TERMAT DHE KUSHTET E INCONTROL

TERMAT DHE KUSHTET E INCONTROL

Kur regjistroheni për shërbimet InControl ose kur përdorni Touch Pro, Pivi Pro ose InControl Apps, do t’ju kërkohet të pranoni kushtet tona ligjore dhe politikat.

PËRFITONI MAKSIMALISHT NGA SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT NË JAGUARIN TUAJ

Menaxhoni abonimet tuaja

Menaxhoni abonimet tuaja

Shihni në çast hollësitë e abonimit tuaj InControl aktual.
PËRDITËSIMET E HARTËS

PËRDITËSIMET E HARTËS

Siguroni funksionimin e teknologjisë suaj të navigacionit me informacionet më të reja për trafikun dhe autostradat.
PËRDITËSIMET E SOFTUERIT

PËRDITËSIMET E SOFTUERIT

Përmirësoni performancën e sistemit tuaj të informacionit dhe argëtimit pa qenë e nevojshme të vizitoni një Shitës të autorizuar.
MBËSHTETJA PËR INCONTROL

MBËSHTETJA PËR INCONTROL

A keni pyetje lidhur me Jaguar InControl? PPSH-të tona mund ta kenë përgjigjen tashmë.