PËRDORIMI I AUTOMJETEVE JAGUAR ELEKTRIKE

PËRDORIMI I AUTOMJETEVE JAGUAR ELEKTRIKE

E jashtëzakonshme për ta drejtuar, e lehtë për të jetuar me të. Duke marrë parasysh automjetet Jaguar, zhvendosja drejt modalitetit elektrik është plotësisht i kuptueshëm. Performanca që na karakterizon mbetet po e njëjta. Teknologjia që e mundëson atë bëhet më inteligjente dhe më e qëndrueshme çdo ditë.

PËRSE JAGUAR?

PERFORMANCA NGA PISTA NË RRUGË

PERFORMANCA NGA PISTA NË RRUGË

Falë mësimeve të nxjerra nga seria e automjeteve tona elektrike të garave, SUV-ja jonë e parë me performancë plotësisht elektrike, Jaguar I-PACE, ju mundëson shpejtësi nga 0-100km/orë në 4,8 sekonda (0-60mph në 4,5 sekonda). Dhe e bën këtë thuajse në heshtje të plotë dhe me zero emetime nga marmita.
FORMËSIMI I NJË TË ARDHMEJE TË QËNDRUESHME DHE MË INTELIGJENTE

FORMËSIMI I NJË TË ARDHMEJE TË QËNDRUESHME DHE MË INTELIGJENTE

Që prej vitit 1935, ne kemi sfiduar çdo kufi. E njëjta filozofi përkrah dhe rrugëtimin tonë drejt modalitetit elektrik. Në fakt, ky modalitet na ofron më shumë mundësi për të realizuar vizionin tonë për një përvojë më të qëndrueshme dhe inteligjente drejtimi, që përqafon dinamizmin dhe dizajnin për të cilin njihemi.

PËRFITIMET KRYESORE TË MODALITETIT ELEKTRIK

KOSTO E ULËT PRONËSIE

KOSTO E ULËT PRONËSIE

Elektriciteti kushton më pak sesa benzina ose nafta. Do të keni dhe incentiva tatimore të konsiderueshme. Dhe duke qenë se nuk do të keni tarifim lidhur me zonat e mbingarkuara, emetimet ose parkimin në shumë qytete, përfitimet sa vijnë edhe shtohen.
I LEHTË DHE PRAKTIK

I LEHTË DHE PRAKTIK

Nëse e karikoni automjetin elektrik kryesisht në shtëpi, ju mund ta planifikoni më me efikasitet kohën tuaj. Mjafton ta karikoni automjetin gjatë natës dhe në mëngjes do të jeni gati për të realizuar planet.
ZERO EMETIME NGA MARMITA

ZERO EMETIME NGA MARMITA

Automjetet që funksionojnë vetëm me bateri janë në gjendje ta arrijnë fuqinë maksimale me zero emetime nga marmita. Dhe duke qenë se në Rrjetin Kombëtar shtohen burime të ripërtëritshme vazhdimisht, energjia e automjeteve elektrike bëhet më e pastër vit pas viti.
DREJTIM I VEÇANTË

DREJTIM I VEÇANTË

Teknologjia elektrike nuk është thjesht jashtëzakonisht e heshtur, por është në gjendje edhe të ofrojë akselerim të menjëhershëm pa vonesë dhe pa ndërprerje nga ndërrimi i marsheve. Kjo nënkupton një përvojë drejtimi tejet të rafinuar dhe reaguese në çfarëdolloj shpejtësie.

TRI LLOJET E FUQISË ELEKTRIKE

PLOTËSISHT ELEKTRIKE (BEV)

PLOTËSISHT ELEKTRIKE (BEV)

Falë funksionimit vetëm me motorë elektrikë dhe bateri, grupi i fuqisë plotësisht elektrik ofron një performancë thuajse të heshtur, të ngjashme me atë të automjeteve të garave, me zero emetime nga marmita.
HIBRID ME KARIKIM (PHEV)

HIBRID ME KARIKIM (PHEV)

Falë ndërthurjes së një motori me karburant me një motor elektrik, PHEV-të Jaguar ju mundësojnë fleksibilitetin e udhëtimit me zero emetime nga marmita me performancën e benzinës për itinerare më të gjata.
HIBRID ME BATERI (MHEV)

HIBRID ME BATERI (MHEV)

Me emetime CO më të ulëta2 dhe shpenzim ekonomik karburanti të përmirësuar, grupi elektrik i rafinuar i fuqisë në automjetet MHEV i bën ato ideale për përdorim në rrugë urbane.

AUTOMJETET JAGUAR PLOTËSISHT ELEKTRIKE DHE HIBRIDE

Përjetoni performancën elektrifikuese nga Jaguar me gamën e automjeteve tona plotësisht elektrike dhe hibride.
AUTOMJETET JAGUAR PLOTËSISHT ELEKTRIKE DHE HIBRIDE

VAZHDONI TË EKSPLORONI AUTOMJETET ELEKTRIKE

ÇFARË DISTANCE MUND TË PËRSHKOJ?

ÇFARË DISTANCE MUND TË PËRSHKOJ?

Eksploroni gjithçka që duhet të dini rreth maksimizimit të distancës suaj për karikim dhe përfitimit maksimal nga çdo karikim.
KOSTO E ULËT PRONËSIE

KOSTO E ULËT PRONËSIE

Nga incentivat e taksave dhe të blerjes e deri te kostot më të ulëta të përdorimit, të pasurit të një automjeti elektrik mund t’ju ndihmojë të kurseni para çdo ditë.
KARIKIM SHTËPIAK

KARIKIM SHTËPIAK

Karikimi i automjetit tuaj plotësisht elektrik ose PHEV-së në shtëpi është mënyra më praktike për ta nisur ditën me karikim të plotë.
KARIKIM PUBLIK

KARIKIM PUBLIK

Falë infrastrukturës në zgjerim të pikave publike të karikimit, karikimi i automjetit larg shtëpisë është më i aksesueshëm se kurrë më parë.

Jaguar Land Rover Limited është në kërkim të vazhdueshëm të mënyrave të përmirësimit të specifikave, dizajnit dhe prodhimit të automjeteve të veta, si dhe të pjesëve, aksesorëve dhe modifikimeve që kryhen vazhdimisht, dhe ne rezervojmë të drejtën e kryerjes së ndryshimeve pa paralajmërim.


*Shifrat zyrtare të konsumit të karburantit: Nuk ka; Shifrat për I-PACE në kWh/100km (milje): Kombinuar 22,0-25,2 (35,4-40,5). Emetimet CO2 0g/km. Distanca për karikim elektrik: Deri në 470km (292 milje). Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës për karikim mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.


Shihni shifrat e WLTP-së për I-PACE


Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, vendosja e rrotave dhe aksesorët e vendosur.