JAGUAR E-PACE
SPECIFIKAT

GAME ELEKTRIKE (EV).

62km ††

(Deri në) Për Hibridin Elektrik Jaguar E-PACE.

EMETIMET CO2

31g/km††

(Nga) Për Hibridin Elektrik Jaguar E-PACE.

KONSUMI I KARBURANTIT

1,4††

(Nga l/100km) Për Hibridin Elektrik Jaguar E-PACE.

KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESAVE

601litra✦

Për Jaguar E-PACE.

GAME ELEKTRIKE (EV).

62km ††

(Deri në) Për Hibridin Elektrik Jaguar E-PACE.

EMETIMET CO2

31g/km††

(Nga) Për Hibridin Elektrik Jaguar E-PACE.

KONSUMI I KARBURANTIT

1,4††

(Nga l/100km) Për Hibridin Elektrik Jaguar E-PACE.

KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESAVE

601litra✦

Për Jaguar E-PACE.

SPECIFIKAT

R-DYNAMIC
D165 FWD MANUAL
E-PACE R-DYNAMIC

E-PACE R-DYNAMIC

D165 FWD MANUAL

PERFORMANCA
EKONOMIA E KARBURANTIT
TËRHEQJA MOTORIKE
PESHA
PËRMASAT
HAPËSIRA E KOKËS
HAPËSIRA E PARME
KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS
LARTËSIA NGA TOKA
KTHESA RROTULLUESE

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET E JAGUAR E-PACE

MODELET E JAGUAR E-PACE

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
Jagauar E-PACE PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Mësoni më shumë rreth automjeteve elektrike.
Jaguar E-PACE - Confident design

PËRMBLEDHJE

Pamja, zhdërvjelltësia dhe drejtimi dinamik.
MODELET E JAGUAR E-PACE

MODELET E JAGUAR E-PACE

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
Jagauar E-PACE PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Mësoni më shumë rreth automjeteve elektrike.
Jaguar E-PACE - Confident design

PËRMBLEDHJE

Pamja, zhdërvjelltësia dhe drejtimi dinamik.

Shifrat e dhëna janë përllogaritur sipas NEDC2 nga testet zyrtare WLTP të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.


††Shihni shifrat mbi WLTP-në
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. CO2, shpenzimi ekonomik i karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

‡‡E kombinuar me motor elektrik.

△Përfshin një drejtues mjeti 75 kg, lëngjet të plota dhe 90% karburant.

▲Përfshin lëngjet të plota dhe 90% karburant.

✧I thatë: Vëllimi i matur me blloqe të ngurta të përputhshme me VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Vëllimi i matur deri në veshjen e tavanit.

✦I lagësht: Vëllimi i matur duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng. Vëllimi i matur deri në veshjen e tavanit. Peshat pasqyrojnë automjetet sipas specifikimeve standarde. Pajisjet opsionale shtesë rrisin peshën.


Peshat pasqyrojnë automjetet sipas specifikimeve standarde. Pajisjet opsionale shtesë rrisin peshën.