PRONËSIA E AUTOMJETIT ELEKTRIK (EV)

PRONËSIA E AUTOMJETIT ELEKTRIK (EV)

PËRDORIMI MË EFIKAS I AUTOMJETIT TUAJ JAGUAR TË RI

VENDOSJA NË PUNË

VENDOSJA NË PUNË

Për të përdorur sa më me efikasitet funksionet dhe veçoritë kryesore të automjetit tuaj, hapi i parë është lidhja e sistemit të informacionit dhe argëtimit dhe përcaktimi i kontrolleve në distancë për telefonin tuaj inteligjent.
MODALITETET E DREJTIMIT TË HIBRIDIT ELEKTRIK ME KARIKIM (PHEV)

MODALITETET E DREJTIMIT TË HIBRIDIT ELEKTRIK ME KARIKIM (PHEV)

Familjarizohuni me modalitetet që ju mundësojnë drejtimin e automjetit PHEV, me opsione për përdorim energjie elektrike ose karburanti.
SI TA KARIKONI

SI TA KARIKONI

Kuptoni hapat e thjeshtë të karikimit të automjetit tuaj në shtëpi ose në vendndodhjen tuaj të radhës.