TURI I EKSPERIENCËS JAGUAR

TURI I EKSPERIENCËS JAGUAR

RIZBULONI EMOCIONIN E DREJTIMIT

Ju kujtohet kur të qenit pas timonit ishte një ndjesi e jashtëzakonshme? Turi i eksperiencës së Jaguar sundon emocionin e brendshëm të drejtimit të makinës me një ditë ngazëllyese në kulturën tonë aktuale të automjeteve me performancë të lartë.

“Rrallëherë eksperiencat të çojnë deri në këtë kënaqësi. Kjo e bëri këtë dhe më shumë. Uau!"

RIÇARD, SH.B.A.

ZHVILLIMI  SERIOZ I AFTËSIVE TË DREJTIMIT

ZHVILLIMI SERIOZ I AFTËSIVE TË DREJTIMIT

Shtyni kufijtë e asaj që ju dhe automjetet më të mira të Jaguar mund të bëni pasi instruktorët tanë me përvojë testojnë aftësinë tuaj drejtuese në rrugën tonë të zhvilluar posaçërisht Smart Cone.
EKSPERIENCA E PERFORMANCËS SË JAGUAR

EKSPERIENCA E PERFORMANCËS SË JAGUAR

Ndërsa drejtoni gamën tonë të automjeteve të shpejta, do të përjetoni ndjesi që do të qëndrojnë me ju përgjithmonë. Është koha për të përqafuar artin e performancës garuese të pulsit.

MË MBAJ TË INFORMUAR

Regjistrohu për të marrë azhornime në lidhje me ture dhe ekspozita të reja.