RIIMAGJINONI GARËN

RIIMAGJINONI GARËN

Përgatituni për një tjetër sezon elektrizues të Kampionatit Botëror ABB FIA të Formula E, me makinën elektrike të garave më të lehtë, më të shpejtë dhe më eficiente nga Jaguar-i.


“SEZONI I 9-TË ËSHTË NJË MUNDËSI E RE - NJË MAKINË E RE GARE, NJË IMAZH I RI PËR JAGUAR TCS RACING DHE VENDE TË REJA PËR FORMULA E. JEMI TË BINDUR SE KAMPIONATI BOTËROR ABB FIA I FORMULA E DO T’U OFROJË FANSAVE NJË GARË EMOCIONUESE DHE DO TË JETË NJË SFIDË E RE PËR EKIPIN”.

TALENT, PASION DHE PUNË NË EKIP

MITCH EVANS

MITCH EVANS

Mitch Evans mori pjesë në Kampionatin Botëror të Formula E me Jaguar-in në vitin 2016. Ai ka filluar të garojë që në moshën 6 vjeç dhe, në moshën 16 vjeç, fitoi Grand Prix në Zelandën e Re, duke u bërë drejtuesi më i ri në moshë i një Grand Prix-i ndërkombëtar. Evans fitoi titullin e GP3 në vitin 2012 dhe zuri vendin e tretë në GP2 vitin pasardhës. Në sezonin e tij më të mirë, me katër fitore dhe shtatë vende të dyta e të treta, Evans mbajti në ankth garuesit në kampionatin botëror, duke e mbyllur sezonin në vend të dytë.
SAM BIRD

SAM BIRD

Sam Bird iu bashkua ekipit TCS Racing të Jaguar-it përpara sezonit të 7-të të Kampionatit Botëror të Formula E dhe fitoi një garë fundjavën e parë. Bird konsolidoi pozicionin e tij pasi, furishëm, arriti të dalë në vend të dytë në GP2 Series 2013 dhe më pas duke fituar Kampionatin Botëror të Garës së Gjatë me Makina FIA 2015, për të dalë sërish në vend të dytë vitin pasardhës. Një veteran i Formula E, Bird është i vetmi drejtues mjeti që ka fituar një garë në shtatë sezonet e para të Kampionatit, nga viti 2014 deri në 2021.
JAMES BARCLAY

JAMES BARCLAY

James u caktua si Kryesues Ekipi për programin e Jaguar-it për Kampionatin Botëror ABB FIA të Formula E në nëntor të vitit 2015 dhe, në vitin 2021, James u emërua Drejtor Menaxhues i Jaguar Land Rover Motorsport. Gjatë gjashtë sezoneve të fundit, James ka mbikëqyrur rritjen e ekipit në pistë dhe jashtë saj. James ishte drejtuesi i fitores së njëpasnjëshme historike të ekipit në Romë dhe i vendit të dytë nga Mitch Evans-i sezonin e kaluar.

KAMPIONATI BOTËROR ABB FIA I FORMULA E

EKUILIBRI MË I LARTË I FUQISË DHE EFICIENCËS

I-TYPE 6

SPECIFIKAT

AKSELERIMI
0-60 mph në afërsisht


2.2Sekondat

0.6 sekonda më i shpejtë sesa I-TYPE 5

FUQIA GARUESE
 


300kW

+100kW krahasuar me I-TYPE 5

MODALITETI I SULMIT
 


350kW

+115kW krahasuar me I-TYPE 5

PESHA
 


850kg

-50g krahasuar me I-TYPE 5

GARË E RIIMAGJINUAR: DREJTIM MJETI I RIKONCEPTUAR

Nga pista në rrugë: përjetoni emocionin e performancës garuese çdo ditë me Jaguar-in I-PACE.
MËSONI MË SHUMË

TRASHËGIMIA E INOVACIONIT

Reputacioni i Jaguar-it sa i përket performancës, teknologjisë dhe dizajnit u konsolidua në pistat dhe kampionatet më sfiduese të botës.
MËSONI MË SHUMË


“TË GJITHË PARTNERËT TANË PUNOJNË ME TEKNOLOGJITË MË TË FUNDIT DHE E KUPTOJNË SE PROGRESI, GUXIMI DHE INOVACIONI DO TË NA BËJNË TË MUNDUR ARRITJEN E SYNIMEVE TONA NË PISTË”.

PARTNERËT TANË

PËRFSHIHUNI

PRODUKTET TREGTARE

PRODUKTET TREGTARE

Vizitoni dyqanin tonë në internet dhe gjeni dhuratën e përkryer.
GARIM PËR INOVACION

GARIM PËR INOVACION

Dizajn mbresëlënës dhe performancë marramendëse. Mësoni se si përvojat tona në Kampionatin Botëror ABB FIA të Formula E janë transferuar tek automjetet tona elektrike për përdorim rrugor.
KALENDARI DHE POZICIONET E GARËS

KALENDARI DHE POZICIONET E GARËS

Përditësohuni me të rejat nga Jaguar TCS Racing dhe sezoni i 9-të i Kampionatit Botëror ABB FIA të Formula E.
PRODUKTET TREGTARE

PRODUKTET TREGTARE

Vizitoni dyqanin tonë në internet dhe gjeni dhuratën e përkryer.
GARIM PËR INOVACION

GARIM PËR INOVACION

Dizajn mbresëlënës dhe performancë marramendëse. Mësoni se si përvojat tona në Kampionatin Botëror ABB FIA të Formula E janë transferuar tek automjetet tona elektrike për përdorim rrugor.
KALENDARI DHE POZICIONET E GARËS

KALENDARI DHE POZICIONET E GARËS

Përditësohuni me të rejat nga Jaguar TCS Racing dhe sezoni i 9-të i Kampionatit Botëror ABB FIA të Formula E.