INSTALIMI I NJË KARIKUESI SHTËPIAK

INSTALIMI I NJË KARIKUESI SHTËPIAK

Lidhuni në katër hapa të thjeshtë.

Karikimi në shtëpi vijon të jetë mënyra më e thjeshtë e karikimit të plotë të automjetit tuaj elektrik çdo ditë. Por me pika publike karikimi më shumë sesa më parë të disponueshme gjatë rrugës, nga dyqanet bujqësore rurale e deri te pikat e shërbimit gjatë rrugës, tashmë karikimi i automjetit gjatë udhëtimit është shumë i lehtë.

PLANIFIKIMI I INSTALIMIT TË KARIKUESIT TUAJ SHTËPIAK

Zgjidhni ofruesin tuaj
Anketa e përshtatshmërisë
Planifikoni datën e instalimit
Instalimi dhe demonstrimi

NE KEMI KRIJUAR PARTNERITETE ME OFRUES NË MBARË BOTËN

Për të parë ofruesit tanë të rekomanduar për instalimin e kutizës së murit për zonën tuaj, ju lutemi të vizitoni faqen lokale të internetit të Jaguar-it.