PARTNERËT TANË

Zhvillojmë inovacionin së bashku, fitojmë si një ekip.
TATA CONSULTANCY SERVICES (TCS)

TATA CONSULTANCY SERVICES (TCS)

TCS-ja është një organizatë që ofron shërbime TI-je, konsulencë dhe zgjidhje biznesi, e cila ka krijuar partneritete me shumë biznese për më shumë se 50 vjet. TCS-ja ofron një portofol të integruar, të drejtuar nga konsulenca dhe të mbështetur nga konjicioni, me shërbime biznesi, teknologjike dhe inxhinierike. Si pjesë e grupit Tata, TCS-ja ka mbi 606,000 konsulentë në 55 vende. TCS-ja po punon me synimin e krijimit të një të ardhmeje domethënëse, duke shfrytëzuar inovacionin për të nxitur qëndrueshmërinë. Partneriteti i TCS-së me Jaguar TCS Racing synon përvetësimin e ekspertizës dhe njohurive tona për të nxitur gjetjen e zgjidhjeve novatore për ekipin, për të pasur sukses në E-Prix. TCS
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->WOLFSPEED

WOLFSPEED

Wolfspeed-i kryeson në treg për përdorimin global të Karbitit të Silikonit dhe teknologjive GaN (Nitridi i Galiumit). Ne ia hapim rrugën fuqisë së mundësive nëpërmjet punës së palodhur, bashkëpunimit dhe pasionit për inovacion.


Jaguar TCS Racing përdor teknologjinë Karbit Silikoni Wolfspeed në inverterat e sistemit të transmisionit që nga viti 1917, për t’i dhënë hov efikasitetit dhe performancës. Si partneri zyrtar i ekipit për gjysmëpërçuesit e energjisë, Wolfspeed-i i kupton më mirë kushtet ekstreme kufi me të cilat përballen gjysmëpërçuesit tanë të energjisë në aplikacionet AE (automjete elektrike) dhe i zbaton njohuritë e marra në pistën e garave te gjenerata e ardhshme e automjeteve Jaguar.

GKN AUTOMOTIVE

GKN AUTOMOTIVE

GKN Automotive, partneri zyrtar i Jaguar TCS Racing për Drejtimin e mjeteve elektrike, është një shoqëri globale e teknologjisë automobilistike, që zhvillon, ndërton dhe ofron sisteme drejtimi kryesuese në treg dhe teknologji të avancuara të grupeve elektrike të fuqisë për 90% të OEM-ve botërore. Softueri i grupit të fuqisë dhe ekspertiza në testim dhe verifikim, kanë mbështetur Jaguar TCS Racing me zhvillimin e makinës Gen3, me një inxhinier softuerësh nga GKN-ja të përfshirë në Selinë e Jaguar TCS Racing. Partneriteti bashkëpunues i GKN Automotive me Jaguar TCS Racing është duke përmirësuar eficiencat nëpërmjet mbështetjes së teknologjisë së grupit të fuqisë dhe ftohjes së avancuar, mësimet e nxjerra prej së cilës janë transmetuar nga pista në rrugë.
DOW

DOW

Si partneri zyrtar shkencor material dhe me besim te fuqia e sportit, Dow është krenar që mundëson ekspertizën e vet në zhvillimin e aplikacioneve dhe integrimin teknik krahas mbi 100 viteve përvojë transporti për të krijuar partneritet me Jaguar TCS Racing dhe për ta ndihmuar me zhvillimin dhe integrimin e materialeve të gjeneratës së ardhshme, që do të çojnë drejt një të ardhmeje me nivele të ulëta karboni. Nëpërmjet inovacionit bashkëpunues, ekipi ynë i MobilityScience™ punon ngushtësisht me Jaguar TCS Racing për të përcaktuar zgjidhjet materiale që përmirësojnë sigurinë, eficiencën dhe fuqinë e makinës së garave, ndërsa u përgjigjet kërkesave në rritje të EV-ve (automjeteve elektrike) në pistë dhe në rrugë.
CASTROL

CASTROL

Pasioni ynë për performancën, i kombinuar me filozofinë e të punuarit në partneritet, na ka bërë të mundur të zhvillojmë produkte që kanë shërbyer për arritje të shumta në tokë, ajër, det dhe hapësirë. Kalimi drejt elektrifikimit na frymëzoi që të krijonim dhe prodhonim një gamë e-Lëngjesh, të projektuara dhe testuara për automjetet elektrike. Partneriteti ynë me Ekipin e Formula E të Jaguar TCS Racing do të na bëjë të mundur që ta testojmë gamën e e-Lëngjeve tona në pistë dhe do të na ndihmojë të zbulojmë risi për transportin e së nesërmes. Është më tepër sesa thjesht vaj, është inxhinieri lëngjesh.
MICRO FOCUS

