TOUCH DHE TOUCH PRO
UDHËZUESI I AKTIVIZIMIT

TOUCH DHE TOUCH PRO <br>UDHËZUESI I AKTIVIZIMIT

1. AKTIVIZONI LLOGARINË TUAJ INCONTROL

Për të përfituar nga shërbimet e lidhura dhe abonimet e automjetit tuaj Jaguar, nevojitet që, fillimisht, të aktivizoni llogarinë tuaj InControl dhe të regjistroni automjetin tuaj. Këta hapa mund t’i kryeni në faqen e internetit Jaguar InControl. Pas aktivizimit, mund të shihni statusin e automjetit tuaj, historikun e itinerareve dhe të lidhni llogaritë e palëve të treta (si Spotify) nëpërmjet llogarisë suaj InControl.

Shërbimet tuaja InControl do të aktivizohen vetëm pasi të keni krijuar llogarinë dhe të keni kryer të gjithë hapat e mëposhtëm.

KENI BLERË NJË JAGUAR TË PËRDORUR?

Nëse keni blerë një automjet të përdorur, do t’ju duhet të kontrolloni nëse është pajisur me sistemin InControl.

Konsola e sipërme e automjetit tuaj duhet të ketë dy kapakë, që mund të shtypen për t’u hapur, duke zbuluar butonin SOS Emergency Call (Thirrja SOS e emergjencës) (ikona SOS) dhe butonin Optimised Jaguar Assistance (Asistenca e Optimizuar nga Jaguar) (ikona e çelësit mekanik). Nëse butoni SOS Emergency Call (Thirrja SOS e emergjencës) është i ndezur dhe butoni Optimised Jaguar Assistance (Asistenca e Optimizuar nga Jaguar) është i fikur, mund ta krijoni dhe aktivizoni llogarinë tuaj InControl duke përdorur lidhjen më sipër.

Nëse shihni se butoni Optimised Jaguar Assistance (Asistenca e Optimizuar nga Jaguar) është i ndezur, ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj të autorizuar për ndihmë, pasi nuk do të mund ta lidhni vetë automjetin me llogarinë tuaj InControl.

2. INSTALIMI I KARTËS SIM DHE AKTIVIZIMI I LIDHJES

Në varësi të sistemit tuaj, vendoseni kartën SIM në hapësirën e emërtuar ‘SIM’ ose ‘MICRO SIM’ në konsolën qendrore. Sigurohuni që karta SIM të jetë puthitur plotësisht dhe konektorët metalikë të jenë lart.


Pasi ta keni vendosur kartën, përdorni lidhjen e mëposhtme për të aktivizuar lidhjen me internetin.

3. AKTIVIZONI SHËRBIMET TUAJA TË NAVIGACIONIT

Kur ta përdorni Navigacionin për herë të parë, do t’ju kërkohet të krijoni profilin dhe llogarinë tuaj. Në këtë mënyrë, do të mund të ruani destinacionet tuaja të preferuara, itineraret e mëparshme dhe cilësimet e navigacionit.

KRIJONI NJË PROFIL

KRIJONI NJË PROFIL

Pasi ta keni emërtuar profilin tuaj, do t’ju kërkohet të shkoni në fund të faqes. Këtu, do të mund të zgjidhni Turn on all features (Aktivizoni të gjitha veçoritë), ku përfshihen modelet historike të trafikut dhe informacioni në kohë reale për trafikun, ose Continue offline (Qëndroni offline) për t’i çaktivizuar të gjitha veçoritë e Connected Navigation. Për të lejuar më shumë sesa një përdorues në sistemin e navigacionit do të nevojitet profil. Për të përdorur sistemin duhet të krijohet të paktën një profil.
KRIJONI NJË LLOGARI NAVIGACIONI

KRIJONI NJË LLOGARI NAVIGACIONI

Pas krijimit të profilit tuaj, ju mund të krijoni një llogari duke shtypur Sign in (Hyr) në faqen kryesore të navigacionit. Do t’ju kërkohet të pranoni Navigation Terms and Conditions (Termat dhe kushtet e navigacionit), të cilat mund t’i aksesoni duke vendosur URL-në përkatëse në shfletuesin tuaj.  

Llogaria e navigacionit ju mundëson shkarkimin e përditësimeve të hartave, ndarjen e vendeve dhe ETA-n e destinacionit tuaj me miqtë, & familjarët, si dhe dërgimin e destinacioneve & dhe vendeve me interes tek automjeti juaj nëpërmjet aplikacionit ose faqes së internetit InControl Route Planner.

4. LIDHUNI ME BLUETOOTH

Teknologjia Bluetooth ju lejon të lidhni në distancë një telefon të përputhshëm dhe aplikacionet përkatëse me automjetin tuaj Jaguar. Më pas, pajisja mund të kontrollohet nëpërmjet aktivizimit zanor dhe timonit ose ekranit me prekje për lehtësi dhe siguri më të lartë.


Për informacione të hollësishme rreth mënyrës së lidhjes së telefonit tuaj, vizitoni qendrën tonë të posaçme Connectivity.

VIJONI AKTIVIZIMIN E VEÇORIVE NË AUTOMJETIN TUAJ

AKTIVIZIMI I APLIKACIONEVE TUAJA

AKTIVIZIMI I APLIKACIONEVE TUAJA

Merrni me vete format tuaja të preferuara të argëtimit gjatë udhëtimit falë aftësive të sistemit InControl për të mundësuar lidhje të lehtë aplikacionesh.
AKTIVIZIMI I CILËSIMEVE TUAJA INTELIGJENTE

AKTIVIZIMI I CILËSIMEVE TUAJA INTELIGJENTE

Krijoni një profil që ju lejon të ruani dhe përdorni cilësimet tuaja personale të automjetit në çdo udhëtim.