OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

Luksi, performanca dhe teknologjia që kapin nivelet më të larta në krijimin e makinave unike Jaguar.

Performancë mahnitëse, luks i patejkalueshëm dhe teknologjia më e mirë. Operacionet e Veçanta të Automjeteve paraqesin më të mirën e Jaguar me një varg modelesh ekskluzive me simbolin SV, modele të kufizuara koleksionistësh dhe projekte inxhinierie unike.

OBJEKTET TONA

OBJEKTET TONA

SVO është e ka bazën në Qendrën Teknike prej 20 milionë paundësh në Warwickshire, Angli. Ky objekt i prodhimit të specializuar është Qendra e Ekselencës Jaguar-Land Rover dhe selia e një ekipi prej 200 specialistësh automjetesh. Selia SVO prej 20,000 m2 ka mbi 40 platforma të inspektimit inxhinierik dhe një strukturë lyerje me bojë të klasit botëror.
SUV MË E FUNDIT E PERFORMANCËS

SUV MË E FUNDIT E PERFORMANCËS

Duke përqafuar të gjithë luksin dhe praktikën e standardit F-PACE, evolucioni i SVR-së së re çliron potencialin e vërtetë të automjetit. Një motor V8 5 litërsh me superkomprimues, arkitekturë aerodinamike të avancuar dhe komponentë të fokusuar në performancë e bëjnë këtë F-PACE më të shpejtë ndonjëherë.
EKSPLORO KËTË AUTOMJET

QENDRAT TONA SPECIALISTE

Qendrat tona të specializuara SV janë një destinacion thelbësor për këdo që kërkon të provojë nga afër makinat tona unike dhe të bisedojë me ekipin tonë të ekspertëve SV.

MAKINA DEMONSTRIMI

MAKINA DEMONSTRIMI

Dëshironi të provoni ngasjen e një makine Jaguar SV? Qendrat tona të specializuara SV ofrojnë qasje te kryevepra Jaguar SV me makinat lokale.
NJOHURI EKSPERTE

NJOHURI EKSPERTE

Falë njohurive të pashoq për produkte, ekipi ynë i Specialistëve SV të Shitjes janë partnerët e përsosur për t'ju ndihmuar të krijoni makinën tuaj Jaguar.
TEKNIKË TË TRAJNUAR POSAÇËRISHT

TEKNIKË TË TRAJNUAR POSAÇËRISHT

Automjetet SV janë jashtëzakonisht të veçanta, prandaj kërkojnë përkatësisht vëmendje të specializuar. Kjo është arsyeja pse Qendrat e Specializuara të SV-së punësojnë vetëm teknikët më të kualifikuar të Jaguar. Teknikët në Qendrat e Specializuara të SV marrin trajnim të përmirësuar për të siguruar që automjeti juaj të marrë kujdesin më të mirë të mundshëm.

GJEJ NJË SPECIALIST SV

Pasi të keni futur kodin postar, ju lutemi zgjidhni “Qendrat e Specializuara të SV” nga menyja e filtrit sipas shërbimeve.