JAGUAR XF

SPECIFIKAT

EMETIMET CO 2

130g/km*

në XF Saloon D200 RWD

KONSUMI I KARBURANTIT

5,0*

në XF Saloon D200 RWD

SHPEJTËSIA MAKSIMALE

250

në XF Saloon 300 Sport

KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS

716 litra

në XF Sportbrake D200 RWD

SPECIFIKAT

XF SALOON
D200 RWD AUTOMATIC MHEV
XF SALOON R‑DYNAMIC S

XF SALOON R‑DYNAMIC S

D200 RWD AUTOMATIC MHEV

PERFORMANCA
SHPENZIMI EKONOMIK I KARBURANTIT
MEKANIZMI TERHQËS
PESHA
RIMORKIMI
NGARKESA E KULMIT
DIMENSIONET
HAPËSIRA E KOKËS
HAPËSIRA E KËMBËVE
KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESAVE

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET JAGUAR XF

MODELET JAGUAR XF

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
GALERIA

GALERIA

Shikoni imazhet e Jaguar XF.
PËRMBLEDHJE

PËRMBLEDHJE

Një kombinim mahnitës i pamjes dhe performancës.

*Shihni shifrat mbi WLTP-në

Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit ekonomik të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar.