PALETË PREMIUM SV

PALETË PREMIUM SV

Teknologjitë më të fundit të bojës, finiturat cilësore dhe mjeshtëria më e mirë kombinohen për të prodhuar automjetet më të dallueshme.

INDIVIDUALITET MË I MADH

Përdorimi i një ngjyre cilësore SV ose finitura speciale mund të përmirësojë shumë individualitetin dhe pamjen e Jaguar-it.

PUNUAR ME DORË

Qendra Teknike SV përfiton nga proceset më të fundit, të plotësuara në mënyrë perfekte nga brezat e zejtarisë britanike. Çdo automjet që vjen këtu shqyrtohet në detaje të imtësishme dhe punohet me dorë. Ju mund të rrini i qetë për cilësinë dhe kredencialet shembullore.

ZGJEDHJA E ZGJERUAR

Gama e ngjyrave të zhvilluara posaçërisht shfrytëzon teknologjitë më të mira të pigmentit për të siguruar pamje dhe qëndrueshmëri që zgjat në kohë. Paleta SV Premium përbëhet nga 16 ngjyra individuale për të akomoduar të gjitha shijet.

FINITURA MADHËSHTORE

Një gamë ekskluzive e bojërave ultra-metalike dhe me efekte speciale - në një zgjedhje finiturash me shkëlqim ose saten-mat*.

TEKNOLOGJI NGJYRE TË AVANCUARA

INOVACION

INOVACION

Paleta SV Premium përdor teknologjitë më të përparuara dhe inovative të bojës në dispozicion. Bojërat ultra-metalike me tre dhe katër shtresa kombinohen me ngjyra mahnitëse margaritari me një shtresë pigmentesh shtesë për të arritur thellësi dramatike të ngjyrës dhe ylbertësi, si dhe qëndrueshmëri.
NDËRTO VETË

TAKO KONKURRENTIN TËND

Pavarësisht nëse shija juaj përputhet më shumë me Portokallinë Atacama ose Blunë Petrolix të frymëzuar nga performanca, çdo ngjyrë nga paleta SV Premium premton të shtojë një kapitull të ri emocionues në historinë e makinës suaj të ëndrrave.

SUNSET GOLD

SUNSET GOLD

Një ngjyrë metalike e ngrohtë, ari-bronz Perëndimi, përmban ngjyrë alumini të trashë për xixëllim ari të shndritshëm me reflektueshmëri të lartë.

Disponueshmëria e finiturës: Me shkëlqim dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: F-TYPE, F-PACE**
DEEP DESIRE RED

DEEP DESIRE RED

E kuqe luksoze e thellë, e errët.

Disponueshmëria e finiturës: Me shkëlqim
Disponueshmëria e automjetit: F-TYPE, F-PACE
SANGUINELLO ORANGE

SANGUINELLO ORANGE

Një ngjyrë metalike portokalli gjallëruese, klasike, sportive që kalon deri në theksim të verdhë të sofistikuar, Sanguinello ka dhe ngjyrë alumini të mesëm për pamje të përmirësuar.

Disponueshmëria e finiturës: Me shkëlqim
Disponueshmëria e automjetit: F-TYPE, F-PACE
ATACAMA ORANGE

ATACAMA ORANGE

Një ngjyrë metalike portokalli e pasur me pigment xiralik të kuq dhe alumini të mesëm për nivel shkëlqimi dhe vezullimi të lartë.

Disponueshmëria e finiturës: Me shkëlqim
Disponueshmëria e automjetit: F-TYPE, F-PACE
SORRENTO YELLOW

SORRENTO YELLOW

Një e verdhë intensive dhe e gjallë, sportive, e fortë.

Disponueshmëria e finiturës: Me shkëlqim dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: F-TYPE, F-PACE
TOURMALINE BROWN

TOURMALINE BROWN

Një ngjyrë kafe minerale metalike e errët e ngrohtë dhe e kadifenjtë që përmban pigment xiralik me efekt të kuq, duke prodhuar si shkëlqim edhe vezullim në bojë.

Disponueshmëria e finiturës: Me shkëlqim dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: F-TYPE, F-PACE
PETROLIX BLUE

PETROLIX BLUE

Frymëzuar nga reflektimet e dukshme të benzinës, kjo ngjyrë metalike kalon nga blu në jeshile. Alumini i trashë jep një shkëlqim të fortë me reflektim të lartë.

Disponueshmëria e finiturës: Me shkëlqim dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: F-TYPE, F-PACE
CONSTELLATION

CONSTELLATION

Një blu metalike luksoze e thellë e përjetshme dhe elegante me shkëlqim metalik blu të hapur.

Disponueshmëria e finiturës: Me shkëlqim dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: F-TYPE, F-PACE
VELOCITY BLUE

VELOCITY BLUE

Një blu mesatare e gjallë dhe intensive me finiturë dinamike metalike.

Disponueshmëria e finiturës: Me shkëlqim dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: F-TYPE, F-PACE
BRITISH RACING GREEN

BRITISH RACING GREEN

A traditional, racing green paint brought to life with contemporary sparkling Xirallic metallic finish.

