JAGUAR E-PACE

MODELET

MODELET

Një grup karakteristikash unike përcaktojnë pamjen dhe ndjesinë e çdo modeli.

PAKETA E SPECIFIKIMEVE

Çdo paketë ofron nivele shtesë të zbukurimit dhe veçori ekskluzive

VERSIONET

Një interpretim ekskluziv i automjetit. I kufizuar në kohë ose numër.

ZGJIDH MODELIN TËND

Specifikimet Në një Vështrim

Specifikimet Në një Vështrim

P250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia e lartë km/h

229

Përshpejtimi 0‑100 km/h sekonda

7,5

Konsumi l/100km

7,7†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E KARROCERISË
 • Fenerë LED me drita ditore simbol
RROTA DHE OPSIONE
 • Rrota 17" stili 1005, me 10 këmbë, ngjyrë gri saten1
KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË
 • Timon lëkure Split leather steering wheel
 • Pragje metalike me shkrim Jaguar
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 8 pozicione manuale
 • Ndenjëse stofi me ngjyrë Abanozi dhe tapiceri ngjyrë abanozi/abanozi
INFOZBAVITJA
 • Ekran 11.4” me prekje
 • Infozbavitje Pivi
 • Apple CarPlay® 3
 • Android AutoTM 4
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Kamera Rrethuese 3D
 • Frenimi në rast urgjence
 • Asistenca e ruajtjes së korsisë
 • Ndihma e parkimit para dhe mbrapsht
Specifikimet Në një Vështrim

Specifikimet Në një Vështrim

P250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia e lartë km/h

229

Përshpejtimi 0‑100 km/h sekonda

7,5

I kombinuar l/100 km

7,7†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E KARROCERISË
 • Pasqyra elektrike dyersh me ngrohje me palosje automatike me drita afrimi dhe zbehje automatike në anën e drejtuesit
 • Tregues drejtimi të animuar prapa
RROTA DHE OPSIONE
 • Rrota 18”, stili 5048, me 5 këmbë, ngjyrë argjendi me xixëllim
KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË
 • Timon lëkure
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 12 pozicione elektrike me mbështetëse koke në 2 pozicione
 • Ndenjëse lëkure Taurus me vrima me ngjyrë abanozi ose ndenjëse PVC ngjyrë abanozi/abanozi
INFOZBAVITJA
 • Pivi Pro me Cilësime të Zgjuara dhe Navigim të Lidhur Pro5
 • Paketa e Internetit me plan të dhënash6
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Kamera Rrethuese 3D
 • Njohja e tabelave të trafikut dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Asistenca e ruajtjes së korsisë
 • Ndihma e parkimit para dhe mbrapsht
Specifikimet Në një Vështrim

Specifikimet Në një Vështrim

P250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia e lartë km/h

229

Përshpejtimi 0‑100 km/h sekonda

7,5

I kombinuar l/100 km

7,7†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E KARROCERISË
 • Pasqyra elektrike dyersh me ngrohje me palosje automatike me drita afrimi dhe zbehje automatike në anën e drejtuesit
 • Asistenca e Rrezes së Fortë Automatike (AHBA)
RROTA DHE OPSIONE
 • Rrota 19" stili 5049, 5 këmbë, ngjyrë argjendi me xixëllim
KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË
 • Timon lëkure
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 12 pozicione elektrike me mbështetëse koke në 2 pozicione
 • Ndenjëse lëkure Taurus me vrima me ngjyrë abanozi ose ndenjëse PVC ngjyrë abanozi/abanozi
INFOZBAVITJA
 • Pivi Pro me Cilësime të Zgjuara dhe Navigim të Lidhur Pro5
 • Interactive Driver Display
 • Paketa e Internetit me plan të dhënash6
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Kamera Rrethuese 3D
 • Paketa e Asistencës së Këndit të Vështirë7

E‑PACE R‑DYNAMIC

Specifikimet Në një Vështrim

Specifikimet Në një Vështrim

P250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia e lartë km/h

229

Përshpejtimi 0‑100 km/h sekonda

7,5

I kombinuar l/100 km

7,7†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E KARROCERISË
 • Fenerë LED me drita ditore simbol
RROTA DHE OPSIONE
 • Rrota 17" stili 1005, me 10 këmbë, ngjyrë gri saten1
KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË
 • Timon lëkure R-Dynamic
 • Pragje metalike me markim R-Dynamic
 • Pedale metalike të shndritshme
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 8 pozicione manuale
 • Ndenjëse sportive Tech Velour ngjyrë abanozi/abanozi
INFOZBAVITJA
 • Ekran 11.4” me prekje
 • Infozbavitje Pivi
 • Apple CarPlay® 3
 • Android AutoTM 4
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Kamera Rrethuese 3D
 • Asistenca e ruajtjes së korsisë
 • Ndihma e parkimit para dhe mbrapsht