MICRO FOCUS

Micro Focus është një ndër ofruesit më të mëdhenj në botë të softuerëve për ndërmarrjet, me mbi 300 produkte. Kjo shoqëri i ndihmon klientët të përballen me dilemën e balancimit të nevojave aktuale të TI-së, teksa transformohen për mundësitë digjitale të së nesërmes. Këto zgjidhje përfshijnë sigurinë, operacionet e TI-së, realizimin e aplikacioneve, qeverisjen, modernizimin dhe analitikën, me fokus tek aspekti mjedisor, social dhe qeverisës, Micro Focus-i është partneri transparent që klientët kërkojnë. Bashkërisht, ata mund të marrin vendimet e nevojshme për të konkurruar, duke u zhvilluar dhe transformuar njëkohësisht.
ALPINESTARS

ALPINESTARS

Alpinestars, prodhuesi i mirënjohur botëror i mbrojtëseve me performancë të lartë për motorsportin, ka marrë pjesë në garat e niveleve më të larta të sportit të garimit të mjeteve motorike për rreth 60 vjet. Në partneritet me drejtuesit dhe ekipet më të mira në botë, në kampionate si Formula 1, Formula E, WEC dhe NASCAR e WRC dhe Dakar, kjo shoqëri ka marrë përsipër të mundësojë produktet e nivelit më të lartë të avancimit teknik për drejtuesit dhe ekipet, që ofrojnë nivelin më të lartë të performancës, mbrojtjes dhe ventilimit për atletët më të mirë të garimit dhe drejtuesit e Ekipit të Jaguar TCS Racing, Mitch Evans dhe Sam Bird. Një synim. Një vizion.
UNCOMMON

UNCOMMON

Ne jemi një biznes kreativ që ofron zgjidhje unike për veshjet e ekipit dhe produktet tregtare, nga konceptimi e deri te finalizimi i tyre. Ne jemi të aftë të mendojmë dhe reagojmë shpejt, si dhe të sfidojmë të zakonshmen. Ne besojmë se njerëzit dhe planeti ynë duhet të trajtohen me respekt, synojmë të qenët më të mirët që mund të jemi, dhe të reduktojmë ndikimin tonë, ndërsa ofrojmë produkte të përsosura. Ne projektojmë, zhvillojmë dhe realizojmë produkte tregtare dhe veshje ekipi të veçanta dhe novatore. Ne mendojmë ndryshe dhe veprojmë me vendosmëri. Rrjeti ynë është global, njohuritë tona janë të thella dhe ekspertiza jonë me modën e qëndrueshme do të thotë se produktet që do të merrni do t’ju bëjnë të ndiheni mirë, edhe kur të mos i keni veshur ato. Ky është Uncommon.
AERO

AERO

Teknologjia e Materialeve të Qëndrueshme AERO po e revolucionarizon industrinë e bojës, që nga nivelet molekulare. AERO-ja është një sistem membrane dekorative, tejet e durueshme dhe jashtëzakonisht e lehtë, që synon ta eliminojë ndikimin e madh mjedisor të bojës tradicionale. AERO-ja u zhvillua fillimisht për hapësirën ajrore, pastaj u përmirësua në sportet motorike për aplikime automobilistike, dhe është e aftë të arrijë vlera estetike, që nuk mund të arrihen me një pistoletë boje, me sistemin e saj të membranës vetë-shëruese me performancë të lartë. Produktet AERO emetojnë ZERO CO2, prodhojnë ZERO VOC-e, përmbajnë ZERO përbërje PVC dhe kërkojnë ZERO ujë. AERO-ja është e ardhmja e bojës.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

JAGUAR I-PACE

JAGUAR I-PACE

Nga pista në rrugë: përjetoni emocionin e performancës garuese çdo ditë me Jaguar-in I-PACE.
ADN GARE

ADN GARE

Reputacioni i Jaguar-it sa i përket performancës, teknologjisë dhe dizajnit u konsolidua në pistat dhe kampionatet më sfiduese të botës.
GARIM PËR INOVACION

GARIM PËR INOVACION

Dizajn mbresëlënës dhe performancë marramendëse. Mësoni se si përvojat tona në Kampionatin Botëror ABB FIA të Formula E janë transferuar tek automjetet tona elektrike për përdorim rrugor.
JAGUAR I-PACE

JAGUAR I-PACE

Nga pista në rrugë: përjetoni emocionin e performancës garuese çdo ditë me Jaguar-in I-PACE.
ADN GARE

ADN GARE

Reputacioni i Jaguar-it sa i përket performancës, teknologjisë dhe dizajnit u konsolidua në pistat dhe kampionatet më sfiduese të botës.
GARIM PËR INOVACION

GARIM PËR INOVACION

Dizajn mbresëlënës dhe performancë marramendëse. Mësoni se si përvojat tona në Kampionatin Botëror ABB FIA të Formula E janë transferuar tek automjetet tona elektrike për përdorim rrugor.