PRONËSIA

PRONËSIA

MBËSHTETJA E PRONARIT TË JAGUAR

Personalizoni Jaguar-in tuaj me aksesorë. Të dimë se jeni i siguruar në rast aksidenti apo avarie. Ruajtja e makinës suaj në gjendje ekspozimi. Është e gjitha pjesë e mbështetjes sonë.

REZERVONI SHËRBIMIN

Ju lutem fusni të dhënat tuaja.
REZERVONI SHËRBIMIN
5 VJET GARANCI

5 VJET GARANCI

Ju jeni të mbuluar për pesë vjet, ose për 150,000km, cilado të arrihet e para, pa asnjë kosto shtesë.
AKSESORË

AKSESORË

Personalizoni Jaguar-in tuaj me një gamë të gjerë aksesorësh të projektuar posaçërisht për modelin tuaj. Aksesorët e Jaguar testohen dhe prodhohen në të njëjtat standarde si makina juaj dhe shoqërohen nga Garancia e Aksesorëve dhe Pjesëve e Jaguar. Klikoni mbi makinën tuaj më poshtë dhe eksploroni se si mund të personalizoni Jaguar tuaj.
MANUALË DHE UDHËZUES

MANUALË DHE UDHËZUES

Ju do të gjeni këtu manualin për Jaguar-in tuaj për referencë, së bashku me një sërë videosh dhe dokumentesh të tjera për t'ju ndihmuar të merrni maksimumin nga vetura juaj.
AUDIO MERIDIAN™ PËR JAGUAR

AUDIO MERIDIAN™ PËR JAGUAR

Sigurohuni që makina juaj të ketë gjithmonë përkujdesje, çfarëdo që të ndodhë. Përfitoni nga shërbimet e rregullta, asistenca në rrugë dhe garancitë e Jaguar - të gjitha të dizajnuara posaçërisht për pronarët e Jaguar.
ÇFARË ËSHTË DEF, SI TË RIMBUSHNI DHE PYETJET E SHPESHTA

ÇFARË ËSHTË DEF, SI TË RIMBUSHNI DHE PYETJET E SHPESHTA

Ne shpjegojmë se çfarë do të thotë legjislacioni i emetimeve Euro 6 për makinat tona, drejtuesit tanë dhe mjedisin.
PËRDITËSIMI I SOFTUERIT

PËRDITËSIMI I SOFTUERIT

Ju mund të përditësoni makinën tuaj Jaguar përmes sistemit tuaj të info-zbavitjes në makinë. Përditësimi i automjetit tuaj ju ofron karakteristikat më të fundit dhe siguron stabilitet maksimal për Jaguar-in tuaj.
DISQET DHE GOMAT DIMËRORE

DISQET DHE GOMAT DIMËRORE

Njihuni me disqet dimërore origjinale dhe gomat e miratuara të Jaguar.