VENDOSJA NË PUNË E AUTOMJETIT TUAJ ELEKTRIK (EV)

VENDOSJA NË PUNË E AUTOMJETIT TUAJ ELEKTRIK (EV)

PËRFITIMET E TË QENIT I LIDHUR

Mirë se vini në rrugëtimin tuaj të ri dhe emocionues me automjetin Jaguar. Ne do t’ju lidhim me veçoritë dhe shërbimet në qendër të botës suaj të elektrifikuar, duke përfshirë sistemin e informacionit dhe argëtimit, aplikacionet telefonike dhe hartat e karikimit.

TREGOHUNI INTELIGJENT ME KARIKIMIN NË SHTËPINË TUAJ

Përtej prakticitetit dhe kursimit që ofron karikuesi juaj shtëpiak i instaluar në mënyrë profesionale, ekzistojnë një sërë mënyrash inteligjente për të përmirësuar përvojën tuaj elektrike të përditshme.

ELEKTRIKE E REKOMANDUAR EV

ELEKTRIKE E REKOMANDUAR EV

Kalimi në një tarifë jashtë pikut të projektuar për një EV mund të jetë mënyra më ekonomike dhe më e qëndrueshme e tarifimit, me energjinë elektrike të rinovueshme që ofrohet tani nga shumë ofrues.
PLANIFIKONI ORARIN E KARIKIMIT

PLANIFIKONI ORARIN E KARIKIMIT

Karikimi gjatë natës do ta thjeshtojë rutinën tuaj të karikimit dhe do t’ju ndihmojë të përfitoni nga tarifa më të ulëta të karikimit të automjetit elektrik, që ofrojnë shumë nga ofruesit e energjisë në shtëpi. Përdorimi i funksionit ‘preferred charging period/periudha e preferuar e karikimit’ në automjetin tuaj nënkupton që ju nuk do ta humbisni asnjëherë këtë orar me më pak kosto elektriciteti gjatë orëve pa ngarkesë.

Për të përcaktuar periudhën tuaj të preferuar të karikimit, shkarkoni aplikacionin1 iGuide më poshtë dhe kërkoni ‘vehicle charging’.
MAKSIMIZONI DISTANCËN PËR KARIKIM ME PARACAKTIMIN E KUSHTEVE

MAKSIMIZONI DISTANCËN PËR KARIKIM ME PARACAKTIMIN E KUSHTEVE

Paracaktimi i kushteve ju mundëson ta ngrohni ose ftohni kabinën dhe baterinë tuaj gjatë kohës që automjeti Jaguar është në karikim. Kështu, energjia e përdorur vjen nga pika e karikimit, duke kursyer energjinë e baterisë, për të maksimizuar distancën e përshkuar për karikim.

Për të paracaktuar kushtet, shkarkoni aplikacionin1 iGuide më poshtë dhe kërkoni “preconditioning”.

APLIKACIONET TELEFONIKE TË REKOMANDUARA

Ju keni akses të menjëhershëm te kontrollet dhe veçoritë kryesore të automjetit tuaj, në çdo kohë që ju nevojiten, nëpërmjet aplikacioneve Jaguar Remote dhe Jaguar iGuide1.

APLIKACIONI JAGUAR IGUIDE: UDHËZUESI PRAKTIK I AUTOMJETIT

APLIKACIONI JAGUAR IGUIDE: UDHËZUESI PRAKTIK I AUTOMJETIT

Aplikacioni Jaguar iGuide1 lehtëson gjetjen dhe të kuptuarit e veçorive dhe kontrolleve kryesore të automjetit tuaj Jaguar. Ai shërben edhe si manual telefonik i pronarit, duke siguruar përgjigje ndaj çdo pyetjeje në çast.
APLIKACIONI JAGUAR REMOTE APP: KONTROLLOJENI AUTOMJETIN TUAJ NGA KUDO QË NDODHENI

APLIKACIONI JAGUAR REMOTE APP: KONTROLLOJENI AUTOMJETIN TUAJ NGA KUDO QË NDODHENI

Aplikacioni Jaguar Remote1 ju ofron kontroll të plotë të veçorive në automjetin tuaj, drejtpërdrejt nga telefoni juaj. Kyçja në distancë, statusi i karburantit, orari i karikimit dhe klima, mund të përcaktohen me vetëm një buton.

MBËSHTETJE SHTESË

SI TA KARIKONI

SI TA KARIKONI

Kuptoni hapat e thjeshtë të karikimit të automjetit tuaj në shtëpi ose në vendndodhjen tuaj të radhës.
MOGJAT E LËZIMIT HIBRID ELEKTRIK

MOGJAT E LËZIMIT HIBRID ELEKTRIK

Familjarizohuni me modalitetet që ju mundësojnë drejtimin e automjetit PHEV, me opsione për përdorim energjie elektrike ose karburanti.
Maksimizoni jetëgjatësinë e baterisë

Maksimizoni jetëgjatësinë e baterisë

Ndiqni këto këshilla të thjeshta për ta mbajtur baterinë tuaj efikase dhe të qëndrueshme.

1Vetëm telefonat inteligjentë të përputhshëm. Në varësi të tregut, rrjetit dhe sinjalit telefonik dhe llogarisë së përdoruesit. Kërkon internet në telefon ose lidhje Wi-Fi.