EKSPLORONI JAGUAR F-PACE

Jaguar F-PACE

PËRMASA TË FUQISHME

Një siluetë tërheqëse e përshtatur me grilën e përparme të veçantë, frymëzuar nga modeli ynë karakteristik monogram.

Fenerët e përparmë Pixel LED opsionalë, me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL), ju ofrojnë vizibilitet edhe më të mirë në të gjitha kushtet.

F-Pace 24MY
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
ELEGANCË E SOFISTIKUAR

ELEGANCË E SOFISTIKUAR

Një interier elegant dhe i organizuar, ndriçuar nga drita natyrale falë pjesës së sipërme opsionale panoramike të lëvizshme. Zgjidhni Ndenjëset Performance prej lëkure Windsor për të shijuar performancë dhe rehati maksimale.
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ

PERFORMANCË PRECIZE

Performancë e pakomprometuar në të gjitha llojet e motorëve: të krijuara me dinamikat inteligjente dhe teknologjinë AWD nga Jaguar. Hibridi me karikim elektrik F-PACE nga Jaguar ofron eficiencë maksimale me një distancë për karikim elektrik deri në 65 km.

Woman driving Jaguar F-Pace down mountain road

MODALITETE DREJTIMI INTELIGJENTE

Modaliteti Hybrid (hibrid) është i optimizuar për të siguruar eficiencë. Modaliteti Save (kurse) e mban karikimin e baterisë në gatishmëri për t’u përdorur në Modalitetin EV, që është i përsosur për udhëtimet përmes zonave urbane me ajër të pastër.
DISTANCË ELEKTRIFIKUESE
 KARIKIM INTELIGJENT

SPECIFIKAT

0-100 KM/H

4,0sekonda

0- 60mph në 3,8 sekonda në Jaguar F-PACE P550.

FUQIA MAKSIMALE

575Kuaj fuqi**

Nga l/100km në F-PACE P400e.

EMETIMET (NGA)

37 g/km**

KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS

1.842 litra✦

Në F-PACE P250.
Picture__img

MANOVRIM REAGUES

Reagoni duke iu përshtatur rrugës në kohë reale. Adaptive Dynamics opsional në Jaguar F-PACE përshtat automatikisht sistemin e suspensionit të automjetit, si dhe ndryshimet e marshit dhe timonin për t’ju mundësuar një përvojë optimale drejtimi. Zotëroni kontroll të plotë falë Configurable Dynamics për ta përshtatur me stilin tuaj të drejtimit.

SIGURI NË TË GJITHA KUSHTET

Me modalitetin e Drejtimit me të gjitha rrotat (AWD) që vjen standard në këtë automjet, ju mund të udhëtoni me siguri në të gjitha kushtet. Për situatat disi të paparashikueshme, zgjidhni modalitetin opsional Adaptive Surface Response (AdSR), që analizon vazhdimisht rrugën në vijim për të garantuar një forcë fërkimi optimale.

INOVACION INSTIKTIV

Një ndjesi lidhjeje e pandërlikuar, me një gamë teknologjish në dispozicionin tuaj.

QËNDRONI TË INFORMUAR

QËNDRONI TË INFORMUAR

Mbajeni vëmendjen te rruga nëpërmjet drejtimit të lehtësuar. Ekrani opsional interaktiv i drejtuesit 12,3 inç (IDD) dhe Ekrani në xhamin e përparmë1 mund të konfigurohen për të shfaqur informacionet kryesore rreth rrugëtimit tuaj.
KARIKIM ME VALË

KARIKIM ME VALË

Karikojeni pajisjen tuaj të përputhshme nga pajisja karikuese e vendosur në konsolën qendrore.

PASTRIMI I AJRIT TË KABINËS

Filtroni ndotësit, si pluhuri dhe poleni, nëpërmjet sistemit opsional Cabin Air Purification.

Paketa DRIVER ASSIST

Rrugëtim i qetë i garantuar nga Kontrolli i përshtatshëm i drejtimit me teknologjinë e Asistencës së drejtimit nga Jaguar.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

Jaguar F-PACE Shade of design

MODELET

Shikoni gamën e plotë të modeleve dhe specifikave.
JAGUAR F-TYPE EXTERIOR HEAD LIGHT DETAILS

PËRMBLEDHJE

Gjithanshmëri e pashoqe me dizajnin karakteristik të Jaguar.

**Shihni shifrat mbi WLTP-në

Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

1Veçori opsionale. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.
2Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar i Jaguar.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregut, ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal të autorizuar për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e Pivi-t dhe InControl-it mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të autorizuar të Jaguar për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim, i cili do të duhet të rinovohet më tej pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj i autorizuar. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose të ndërlidhura me të. Disa nga funksionalitetet e Alexa varen nga teknologjia smart home. Përdorimi i sistemit Amazon Alexa kërkon të keni një llogari në Amazon.

MeridianTM është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja three fields/tri fushat është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.