JAGUAR SUBSCRIPTION

JAGUAR SUBSCRIPTION

Pavarësisht nëse ju nevojitet një mjet sportiv elegant apo një SUV luksoze cilësore, automjetet premium nga Land Rover janë të disponueshme edhe me pajtim, për prakticitet më të madh për ju

AVANTAZHI I TË RËNIT NË SY NË RRUGË

Përjetoni kënaqësinë ekskluzive të Land Rover Subscription, pa angazhim afatgjatë dhe me një pagesë mujore fikse që mbulon të gjitha kostot, pa përfshirë karburantin dhe elektricitetin.


Pavarësisht nëse jeni në kërkim të aventurës, dëshironi performancë të shkëlqyer ose ju pëlqejnë detajet më të imta të dizajnit të automjeteve, tani keni mundësi të provoni një gamë unike modelesh.


Modelin tuaj të dëshiruar mund ta rezervoni shpejt dhe lehtë në internet, dhe ne do t’ju kontaktojmë për informacione të mëtejshme.


Zbuloni mobilitetin modern dhe cilësor, si dhe lirinë e re të drejtimit të automjetit nëpërmjet Land Rover Subscription.

PAVARËSI

PAVARËSI

Jeni ju që vendosni se për sa kohë do ta mbani automjetin e dëshiruar. Zgjidhni afatin 12, ose 24-mujor, me njoftim 3-mujor përpara përfundimit të afatit.

KONTROLL I PLOTË MBI KOSTON

KONTROLL I PLOTË MBI KOSTON

Çmimi përfshin të gjitha kostot për siguracionin, taksat rrugore, konsumimin e elementeve, mirëmbajtjen dhe gomat sezonale. Nuk nevojitet kapar, pagesë përfundimtare apo tarifë paraprake.
STANDARDI MË I LARTË

STANDARDI MË I LARTË

Me Land Rover Subscription ju do të merrni pikërisht modelin e përzgjedhur, në gjendje të përsosur, me cilësi të vërtetuar!
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

këste mujore (1 vit)€ 1,670
këste mujore (2 vjet)€ 1,440


• 20,000 km në vit

• Sigurim gjithëpërfshirës

• Regjistrimi

• Këste fikse

• Mundësia e ndërrimit të automjetit


Karriget për fëmijë - 200 euro në muaj

Roof Box - 250 euro në muaj

5 ndenjëse
USB 3
204 kuaj fuqi
naftë
automatike
Ngjyra: Gri

Oferta është informative.