Jaguar E-PACEPërjetoni emocionet e drejtimit të një SUV-je nga Jaguari, me përfitimet nga Configurable Dynamics, sistemi i Drejtimit me të gjitha rrotat (AWD) dhe Adaptive Dynamics opsionale.

I pajisur me një shumëllojshmëri teknologjish intuitive dhe reaguese, ku përfshihet sistemi i informacionit dhe argëtimit Pivi Pro1 dhe Amazon Alexa, me një sërë veçorish të kontrollit zanor.

Stili i automjetit sportiv Jaguar E-PACE përmban një hapësirë ngarkese të madhe dhe hapësirë të brendshme të klasit të lartë për mbajtje, me zgjidhje inteligjente për t’ju mundësuar mbajtjen e produkteve të nevojshme pranë.
††Shihni shifrat mbi WLTP-në
WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes.​

MË MBAJ TË INFORMUAR

††Shihni shifrat mbi WLTP-në
WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes.​