E-PACE R-DYNAMIC S

Specifikimet Në një Vështrim

Specifikimet Në një Vështrim

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia e lartë km/h

216

Përshpejtimi 0‑100 km/h sekonda

6,5

I kombinuar l/100 km

2,0†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E KARROCERISË
 • Pasqyra elektrike dyersh me ngrohje me palosje automatike me drita afrimi dhe zbehje automatike në anën e drejtuesit
 • Tregues drejtimi të animuar prapa
RROTA DHE OPSIONE
 • Rrota 18" stili 5118, 5 këmbë, të zeza sateni diamant
KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË
 • Timon lëkure me markim R-Dynamic
 • Pllakëz metalike e hapësirës së bagazhit
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 12 pozicione elektrike me mbështetëse koke në 2 pozicione
 • Ndenjëse lëkure Taurus me vrima me ngjyrë abanozi ose ndenjëse sportive PVC ngjyrë abanozi/abanozi
INFOZBAVITJA
 • Pivi Pro me Cilësime të Zgjuara dhe Navigim të Lidhur Pro5
 • Paketa e Internetit me plan të dhënash6
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Kamera Rrethuese 3D
 • Njohja e tabelave të trafikut dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Asistenca e ruajtjes së korsisë
 • Ndihma e parkimit para dhe mbrapsht

E‑PACE R-DYNAMIC SE

Specifikimet Në një Vështrim

Specifikimet Në një Vështrim

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia e lartë km/h

216

Përshpejtimi 0‑100 km/h sekonda

6,5

I kombinuar l/100 km

2,0†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E KARROCERISË
 • Pasqyra elektrike dyersh me ngrohje me palosje automatike me drita afrimi dhe zbehje automatike në anën e drejtuesit
 • Hapje bagazhi e fuqizuar
RROTA DHE OPSIONE
 • Rrota 19" stili 5049, 5 këmbë, ngjyrë argjendi me xixëllim
KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË
 • Timon lëkure me markim R-Dynamic
 • Pllakëz metalike e hapësirës së bagazhit
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 12 pozicione elektrike me mbështetëse koke në 2 pozicione
 • Ndenjëse lëkure Taurus me vrima me ngjyrë abanozi ose ndenjëse PVC ngjyrë abanozi/abanozi
INFOZBAVITJA
 • Pivi Pro me Cilësime të Zgjuara dhe Navigim të Lidhur Pro5
 • Interactive Driver Display
 • Paketa e Internetit me plan të dhënash6
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Kamera Rrethuese 3D
 • Paketa e Asistencës së Këndit të Vështirë7

E-PACE R-DYNAMIC HSE

Specifikimet Në një Vështrim

Specifikimet Në një Vështrim

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia e lartë km/h

216

Përshpejtimi 0‑100 km/h sekonda

6,5

I kombinuar l/100 km

2,0†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E KARROCERISË
 • Fenerë premium LED me drita ditore simbol
 • Hyrje pa çelës
RROTA DHE OPSIONE
 • Rrota 20” stili 5120, me 5 këmbë, ngjyrë gri të errët sateni diamant
KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË
 • Timon lëkure me markim R-Dynamic
 • Pllakëz metalike e hapësirës së bagazhit
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 16 pozicione elektrike me mbështetëse koke në 2 pozicione
 • Ndenjëse lëkure sportive Windsor me vrima ngjyrë abanozi
INFOZBAVITJA
 • Pivi Pro me Cilësime të Zgjuara dhe Navigim të Lidhur5
 • Ekrani interaktiv i drejtuesit
 • Sistemi audio MeridianTM
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Kamera Rrethuese 3D
 • Asistenca e ruajtjes së korsisë
 • Paketa e Asistencës së Këndit të Vështirë7

