi nga € 114,806
SPECIFIKAT ME NJË VËSHTRIM

SPECIFIKAT ME NJË VËSHTRIM

P300 RWD AUTOMATIC

Shpejtësia maksimale km/h

250

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

5,9

Fuqia maksimale në kuaj-fuqi (kW)

300
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

VEÇORITË E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Paketë shasie R-Dynamic
DISQET DHE OPSIONET
 • 20" Style 5060, 5 spica, e Argjendtë me lustër dhe shkëlqim
VEÇORITË E INTERIERIT
 • Timon prej lëkure
 • Ndriçim kabine
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse të përparme elektrike me 6 alternativa përshtatjeje
 • Ndenjëse sportive Ebony prej lëkure dhe kamoshi me veshje të brendshme Ebony
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • 10" Touch Pro
 • Ekran drejtuesi interaktiv
DYNAMICS
 • Marmitë aktive e ndryshueshme
F-TYPE R-DYNAMIC CONVERTIBLE

F-TYPE R-DYNAMIC CONVERTIBLE

Çmimi nga € 114,806
SPECIFIKAT ME NJË VËSHTRIM

SPECIFIKAT ME NJË VËSHTRIM

P300 RWD AUTOMATIC

Shpejtësia maksimale km/h

250

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

5,9

Fuqia maksimale në kuaj-fuqi (kW)

300
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

VEÇORITË E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Paketë shasie R-Dynamic
DISQET DHE OPSIONET
 • 20" Style 5060, 5 spica, e Argjendtë me lustër dhe shkëlqim
VEÇORITË E INTERIERIT
 • Timon prej lëkure
 • Ndriçim kabine
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse të përparme elektrike me 6 alternativa përshtatjeje
 • Ndenjëse sportive Ebony prej lëkure dhe kamoshi me veshje të brendshme Ebony
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • 10" Touch Pro
 • Ekran drejtuesi interaktiv
DYNAMICS
 • Marmitë aktive e ndryshueshme

VAZHDONI TË EKSPLORONI

F-TYPE SPECIFICATIONS

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
F-TYPE GALLERY

GALERIA

Shihni imazhet e Jaguarit F-TYPE.
F-TYPE OVERVIEW

PËRMBLEDHJE

Automjeti sportiv britanik më i bukur.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë nga specifikimi i automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose të kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.


Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.