JAGUAR XEI njohur për drejtimin e tij dinamik, performanca e Jaguar XE është përmirësuar me teknologjitë dhe veçoritë e avancuara të ngasjes. Jini të përgatitur për një udhëtim emocionues.

Një grup teknologjish të thjeshta dhe të përshtatshme janë në dispozicionin tuaj brenda Jaguar XE tuaj nëpërmjet sistemit intuitiv të informimit dhe argëtimit Pivi.

Elementet e asistimit të shoferit i bëjnë udhëtimet më të lehta dhe më të sigurta, ndërsa hapësira fleksibël e ngarkesës mban gjithçka që ju nevojitet.

Ndriçimi Premium i kabinës ju jep kontroll të plotë të ambientit brenda Jaguar XE tuaj, me një përzgjedhje ngjyrash për t'ju ndihmuar të krijuar disponimin e përkryer.
††Shihni shifrat mbi WLTP-në
Shifrat e dhëna janë si rezultat i testeve zyrtare të prodhuesve në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar.

MË MBAJ TË INFORMUAR

††Shihni shifrat mbi WLTP-në
Shifrat e dhëna janë si rezultat i testeve zyrtare të prodhuesve në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar.