JAGUAR F-TYPE SPECIFIKAT

JAGUAR F-TYPE SPECIFICATIONS

SHPEJTËSIA MAKSIMALE

300 km/h

Për F-TYPE R75

AKSELERIMI

3,7 km/h

Për F-TYPE R75

FUQIA MAKSIMALE

575/423/6.500 Kuaj-fuqi/KW/rpm

Për F-TYPE R75

FORCA RROTULLUESE MAKSIMALE E MOTORIT

700/3.500-5.000 Nm/rpm

Për F-TYPE R75
F-TYPE COUPÉ
P300 RWD AUTOMATIC
F-TYPE COUPÉ R-DYNAMIC

F-TYPE COUPÉ R-DYNAMIC

P300 RWD AUTOMATIC

PERFORMANCA
Shpejtësia maksimale km/h 250
Përshpejtimi (sekonda) 0-100 km/h 5,9
EKONOMIA E KARBURANTIT
TËRHEQJA MOTORIKE
PESHAT
PËRMASAT
HAPËSIRA E KOKËS
KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESAVE
KTHESA RROTULLUESE

VAZHDONI TË EKSPLORONI

F‑TYPE MODELS

MODELET JAGUAR F‑TYPE

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
F‑TYPE GALLERY

GALERIA

Shihni imazhet e Jaguarit F-TYPE.
F‑TYPE OVERVIEW

PËRMBLEDHJE

Automjeti sportiv britanik më i bukur.

Shikoni shifrat WLTP


Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për2 CO dhe shpenzimi ekonomik i karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar.


1.584 në rrota 20".
1.628 në rrota 20".
I thatë: Vëllimi i matur me blloqe të ngurta të përputhshme me VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).
I lagësht: Vëllimi i matur duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng.