JAGUAR F‑PACE
SPECIFIKIMET

F-PACE
F-PACE 2.0 LITRE I4 163 PS DIESEL AWD AUTOMATIC
F-PACE

F-PACE

F-PACE 2.0 LITRE I4 163 PS DIESEL AWD AUTOMATIC

PERFORMANCA
EKONOMIA E KARBURANTIT
TËRHEQJA MOTORIKE
PESHAT
PËRMASAT
HAPËSIRA E KOKËS
HAPËSIRA E PARME
KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS
LARTËSIA NGA TOKA
KTHESA RROTULLUESE

GAMA ELEKTRIKE (EV)

53

km ††

(Deri në) në F-PACE P400e

EMETIMET CO2

49

g/km††

(Nga) në F-PACE P400e

KONSUMI I KARBURANTIT

2,2 ††


(Nga l/100 km) në F-PACE P400e

KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESAVE

1.842

litra✦

Në F-PACE P250

VAZHDO EKSPLORIMIN

F-PACE SVR

F-PACE SVR

Me një motor V8 5,0 litra me supermbushje dhe shpejtësi maksimale prej 286 km/h, F-PACESVR është performanca më e mirë SUV e Jaguar.
EKSPLORO KËTË MODEL
HIBRID ELEKTRIK

HIBRID ELEKTRIK

Me F-PACE Plug-in Hybrid, shijoni ekonomi më të madhe të karburantit dhe zero emetime të gazrave të fundit gjatë drejtimit në modalitetin elektrik.
ZBULO MË SHUMË
MODELET JAGUAR F-PACE

MODELET JAGUAR F-PACE

Gama e plotë munGama e plotë e modeleve mund të gjendet këtu.
EKSPLORO MODELET
PËRMBLEDHJE

PËRMBLEDHJE

Zbuloni se çfarë krijon një makinë vërtet të jashtëzakonshme në F-PACE.
EKSPLORO PËRMBLEDHJEN

Shifrat e dhëna janë NEDC2 të llogaritura nga testet zyrtare WLTP të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2, ekonomia e karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e diapazonit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e vendosur. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP ekuivalente me atë që do të kishin qenë testi i vjetër NEDC. Më pas mund të aplikohet trajtimi i duhur tatimor.

††Shifrat e dhëna janë si rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2, ekonomia e karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e diapazonit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e diapazonit bazohen në automjetin e prodhimit në një rrugë të standardizuar.

Kur kombinohet me motor elektrik.

Përfshin një shofer 75 kg, lëngje të plota dhe 90% karburant.

Përfshin lëngje të plota dhe 90% karburant.

E thatë: Vëllimi i matur me blloqe të ngurta të përputhshme me VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Vëllimi i matur deri në titull. Konfigurimi i bagazhit dhe hapësira totale e ngarkesës do të ndryshojnë nga specifikimi i automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregu, dhe nëse vendoset një rrotë rezervë për madhësinë e plotë ose për kursimin e hapësirës.

I lagësht: Vëllimi siç matet duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng. Vëllimi i matur deri në titull. Konfigurimi i bagazhit dhe hapësira totale e ngarkesës do të ndryshojnë nga specifikimi i automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregu, dhe nëse vendoset një rrotë rezervë për madhësinë e plotë ose për kursimin e hapësirës.

Peshat pasqyrojnë automjetet sipas specifikimeve standarde. Shtesat opsionale rrisin peshën.