JAGUAR F-PACESUV ynë i performancës luksoze bashkon dizajnin e vlerësuar me çmime fituese, performancën e Jaguar dhe teknologjitë intuitive për ta bërë çdo udhëtim të ndihet i jashtëzakonshëm. Tani i disponueshëm si hibrid elektrik.

Me performancën e Jaguar në zemër të ADN-së së saj, Jaguar F‑PACE ofron trajtim të përmirësuar, sportiv me efikasitet të përmirësuar të karburantit. Përjetoni emocione nga një përzgjedhje e njësive të fuqisë, me Plug-in Hybrid që ofron efikasitet edhe më të madh të karburantit dhe emetime më të ulëta të CO2.

Në zemër të ambienteve të brendshme të F-PACE, sistemi i informacionit argëtues Pivi Pro. Tani mund të lidheni shpejt me veçoritë më të përdorura nga ekrani kryesor përmes Amazon Alexa. Ekrani me prekje 11,4” përmban një ndërfaqe intuitive të ngjashme me smartfonin me navigim të ridizajnuar dhe kërkim në internet

Jaguar F-PACE strehon çdo aventurë që sjellin fundjavat, me 1,842 litra hapësirë ngarkese të përdorshme dhe kryesuese në klasë. Do të gëzoni gjithashtu besim të shtuar në drejtimin tuaj, me pasurinë e veçorive të sigurisë inteligjente të krijuara për t'ju mbajtur ju dhe pasagjerët tuaj të sigurt.
††Shiko shifrat WLTP.
​WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes.​

KERKESE PER OFERTE

††Shiko shifrat WLTP.
​WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes.​