E‑PACE R‑DYNAMIC BLACK

Specifikimet Në një Vështrim

Specifikimet Në një Vështrim

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia e lartë km/h

216

Përshpejtimi 0‑100 km/h sekonda

6,5

I kombinuar l/100 km

2,0†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E KARROCERISË
 • Tavan panoramik fiks
 • Paketa e karrocerisë së zezë me kapakë të zinj pasqyrash
 • Fenerë premium LED me drita ditore simbol me tregues drejtimi të animuar prapa dhe asistenca e rrezes së fortë automatike
 • Pasqyra automatike me ngrohje dhe drita afrimi
DINAMIKA
 • Dinamika e Konfigurueshme
RROTA DHE OPSIONE
 • Rrota 19" stili 5119, me 5 këmbë, gri të errët saten
 • Diskofrena të kuqe
KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË
 • Timon lëkure me markim R-Dynamic
 • Pragje metalike me markim R-Dynamic
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 12 pozicione elektrike me mbështetëse koke në 2 pozicione
 • Ndenjëse DuoLeather me tapiceri ngjyrë abanozi/abanozi​
INFOZBAVITJA
 • Pivi Pro me Navigim të Lidhur Pro5
 • Paketa e Internetit me plan të dhënash6
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Kamera e pasme
 • Ndihma e parkimit para dhe mbrapsht
 • Njohja e tabelave të trafikut dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë

E‑PACE 300 SPORT

Specifikimet Në një Vështrim

Specifikimet Në një Vështrim

P300 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia e lartë km/h

241

Përshpejtimi 0‑100 km/h sekonda

6,9

I kombinuar l/100 km

7,7†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E KARROCERISË
 • Fenerë premium LED me drita ditore simbol
 • Hyrje pa çelës
RROTA DHE OPSIONE
 • Rrota 20” stili 5120, me 5 këmbë, ngjyrë gri të errët sateni diamant
KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË
 • Timon lëkure
 • Pragje metalike me ndriçim me shkrim Jaguar
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 12 pozicione elektrike me mbështetëse koke në 2 pozicione
 • Ndenjëse lëkure Taurus me vrima ngjyrë abanozi ose ndenjëse PVC sportive ngjyrë abanozi/abanozi
INFOZBAVITJA
 • Pivi Pro me Cilësime të Zgjuara dhe Navigim të Lidhur Pro5
 • Ekrani interaktiv i drejtuesit
 • Sistem audio MeridianTM
 • Afishim ballor
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Kamera Rrethuese 3D
 • Paketa e asistencës së këndit të vështirë

VAZHDO EKSPLORIMIN

PLUG-IN HIBRID

PLUG-IN HIBRID

Mësoni më shumë rreth automjeteve elektrike
SPECIFIKIMET

SPECIFIKIMET

Eksploroni detajet më të imta. Zbuloni më shumë rreth performancës së motorit, dimensioneve dhe konsumit të karburantit.
SHIKO SPECIFIKIMET
OPSIONE DHE AKSESORË

OPSIONE DHE AKSESORË

Shtoni stile personale ose plotësoni E‑PACE tuaj me pajisje praktike. Gama jonë e gjerë do të thotë që ju mund ta optimizoni automjetin tuaj pikërisht për t'iu përshtatur nevojave tuaja.
OPSIONE DHE AKSESORË

217"" Style 1005, 10 fole, Satin Dark Grey janë standarde në motorët D165, P160 dhe P200. Stili 18"" 5118, 5 fole, E zeza saten me kontrast me fije diamanti të kthyer janë standarde në të gjithë motorët e tjerë.

3Makina juaj është përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.

4Makina juaj është përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.

5Navigimi i lidhur do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj me pakicë Jaguar.

6Zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin 1 vit abonim i cili mund të rinovohet pas afatit fillestar.

7Ndihma për pikë të verbër mund të ndihmojë në parandalimin e përplasjeve. Nëse automjeti juaj zbulon një makinë tjetër në pikën tuaj të verbër kur filloni të ndryshoni korsinë, korrigjimi shtesë i drejtimit ju inkurajon ta largoni automjetin tuaj nëse zbulohet një përplasje e mundshme.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë të mjetit gjatë gjithë kohës.

Ju lutemi vini re se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të dekorimit. Karakteristikat standarde mund të ndryshojnë gjithashtu në varësi të vendit të blerjes, variantit të motorit dhe transmetimit.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimeve të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.

Veçoritë, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten të varura nga tregu - Pivi dhe InControl - kontrolloni me shitësin tuaj Jaguar për disponueshmërinë e tregut lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me një abonim i cili do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, i nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizualit në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e përdoruesit fundor të Apple Inc.
Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.
App Store është një markë tregtare e Apple Inc.
Google Play Store është një markë tregtare e Google LLC.
Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja me tre fusha është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd."