JAGUAR XE

MODELE

MODELET

Një grup karakteristikash unike përcaktojnë pamjen dhe ndjesinë e çdo modeli.

PAKEKATAT E SPECIFIKAVE

Çdo paketë ofron specifika shtesë dhe veçori ekskluzive.

EDICIONET

Një interpretim ekskluziv i automjetit. I kufizuar nga koha ose numri.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

JAGUAR XE S

Specifikat Në një Vështrim

Specifikat Në një Vështrim

P250 RWD AUTOMATIC

Shpejtësia maksimale km/h

242

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

6.7

I kombinuar l/100 km

6.7†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë premium LED me simbolin Drita Ditore and Asistencën e Rrezes së Fortë Automatike (AHBA)
 • Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi (nga shoferi)
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 18" stili 5121, me 5 këmbë, Gloss Sparkle Silver
TIPARE TË TAPICERISË
 • Pasqyrë e brendshme e pasme me zbehje automatike
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Perforated grained leather Ndenjëse të përparme me 12 pozicione elektrike me mbështetëse koke me 2 pozicione manuale
INFO-ZBAVITJE
 • 10" ekran touch me Pivi
 • Smartphone Paketa: Apple CarPlay®1 dhe android Auto™ 2​
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Ndihma e Parkimit Para dhe Prapa
 • Asistenca e ruajtjes së korsisë
 • Kamera rrethuese 3D
 • Monitorimi i Gjendjes së Drejtuesit
 • Frenimi në rast urgjence
 • Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë
 • Five Star Euro NCAP rating
CONVENIENCE
 • Gjurmuesi i sigurisë

JAGUAR XE R-DYNAMIC S

Specifikat Në një Vështrim

Specifikat Në një Vështrim

P250 RWD AUTOMATIC

Shpejtësia maksimale km/h

242

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

6.7

I kombinuar l/100 km

6.7†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë premium LED me simbolin Drita Ditore and Asistencën e Rrezes së Fortë Automatike (AHBA)
 • Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi (nga shoferi)
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 18” stili 1049 me 10 këmbë, Gloss Black me shkëlqim me prerje kontrasti diamanti
TIPARE TË TAPICERISË
 • Pasqyrë e brendshme e pasme me zbehje automatike
 • Meshed Aluminium trim finisher​
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Perforated grained leather 12-way electric front sport seats with 2-way manual headrests with contrast stitching
INFO-ZBAVITJE
 • 10" ekran touch me Pivi
 • Smartphone Paketa: Apple CarPlay®1 dhe android Auto™ 2​
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Ndihma e Parkimit Para dhe Prapa
 • Asistenca e ruajtjes së korsisë
 • Kamera rrethuese 3D
 • Monitorimi i Gjendjes së Drejtuesit
 • Frenimi në rast urgjence
 • Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë
 • Five Star Euro NCAP rating
CONVENIENCE
 • Gjurmuesi i sigurisë

JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

Specifikat Në një Vështrim

Specifikat Në një Vështrim

P250 RWD AUTOMATIC

Shpejtësia maksimale km/h

242

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

6.7

I kombinuar l/100 km

6.7†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë premium LED me simbolin Drita Ditore and Asistencën e Rrezes së Fortë Automatike (AHBA)
 • Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi (nga shoferi)
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 18” stili 5029 me 5 këmbë, Gloss Dark Grey me shkëlqim me prerje kontrasti diamanti
TIPARE TË TAPICERISË
 • Pasqyrë e brendshme e pasme me zbehje automatike
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Perforated grained leather 12-way electric front sport seats with 2-way manual headrests with contrast stitching
INFO-ZBAVITJE
 • 10" ekran touch me Pivi Pro
 • Ekran interaktiv të drejtuesit
 • Online Paketa me Data Plan3
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Paketa e asistencës së këndit të vështirë4
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës i Shpejtësisë
 • Kamera rrethuese 3D
 • Five Star Euro NCAP rating
CONVENIENCE
 • Hyrje pa çelës​
 • Gjurmuesi i sigurisë

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

Specifikat Në një Vështrim

Specifikat Në një Vështrim

P250 RWD AUTOMATIC

Shpejtësia maksimale km/h

242

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

6.7

I kombinuar l/100 km

6.7†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë premium LED me simbolin Drita Ditore and Asistencën e Rrezes së Fortë Automatike (AHBA)
 • Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi (nga shoferi)
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 19” stili 1050 me 10 këmbë, Gloss Dark Grey me shkëlqim me prerje kontrasti diamanti
TIPARE TË TAPICERISË
 • Pasqyrë e brendshme e pasme me zbehje automatike
 • Rimeso Gloss Grey Figured Ebony
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Perforated Windsor leather 16-way electric driver memory front sport seats with 2-way manual headrests and contrast stitching
INFO-ZBAVITJE
 • 10" ekran touch me Pivi Pro
 • Lower Touchscreen
 • Ekran interaktiv të drejtuesit
 • Online Paketa me Data Plan3
 • MeridianTM Sound System
ASISTENCA E DREJTUESIT
 • Paketa e asistencës së drejtuesit
 • Kamera rrethuese 3D
 • Five Star Euro NCAP rating
CONVENIENCE
 • Hyrje pa çelës​
 • Shtylla e drejtimit e rregullueshme në mënyrë elektrike
 • Gjurmuesi i sigurisë

JAGUAR XE R-DYNAMIC BLACK

Specifikat Në një Vështrim

Specifikat Në një Vështrim

P300 AWD AUTOMATIC

Shpejtësia maksimale km/h

250

Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda

5.9

I kombinuar l/100 km

7.4†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT EKSKLUZIVE
 • Grilë e zezë me shkëlqim me rrethues të zi me shkëlqim, vrimat e ventilimit anash dhe rrethimet e dritareve
 • Pragje unike anësore të zeza dhe kapela pasqyrash
KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerët Premium LED me dritat dalluese të ditës (DRL) dhe Asistencë automatike të rrezeve të larta
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
KAPAKËT E RROTAVE DHE OPCIONET
 • 19” Style 5031, E zezë me shkëlqim
 • Darëra të kuq të frenave
 • Frenat 355 mm përpara dhe 325 mm të pasme
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Pasqyra e brendshme me pamje të pasme errësohet automatikisht
 • Përfundues i zbukurimit me ngjyrë të zezë me shkëlqim
 • Pedale metalike të ndritshme
 • Ndriçimi Premium i kabinës
ULËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ulëset sportive të përparme me memorie elektrike të shoferit me ngrohje me 12 përshtatje DuoLeather me mbështetëse koke manuale në dy drejtime
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Ekran me prekje 10” me Sistemin e informacionit dhe argëtimit Pivi Pro3
 • Apple CarPlay® me valë1 dhe Android AutoTM2
 • Paketa në internet me planin e të dhënave4
 • Sistemi i zërit
 • MeridianTM
ASISTENCA E SHOFERIT
 • Frenim emergjent
 • Kamera e pasme
 • Tempomat i adaptueshëm
 • Monitor i gjendjes së shoferit
 • Ndihma për mbajtjen e korsisë
 • Ndihmë parkimi përpara dhe pas
 • Monitor i përplasjes së pasme
 • Dallimi i shenjave të trafikut dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Nota me pesë yje në testimin Euro NCAP
KOMODITETI
 • Hyrja pa çelës
 • Secure Tracker (abonim 12 mujor)

JAGUAR XE 300 SPORT

Specifikat Në një Vështrim

Specifikat Në një Vështrim

P300 AWD AUTOMATIC

Shpejtësia maksimale km/h

250

Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda

5.9

I kombinuar l/100 km

7.4†
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT EKSKLUZIVE?
 • Shenja 300 sport
KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerët Premium LED me dritat dalluese të ditës (DRL) dhe Asistencë automatike të rrezeve të lartë
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me memorie me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Çatia me kontrast të zi
 • Paketa e jashtme Black
 • Spoiler i portës së pasme
KAPAKËT E RROTAVE DHE OPCIONET
 • 20" Style 1014, Diamond Turned i kthyer me kontrast Saten gri
 • Frenat 355 mm përpara dhe 325 mm të pasme
 • Rrota rezervë e aliazhit me seksion të reduktuar
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Pasqyra e brendshme me pamje të pasme automatikisht errësuese
 • Shtresa e fundit dekorative Monogram Aluminium
 • Pedale metalike të ndritshme
ULËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ulëse sportive elektrike të përparme me ngrohje me DuoLeather të perforuar me memorje për drejtuesin me 12 mënyra të përshtatjes me mbështetëse koke manuale në dy drejtime
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Ekran me prekje 10” me Sistemin i informacionit dhe argëtimit Pivi Pro3
 • Apple CarPlay® me valë1 dhe Android AutoTM2
 • Paketa në internet me planin e të dhënave4
 • Sistemi i zërit
 • MeridianTM
ASISTENCA E SHOFERIT
 • Paketa e ndihmës për shoferin
 • Dallimi i shenjave të trafikut dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Kamera e pasme
 • Nota me pesë yje në testimin Euro NCAP
KOMODITETI
 • Hyrja pa çelës
 • Secure Tracker (Abonim 12 Mujor)

VAZHDONI EKSPLORIMIN

SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKONI SPECIFIKAT
GALERIA

GALERIA

Shiko imazhet e Jaguar XE.
SHIKONI GALERINË
PËRMBLEDHJE

PËRMBLEDHJE

Jaguar deri në palcë.
EKSPLORONI ELEMENTET E PËRGJITHSHME

††Shiko shifrat WLTP.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesve në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar.


1 Makina jote është përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tënd, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.

2 Makina jote është përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.

3 Navigimi i lidhur do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Jaguarit.

4Zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin 1 vit abonim i cili mund të rinovohet pas afatit fillestar.


Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që kanë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.


Keni parasysh se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të dekorimit. Karakteristikat standarde gjithashtu mund të ndryshojnë në varësi të vendit të blerjes, variantit të motorit dhe transmetimit.

Funksionet, opsionet, shërbimet e palëve të treta të Pivi dhe InControl dhe disponueshmëria e tyre mbeten në varësi të tregut - kontrolloni me shitësin tuaj të Jaguar për disponueshmërinë e tregut lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me një abonim i cili do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, i nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizualit në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose të ndërlidhura me të. Disa funksione të sistemit Alexa varen nga teknologjia inteligjente e shtëpisë. Përdorimi i Amazon Alexa kërkon një llogari në Amazon.

Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e përdoruesit fundor të Apple Inc.

Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.

App Store është një markë tregtare e Apple Inc. Google Play Store është një markë tregtare e Google LLC.

Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja me tre fusha është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.