KOSTO E ULËT PRONËSIE

KOSTO E ULËT PRONËSIE

Shfrytëzoni kursimet e përditshme.

Rrugëtimi drejt një të ardhmeje më të pastër dhe të qëndrueshme nuk ndihmon vetëm për të mbrojtur planetin tonë, por mund t’ju reduktojë edhe shpenzimet. Eksploroni të gjithë faktorët financiarë që jua bëjnë kalimin te një automjet elektrik më të dobishëm.

ELEKTRICITETI ËSHTË MË I LIRË PËR KILOMETËR

ELEKTRICITETI ËSHTË MË I LIRË PËR KILOMETËR

Kostoja e elektricitetit është më e ulët për kilometër sesa kostoja e benzinës ose naftës, çka i bën automjetet plotësisht elektrike më të lira për t’u përdorur në përditshmëri.
TAKSA AUTOMJETI TË REDUKTUARA

TAKSA AUTOMJETI TË REDUKTUARA

Në shumicën e vendeve, automjetet elektrike përfitojnë normë tatimi më të ulët si dhe tarifime më të ulëta bazuar tek emetimet sesa automjetet që përdorin benzinë ose naftë. Në fakt, me zero emetime nga marmita, Jaguar I-PACE përjashtohet nga taksa rrugore e zakonshme në shumë qytete të botës.
KOSTO SERVISI MË TË ULËTA

KOSTO SERVISI MË TË ULËTA

Duke qenë se grupet e fuqisë plotësisht elektrike kanë më pak pjesë lëvizëse sesa një motor me benzinë ose naftë, dhe aftësitë e frenimit rigjenerues janë relativisht më të lehta ndaj frenave dhe gomave, kostot e servisit janë më të ulëta.
ELEKTRICITETI ËSHTË MË I LIRË PËR KILOMETËR

ELEKTRICITETI ËSHTË MË I LIRË PËR KILOMETËR

Kostoja e elektricitetit është më e ulët për kilometër sesa kostoja e benzinës ose naftës, çka i bën automjetet PHEV më të lira për t’u përdorur në përditshmëri gjatë drejtimit në modalitet plotësisht elektrik (EV).
TAKSA AUTOMJETI TË REDUKTUARA

TAKSA AUTOMJETI TË REDUKTUARA

Në shumicën e vendeve, automjetet PHEV përfitojnë normë tatimi më të ulët si dhe tarifime më të ulëta bazuar tek emetimet sesa automjetet që përdorin vetëm benzinë ose naftë.

AUTOMJETET JAGUAR PLOTËSISHT ELEKTRIKE DHE HIBRIDE

Përjetoni performancën elektrifikuese nga Jaguar me gamën e automjeteve tona plotësisht elektrike dhe hibride.
AUTOMJETET JAGUAR PLOTËSISHT ELEKTRIKE DHE HIBRIDE

VAZHDONI TË EKSPLORONI AUTOMJETET ELEKTRIKE

KARIKIM SHTËPIAK

KARIKIM SHTËPIAK

Karikimi i automjetit tuaj plotësisht elektrik ose PHEV-së në shtëpi është mënyra më praktike për ta nisur ditën me karikim të plotë.
KARIKIM PUBLIK

KARIKIM PUBLIK

Falë infrastrukturës në zgjerim të pikave publike të karikimit, karikimi i automjetit larg shtëpisë është më i aksesueshëm se kurrë më parë.

Jaguar Land Rover Limited është në kërkim të vazhdueshëm të mënyrave të përmirësimit të specifikave, dizajnit dhe prodhimit të automjeteve të veta, si dhe të pjesëve, aksesorëve dhe modifikimeve që kryhen vazhdimisht, dhe ne rezervojmë të drejtën e kryerjes së ndryshimeve pa paralajmërim.