JAGUAR XE SPECIFIKAT

JAGUAR XE
SPECIFIKAT

EMETIMET E2 CO

127 g/km**

në XE D200 RWD

KONSUMI I KARBURANTIT

4,9**

në XE D200 RWD

SHPEJTËSIA MAKSIMALE

250

në XE 300 SPORT

AKSELERIMI

5,9 sekonda

në XE 300 SPORT
XE R-DYNAMIC
D200 RWD AUTOMATIC MHEV
XE R-DYNAMIC S

XE R-DYNAMIC S

D200 RWD AUTOMATIC MHEV

PERFORMANCA
Shpejtësia maksimale km/h 235
Akselerimi (sek) 0-100 km/h 7,4
SHPENZIMI EKONOMIK I KARBURANTIT
KORNIZA MOTORIKE
PESHAT
RIMORKIMI
DIMENSIONET
KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKIMIT
QARKU I KTHIMIT

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET JAGUAR XE

MODELET JAGUAR XE

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
GALERIA

GALERIA

Shikoni imazhet e Jaguar XE.
PËRMBLEDHJE

PËRMBLEDHJE

Limuzina sportive e ripërkufizuar.

*Shifrat e dhëna janë të përllogaritura sipas NEDC2 nga testet zyrtare WLTP të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit ekonomik të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP ekuivalente me ato të testit të vjetër NEDC. Më pas mund të zbatohet trajtimi i duhur tatimor.

**Shihni shifrat mbi WLTP-në.

Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit ekonomik të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar.

Përfshin një drejtues mjeti 75 kg, lëngjet të plota dhe 90% karburant.

Përfshin lëngjet të plota dhe 90% karburant.

I thatë: Vëllimi i matur me blloqe të ngurta të përputhshme me VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Vëllimi i matur deri në veshjen e tavanit.

I lagësht: Vëllimi i matur duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng. Vëllimi i matur deri në veshjen e tavanit.

Peshat pasqyrojnë automjetet sipas specifikimeve standarde. Pajisjet opsionale shtesë rrisin peshën.