TË GJITHA ELEKTRIKE
JAGUAR I-PACE
SPECIFIKIMET

I-PACE
EV400
I-PACE S

I-PACE S

EV400

PERFORMANCA
EKONOMIA E KARBURANTIT
TËRHEQJA MOTORIKE
PESHAT
TRANSPORTIMI NË ÇATI
PËRMASAT
HAPËSIRA E KOKËS
HAPËSIRA E PARME
KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS
LARTËSIA NGA TOKA
KTHESA RROTULLUESE

SHTRIRJA

470KM††Ngisni deri në 470km me një karikim të plotë*.
Shifra WLTP. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë në varësi të stilit tuaj të drejtimit..

KOHA E KARIKIMIT

8,5 hours*


Duke përdorur një karikues AC 11 kW, një karikim i plotë mund të arrihet nga vetëm 8,5 orë*. E përkryer për karikim në shtëpi gjatë natës. Koha e bazuar në përdorimin e një karikuesi 11 kW AC në shtëpi."

EMETIMET

0 co2


Shijoni emetimet zero të gazrave.

PËRSHPEJTIMI

4,8

sekonda

I aftë për të përshpejtuar 0-100 km/h në 4,8 sekonda

VAZHDO EKSPLORIMIN

MODELET JAGUAR I-PACE

MODELET JAGUAR I-PACE

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORO MODELET
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Personalizo Jaguar I-PACE tënd.
SHIKO OPSIONET DHE AKSESORËT
JAGUAR ELEKTRIK

JAGUAR ELEKTRIK

Zbuloni drejtimin elektrik.

††Shiko shifrat WLTP
Shifrat e dhëna janë si rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e konsumit të energjisë dhe diapazonit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e diapazonit bazohen në automjetin e prodhimit në një rrugë të standardizuar.

Kohët e karikimit do të ndryshojnë në varësi të shumë faktorëve, duke përfshirë por pa u kufizuar në: moshën, gjendjen, temperaturën dhe ngarkimin ekzistues të baterisë; objekti i përdorur dhe kohëzgjatja e tarifimit.

Përfshin një shofer 75 kg dhe lëngje të plota.

‡‡Përfshin lëngje të plota.

Thatë: Vëllimi i matur me blloqe të ngurta të përputhshme me VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).

I lagësht: Vëllimi siç matet duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng.

Peshat pasqyrojnë automjetet sipas specifikimeve standarde. Shtesat opsionale rrisin peshën.