EKSPLORONI JAGUAR E-PACE

EKSPLORONI JAGUAR E-PACE

FUQI DHE ELEGANCË

Një eksterier fin me një pamje tërheqëse. Fenerët e përparmë LED me teknologji të avancuar të dritave të gjata janë të vendosur në mënyrë të rafinuar pranë monogramës karakteristike në ngjyrë të Zezë me shkëlqim.

E-Pace 24MY
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
FINITURA ELEGANTE

FINITURA ELEGANTE

Çdo detaj i interierit është krijuar në mënyrë precize; që nga qepja si top kriketi e deri te modeli monogram i gdhendur në butonat rrotullues, etiketa Coventry te ndenjëset dhe jaguari karakteristik te mbështetëset e kokës.
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ

FUQI DHE ZHDËRVJELLTËSI

Shpalosni performancën elektrike të mundësuar nga inxhinierika e Jaguar.

MODALITETE DREJTIMI INTELIGJENTE

MODALITETE DREJTIMI INTELIGJENTE

Modaliteti Hybrid (hibrid) është i optimizuar për të siguruar eficiencë. Modaliteti Save (kurse) e mban karikimin e baterisë në gatishmëri për t’u përdorur në Modalitetin EV, që është i përsosur për udhëtimet përmes zonave urbane me ajër të pastër.
DISTANCË ELEKTRIFIKUESE
KARIKIM INTELIGJENT

SPECIFIKAT

0-100 KM/H

7,3sekonda

0-100 km/h në 6,5 sekonda në Jaguar E-PACE P300e.

FUQIA MAKSIMALE

269Kuaj fuqi

227kW në Jaguar E-PACE P300e.

EMETIMET (NGA)

33 g/km††

Zero emetime nga marmita në modalitetin EV (elektrik).

KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESAVE

601 litra✦

Vëllimi në të lagësht i matur duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng.
MANOVRIM REAGUES

MANOVRIM REAGUES

Reagoni duke iu përshtatur rrugës në kohë reale. Adaptive Dynamics opsionale në Jaguar E-PACE përshtat automatikisht sistemin e suspensionit të automjetit, si dhe ndryshimet e marshit dhe timonin për t’ju mundësuar një përvojë optimale drejtimi. Zotëroni kontroll të plotë falë Configurable Dynamics për ta përshtatur me stilin tuaj të drejtimit.

SIGURI NË TË GJITHA KUSHTET

Mbani nën kontroll performancën e automjetit tuaj Jaguar E-PACE duke përzgjedhur njërën nga katër alternativat e Jaguar Drive Control. Optimizojeni automjetin tuaj për të rritur performancën, rehatinë ose eficiencën e tij. Në kushte atmosferike të vështira, përzgjidhni modalitetin Rain (shi), Ice (ngricë) dhe Snow (dëborë) për të përshtatur automatikisht motorin dhe alternativat e frenimit për një forcë fërkimi maksimale.

LIDHJE DHE REHATI

Një ndjesi lidhjeje praktike. Teknologji e krijuar me ju në qendër.

QËNDRONI TË LIDHUR

QËNDRONI TË LIDHUR

Shoqëruesi i përsosur i udhëtimit. Lidhuni me Pivi Pro1 nëpërmjet Ekranit elegant me prekje me xham të harkuar 11,4 inç me anë të kontrollit zanor Alexa. Mbajini të gjitha pajisjet të përditësuara falë përditësimeve të softuerëve nëpërmjet internetit.
MERRNI FRYMË LEHTËSISHT

MERRNI FRYMË LEHTËSISHT

Sistemi opsional Cabin Air Purification mat cilësinë e ajrit në interier ndërsa kontrollon në mënyrë aktive dhe filtron ajrin që hyn nga ndotësit, si pluhuri dhe poleni.

QËNDRONI TË INFORMUAR

Mbajeni vëmendjen te rruga. Zgjidhni Ekranin interaktiv të drejtuesit (IDD) 12,3 inç dhe Ekranin në xhamin e përparmë, që do t’ju shfaqin në çast informacionet e rëndësishme.
PAMJE TË PAPENGUARA

PAMJE TË PAPENGUARA

Shihni pjesën e pasme të rrugës së përshkuar me pasqyrën e brendshme ClearSight.5 Pavarësisht nëse në automjet ndodhen bagazhe apo pasagjerë të gjatë në pjesën e pasme, paneli i videos në kohë reale ju siguron pamje të qartë.
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET

MODELET

Shikoni gamën e plotë të modeleve dhe specifikave.
PËRMBLEDHJE

PËRMBLEDHJE

Gjithanshmëri e pashoqe me dizajnin karakteristik të Jaguar.

††Shihni shifrat mbi WLTP-në

Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO2, shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.


1Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar i Jaguar.

2Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.

3Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.

4Vetëm për telefonat inteligjentë të përshtatshëm.

5Veçori opsionale. Në varësi të rregulloreve vendore. Nëse përdoruesit bifokalë ose varifokalë nuk mund ta rregullojnë lehtësisht fokusin në imazhin digjital të pasqyrës së brendshme ClearSight, ata në çdo kohë mund të kthehen në modalitetin e pasqyrës së brendshme të zakonshme.


Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregut, ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal të autorizuar për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.


Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.


Funksionet, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e Pivi-t dhe InControl-it mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të autorizuar të Jaguar për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim, i cili do të duhet të rinovohet më tej pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj i autorizuar. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose të ndërlidhura me të. Disa nga funksionalitetet e Alexa varen nga teknologjia smart home. Përdorimi i sistemit Amazon Alexa kërkon të keni një llogari në Amazon.


MeridianTM është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja three fields/tri fushat është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.


Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e Apple Inc për përdoruesin fundor.


Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.