SHPJEGIMI I AUTOMJETEVE HIBRIDE ME BATERI (MHEV)

SHPJEGIMI I AUTOMJETEVE HIBRIDE ME BATERI (MHEV)

Performanca e automjeteve Jaguar me shpenzim ekonomik karburanti të përmirësuar.

Teknologjia e automjeteve Jaguar hibride me bateri (MHEV) rikuperon në mënyrë inteligjente energjinë që humbet zakonisht gjatë ngadalësimit, dhe e ripërdor atë për të rritur eficiencën e motorit me karburant.

SI FUNKSIONOJNË AUTOMJETET HIBRIDE ME BATERI?

SI FUNKSIONOJNË AUTOMJETET HIBRIDE ME BATERI?

Automjetet tona hibride me bateri ndërthurin në mënyrë inteligjente motorin eficient Ingenium me benzinë ose naftë nga Jaguar me një bateri të fuqishme të vendosur poshtë, në mënyrë që motori me karburant të fiket gjatë drejtimit standard, frenimit ose ndalimit. Energjia që normalisht humbet gjatë ngadalësimit grumbullohet dhe ruhet për t’u ripërdorur së brendshmi si energji.
CILAT JANË PËRFITIMET E NJË AUTOMJETI HIBRID ME BATERI?

CILAT JANË PËRFITIMET E NJË AUTOMJETI HIBRID ME BATERI?

Me emetimet CO₂ të reduktuara dhe shpenzimin ekonomik të karburantit të përmirësuar, grupi elektrik i rafinuar i fuqisë në automjetet MHEV i bën ato ideale për përdorim në rrugët e ngarkuara të qytetit. Sa i përket performancës, fuqia e shtuar te motori me karburant mundëson akselerim të shpejtë dhe të njëtrajtshëm që në nisje.

AUTOMJETET JAGUAR HIBRIDE ME BATERI

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Teknologjia e hibridit me bateri ndërthuret me performancën luksoze. Jaguar F-PACE është një kombinim emocionues i prakticitetit të përditshëm, manovrimit dinamik dhe dizajnit tërheqës.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Me detaje tërheqëse dizajni në të gjithë strukturën dhe teknologji eficiente hibridi me bateri nën sipërfaqe, SUV-ja jonë e parë kompakte është ndërthurja e përsosur e shkathtësisë së një automjeti sportiv dhe eficiencës së përditshme.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Teknologjia e hibridit me bateri e përmirëson më tej limuzinën tonë sportive më të avancuar dhe eficiente në nivele të reja rafinimi dhe performance.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Limuzina luksoze profesionale me dizajn të veçantë dhe drejtim dinamik. Tani vjen me teknologji hibride me bateri për eficiencë edhe më të madhe në çdo udhëtim.

VAZHDONI TË EKSPLORONI AUTOMJETET ELEKTRIKE

SHPJEGIMI I AUTOMJETEVE PLOTËSISHT ELEKTRIKE

SHPJEGIMI I AUTOMJETEVE PLOTËSISHT ELEKTRIKE

Teknologjia plotësisht elektrike nga Jaguar ofron performancë të ngjashme me atë të një automjeti garash me zero emetime nga marmita.
SHPJEGIMI I AUTOMJETEVE HIBRIDE ME KARIKIM

SHPJEGIMI I AUTOMJETEVE HIBRIDE ME KARIKIM

Shijoni fleksibilitetin e fuqisë elektrike për itineraret e shkurtra me një motor me benzinë për udhëtime më të gjata.

Jaguar Land Rover Limited është në kërkim të vazhdueshëm të mënyrave të përmirësimit të specifikave, dizajnit dhe prodhimit të automjeteve të veta, si dhe të pjesëve, aksesorëve dhe modifikimeve që kryhen vazhdimisht, dhe ne rezervojmë të drejtën e kryerjes së ndryshimeve pa paralajmërim.


*Shifrat zyrtare të konsumit të karburantit: Nuk ka; Shifrat për I-PACE në kWh/100km (milje): Kombinuar 22,0-25,2 (35,4-40,5). Shifrat për CO,2 0g/km. Distanca për karikim elektrik: Deri në 470km (292 milje). Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës për karikim mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.


Shihni shifrat e WLTP-së për I-PACE


Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, vendosja e rrotave dhe aksesorët e vendosur.