Disponueshmëria e finiturës: Me shkëlqim dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: F-PACE
ARGJENDI JONIAN

ARGJENDI JONIAN

Frymëzuar nga shkëmbinjtë e ishujve grekë të Jonit, kjo ngjyrë argjendi metalik tërheqës kalon butësisht në blu dhe përmban ngjyrë alumini të mesëm për të përmirësuar pamjen e përgjithshme.

Disponueshmëria e finiturës: Me shkëlqim dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: F-TYPE, F-PACE
ETHEREAL FROST SILVER

ETHEREAL FROST SILVER

Ngjyrë argjendi e ndritshme me finiturë metalike të hollë për shkëlqim luksoz.

Disponueshmëria e finiturës: Me shkëlqim dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: F-TYPE, F-PACE
FLUX SILVER

FLUX SILVER

Duke përdorur grimca alumini tepër të imëta, kjo ngjyrë argjendi teknike e bukur shton theksim të ngrohtë për kontrast të mrekullueshëm nga e errëta në të hapur.

Disponueshmëria e finiturës: Me shkëlqim dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: F-TYPE, F-PACE
AMETHYST GREY-PURPLE

AMETHYST GREY-PURPLE

Kjo gri metalike e errët ka nuancë të purpurt blu që të kujton ametistin dhe përdor ngjyrë alumini të trashë për finiturë të ndritshme, reflektuese.

Disponueshmëria e finiturës: Me shkëlqim
Disponueshmëria e automjetit: F-TYPE, F-PACE
LIGURIAN BLACK

LIGURIAN BLACK

Kjo bojë përmban pigment që duket në dritë me shkëlqime tërheqëse të blusë, jeshiles dhe të purpurtës.

Disponueshmëria e finiturës: Me shkëlqim dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: F-TYPE, F-PACE
ICY WHITE

ICY WHITE

Frymëzuar nga natyra delikate e porcelanit, kjo e bardhë metalike vjen nga gama e efekteve speciale dhe përdor teknologjinë me tre shtresa për pamje të butë margaritari.

Disponueshmëria e finiturës: Me shkëlqim dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: F-TYPE, F-PACE
ICY WHITE

ICY WHITE

Frymëzuar nga natyra delikate e porcelanit, kjo e bardhë metalike vjen nga gama e efekteve speciale dhe përdor teknologjinë me tre shtresa për pamje të butë margaritari.

Disponueshmëria e finiturës: Me shkëlqim dhe sateni
Disponueshmëria e automjetit: F-TYPE, F-PACE

FINITURA E BOJËS

ME SHKËLQIM

ME SHKËLQIM

Kjo finiturë e bojës siguron lustrim të pasur dhe të qëndrueshëm me shkëlqim imponues të njëtrajtshëm.
FINITURË SATEN MAT

FINITURË SATEN MAT

Finitura saten-mat përdor nivel më të ulët të shtresës shkëlqyese për të ndërthurur ngjyrën dhe për pamje më të butë, të anodizuar.
CHROMAFLAIRTM

ChromaFlairTM

Shumë bojëra brenda paletës Premium SV kanë ChromaFlair TM . Grimca me pigment oksid metali me shumë shtresa u japin ngjyrave të gjalla ndryshueshmëri kur shihet në kënde të ndryshme dhe nën intensitete drite të ndryshme.
NDËRTO VETË

QENDRA TEKNIKE SV

TEKNOLOGJIA

TEKNOLOGJIA

Nga lëvizjet ultra-precize të robotëve tanë, deri te dushi i ajrit që fryn grimcat e pluhurit nga rrobat e një punëtori, Operacionet e Veçanta të Automjeteve krenohen me përdorimin e teknologjive inovative. Këto sigurojnë që të mund t'i përshtatim shërbimet tona sipas kërkesave të secilit klient me shkallën më të lartë të cilësisë dhe saktësisë.
ZEJTARIA

ZEJTARIA

Kur zgjidhni një ngjyrë nga paleta SV Bespoke ose SV Premium, ju po përfitoni nga më shumë sesa teknologjitë më të përparuara të bojës në industri. Vëmendja jonë e pakonkurrueshme për detaje dhe mjeshtëria e pakrahasueshme - duke përfshirë përdorimin e lapsave të kinegrafit dhe thurjeve kryqëzuese - sigurojnë finiturë perfekte.
AMBIENTI

AMBIENTI

Gjatë procesit të bojës, ajri shtyn piklat e mbetura në dysheme nëpër një sistem filtrimi që mbledh dhe bllokon këto grimca për riciklim. Reduktimi i mbeturinave dhe përdorimit të ujit ndihmojnë në rritjen e efikasitetit, si dhe kontribuojnë në ambient më të qëndrueshëm.

EKSPLORONI AUTOMJETET NË DISPOZICION ME
 PALETËN PREMIUM SV

JAGUAR F-PACE SVR

JAGUAR F-PACE SVR​

SUV më i mirë i performancës së Jaguar.
JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE​

SUV i performancës luksoze që ofron praktikalitet dhe efikasitet.
JAGUAR F‑TYPE I RI

JAGUAR F‑TYPE I RI

Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

*Kërkohet kujdes shtesë gjatë pastrimit të karrocerisë së automjeteve me finiturë boje saten-mat. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj për më shumë informacion.
**Sunset Gold Satin Finish not available on F-PACE