KREMTIM I FUQISË

Modeli përfundimtar Jaguar V8 është një SUV me performancë të pakrahasueshme.

AGILITY AND DYNAMISM

SPECIFIKAT E F-PACE SVR Versioni 575

MOTORI


5,0LITRA

FUQIA MAKSIMALE


575Kuaj fuqi

423 kW

FORCA RROTULLUESE MAKSIMALE E MOTORIT


700NM

516lb-ft

0-100 Km/h


4,0 sekonda

0-60 MPH në 3,8 sekonda.

MOTORI


5,0LITRA

FUQIA MAKSIMALE


575Kuaj fuqi

423 kW

FORCA RROTULLUESE MAKSIMALE E MOTORIT


700NM

516lb-ft

0-100 Km/h


4,0 sekonda

0-60 MPH në 3,8 sekonda.

PËRVOJË DREJTIMI FINE

Me anë të Electronic Vehicle Architecture (EVA 2,0) të avancuar, drejtim dhe reagim motorik

të rikalibruar, si dhe veçorinë e Nisjes dinamike, F-PACE SVR Versioni 575 ofron përformancë të përsosur.

A REFINED RIDE

ZHURMË MË E PLOTË

Përjetoni zhurmën e pastër dhe të fuqishme të F-PACE SVR Versioni 575 me anë të Sistemit të marmitës aktive me valvul të ndryshueshme.

THE SOUND OF SVR

DIZAJNI I EKSTERIERIT

Pikat hyrëse të ajrit, hapjet e ventilimit në kofano, hapjet e ventilimit anësore në parafango më të mëdha dhe spoiler i pasmë reduktojnë rezistencën duke përmirësuar drejtimin.

SVR Design

DIZAJNI I INTERIERIT

Ndenjëse të përparme dhe të pasme Performance prej lëkure Gjysmë-aniline, timon i ri dhe sistem informacioni dhe argëtimi intuitiv Pivi Pro.

F-PACE SVR

VAZHDONI TË EKSPLORONI

New SVR Logo

OPERACIONET E VEÇANTA TË AUTOMJETIT

Më e mira nga Jaguar.
Jaguar F-PACE

MODELET E JAGUAR F-PACE

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
New SVR Logo

OPERACIONET E VEÇANTA TË AUTOMJETIT

Më e mira nga Jaguar.
Jaguar F-PACE

MODELET E JAGUAR F-PACE

Shikoni gamën e plotë të modeleve.