AUDIO MERIDIAN™ PËR JAGUAR

Muzikë që të përputhet me performancën gjallëruese të Jaguar.
AUDIO MERIDIAN™ PËR JAGUAR

NJË EKSPERIENCË SI NË KONCERT NË JAGUAR-IN TUAJ

Përjetoni zgjedhjen tuaj të muzikës me më shumë qartësi e saktësi se kurrë më parë, në sajë të teknologjisë supreme të audios nga Meridian. Teknologjitë inovative ofrojnë të gjithë plotësinë dhe qartësinë e performancës së drejtpërdrejtë, nëpërmjet muzikës në makinën tuaj dhe altoparlantëve të vendosur në mënyrë strategjike. Me opsionin e teknologjisë unike TrifieldTM dhe korrigjimin në kabinë për të kompensuar sipërfaqet dhe materialet e ndryshme, marka britanike audio Meridian†† ju zhyt në ritmin e muzikës, me qartësi të jashtëzakonshme, nota të larta të pastra kristal dhe bas të plotë e të thellë.

SISTEMI AUDIO MERIDIAN

SISTEMI AUDIO MERIDIAN

Të drejtosh Jaguar-in tënd ndërsa audioja e sofistikuar mbush kabinën është një nga kënaqësitë më sublime të jetës. Me deri në 14* altoparlantë të vendosur në mënyrë strategjike, 380 vat dhe një altoparlant bas me dy kanale për plotësi, ofron detaje dhe qartësi për të gjithë brenda. Ka 2 versione të disponueshme në varësi të sistemit tuaj të info-zbavitjes; Touch ose Touch Pro.

*Numri i altoparlantëve dhe fuqia në vat varet nga cili Jaguar ju zgjidhni. Ju lutemi pyesni shitësin tuaj për detaje.
SISTEMI AUDIO RRETHUES MERIDIAN

SISTEMI AUDIO RRETHUES MERIDIAN

Për intensitetin emocional të performancës së drejtpërdrejtë në Jaguar-in tuaj, sistemi Meridian Surround Sound ka 20* altoparlantë përpara, anësorë dhe të pasmë me fuqi 825 vat dhe një altoparlant bas me dy kanale, të gjitha ndërthuren në mënyrë perfekte duke përdorur teknologjinë Trifield. Ekskluzive për Meridian, Trifield ndërthurin kanalet qendrore dhe rrethues me kanalet majtas dhe djathtas për t'ju dhënë juve dhe pasagjerëve një përvojë rrethuese të madhe.

*Numri i altoparlantëve dhe fuqia në vat varet nga cili Jaguar ju zgjidhni. Automjeti i treguar është XE Pure me Sistemin Audio Rrethues Meridian. Ju lutemi pyesni shitësin tuaj për detaje.
SISTEMI AUDIO FIRMË MERIDIAN

SISTEMI AUDIO FIRMË MERIDIAN

Nëse mbyllni sytë, mund të imagjinoni se jeni në një shfaqje të drejtpërdrejtë, kaq gjallërues dhe shumëdimensional është tingulli i Audios Firmë Meridian. Deri në 26 altoparlantë* në 1300 vat dhe duke përfshirë një altoparlant bas me dy kanale, teknologjia Trifield, e para në makina, gjithashtu e zgjeron ndjenjën tuaj të hapësirës së kabinës.

*Numri i altoparlantëve dhe fuqia në vat varet nga cili Jaguar ju zgjidhni. Ju lutemi pyesni shitësin tuaj për detaje.

INOVACION I TEKNOLOGJISË AUDIO NGA MERIDIAN

PËRPUNIMI I SINJALIT DIXHITAL

PËRPUNIMI I SINJALIT DIXHITAL

Teknologjia e Përpunimit të Sinjalit Dixhital (DSP) është në themel të çdo altoparlant Meridian. Ajo mbledh të gjitha elementet e sistemit audio së bashku për të rikrijuar një përvojë autentike.
KORRIGJIMI NË KABINË MERIDIAN

KORRIGJIMI NË KABINË MERIDIAN

Duke analizuar formën e kabinës, karakteristikat akustike dhe rezonancën, teknologjia Korrigjimi në Kabinë Meridian heq ndërhyrjen e padëshiruar të zhurmës. Një algoritëm i avancuar e lejon muzikën të dëgjohet ashtu siç synonte fillimisht krijuesi i saj.
FORMA OSHILUESE DIXHITALE MERIDIAN

FORMA OSHILUESE DIXHITALE MERIDIAN

Për një eksperiencë të re në makinë për të përputhur luksin me përsosjen e Jaguar-it, Forma Oshiluese Dixhitale Meridian siguron që konvertimet e sinjaleve dixhitale të bëhen në mënyrë të qetë dhe pa ndërprerje.
TRIFIELD<sup>†</sup>

TRIFIELD

Plotësimi i Jaguar me tinguj autentik dhe ekskluzive për Meridian, Trifield ndërthur kanalet qendrorë dhe rrethues pa ndërprerje me kanalet e majtë dhe të djathtë, duke ofruar një eksperiencë konsistente, të ngjashme me koncertet.

PARTNERITETE

MERIDIAN DHE JAGUAR

MERIDIAN DHE JAGUAR

Partneriteti i Meridian me Jaguar feston më të mirën në luksin dhe përsosjen britanike. Për një eksperiencë autentike muzikore në Jaguar-in tuaj, Meridian ka zhvilluar teknologji unike për të ofruar performancë muzikore 3D të besueshme në lëvizje. Çdo element kontribuon, që nga risitë teknologjike në pozicionin e saktë të altoparlantëve brenda kabinës.
HISTORIA E MERIDIAN

HISTORIA E MERIDIAN

E themeluar në vitin 1977 në Cambridgeshire të Anglisë, Meridian Audio krijon sisteme të mira, me performancë të lartë dhe me transmetim cilësor të lartë në partneritet me Jaguar. Meridian ka qenë pionier i shumë njësive të para, duke përfshirë altoparlantët aktivë dhe procesorin e parë dixhital të audios rrethuese në botë. Teknologjia audio e Meridian, e përshtatur për mjedisin unik të secilit model të Jaguar, siguron që shoferët e Jaguar të mund të shijojnë përsosjen e performancës muzikore në lëvizje.