JAGUAR XF I RI

Një kombinim mahnitës i pranisë dhe performancës. Jaguar XF ka një gamë të re me naftë të përmirësuar nga teknologjia mesatare hibride.

PAMJE 360°

EMETIMET CO2 g/km
Të ulëta deri 115

EKONOMIA E KARBURANTIT e kombinuar l/100km
Nga 4,4

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
Krahasoni veçoritë dhe specifikimet krah për krah.
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Jaguar XF tuaj të përsosur.
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar.
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush
DIZAJNI
EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME
EKSPLORO TAPICERINË E VETURËS

Me hapësirë të bollshme të këmbëve, pozicione të përshtatshëm për ndenjëset dhe cilësimeve të reja opsionale të masazhit, XF-ja juaj vërtetë është faltorja juaj.

NDËRTO VETË
SHIKO GALERINË
EKSPLORO VETURËN
EKSPLORO KARROCERINË E VETURËS

XF tërheq vëmendje nga çdo kënd. Karakteristika bashkëkohore, përfshirë grilën me petë, janë pjesë e përmirësuar e karrocerisë së XF-së.

NDËRTO VETË
SHIKO GALERINË
EKSPLORO SPORTBRAKE
EKSPLORO KARROCERINË E SPORTBRAKE

XF Sportbrake e re Projektuar për ata që kërkojnë më shumë hapësirë. Nga takimet e biznesit, në frymën e blerjeve, deri te një arratisje në fundjavë.

NDËRTO VETË
SHIKO GALERINË
PERFORMANCA
PERFORMANCË DREJTIMI
PERFORMANCË DREJTIMI

Përjetoni lëvizjen e mirënjohur të një Jaguar-i. Gama jonë tani përfshin motorë të rinj me naftë me teknologji mesatare hibride për udhëtime më të efektshme.

TË GJITHA RROTAT AKTIVE
TË GJITHA RROTAT AKTIVE

Unike ndërmjet e sistemeve me të gjitha rrotat aktive, sistemi Jaguar Të Gjitha Rrotat AktivE (AWD) përfshin Dinamikën Inteligjente të Kollodokut, duke parashikuar kufijtë e tërheqjes dhe duke zhvendosur momentin për të ruajtur kontrollin dhe vetëpërmbajtjen.

SHIKONI SPECIFIKIMET
VEKTORIZIMI I MOMENTIT
Vektorimi i Tërheqjes nga Frenimi siguron frenim të pavarur të kontrolluar për të maksimizuar aftësinë edhe nëpër qoshet më të ngushta. Redukton marrjen e kthesave shumë gjerë dhe jep aftësi sportive të ngjashme me makinat sportive.
TËRHEQJET MOTORIKE
Shijoni efikasitet më të madh së bashku me performancën Jaguar. Si dhe një gamë e motorëve të efektshëm me benzinë, XF ka një gamë të re me naftë që është përmirësuar nga teknologjia mesatare hibride; një sistem rigjenerues i zgjuar që karikon gjatë ngadalësimit dhe frenimit.
PAKETA MANOVRIM DINAMIK
Duke përmirësuar estetikën e automjetit dhe përvojën tuaj të lëvizjes, kjo paketë opsionale përmban Dinamikën e Konfigurueshme, diskofrena të kuq, bisht i derës së bagazhit, frena të përparme 355 mm dhe frena të pasme 325 mm.
TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS
THJESHTËSIA SI STANDARD
THJESHTËSIA SI STANDARD

Karakteristikat standarde në Pivi përfshijnë:


• Ekrani me prekje 11,4"
• Radio dixhitale DAB
• Ndërfaqe e re e krijuar
• Apple CarPlay® 1
• Android AutoTM 2
• Remote3

Aktualizojeni në Pivi Pro4 dhe do të shoqëroheni nga inteligjenca artificiale më e fundit brenda makinës që ofron veçori të tilla si sistemi i lundrimit vetë-mësues, për një udhëtim plotësisht të lidhur.

INFORMACION NË NJË VËSHTRIM
INFORMACION NË NJË VËSHTRIM

Zgjidhni nga një larmi skedarësh të ndryshëm, përfshirë navigimin 3D në ekran të plotë, informacionin e drejtimit ose shihni shpejt se çfarë audio po luhet, të gjitha në një ekran 12,3” interaktiv të ri me rezolucion të lartë.
Paraqitja opsionale e Afishimit Ballor5 projekton informacione kryesore në xhamin e përparmë. Shikoni me lehtësi shpejtësinë, pozicionin e marshit dhe navigimin e automjetit tuaj në ekranin me ngjyra.

AUDIO MERIDIAN™
AUDIO MERIDIAN™

Marka MeridianTM me bazë britanike ka të bëjë me eksperiencën muzikore. Ne nuk po flasim thjesht për rritjen e niveleve të vëllimit. Ka më shumë të bëjë me intensifikimin e niveleve të thellësisë, qartësisë dhe realizmit të muzikës duke përdorur një kombinim të teknologjisë së përparuar akustike dhe altoparlantëve të pozicionuar në mënyrë strategjike, për të prodhuar një platformë audio - çfarë ne quajmë “fazë tingulli” - kjo është pikërisht e saktë për tapicerinë e F‑XF. Zgjidhni nga sistemet akustike opsionale Meridian TM ose Meridian TM Sorround.

PAQE DHE QETËSI
PAQE DHE QETËSI

Me anulimin aktiv të zhurmës rrugore, falë teknologjisë inovative nga ekspertët audio Meridian Audio dhe niveleve të reduktuara të dridhjeve, XF ofron një rehati udhëtimi të përmirësuar për ju dhe pasagjerët tuaj.

JU MBAN TË LIDHUR
Paketa e Lidhjes 6 ofron shërbime të lidhura më tej përmes një karte SIM të integruar, duke siguruar qasje në:

• Media e pakufizuar e transmetimit
• Njohja e ligjërimit në linjë
• Parashikimet e motit
• Sinkronizimi i kalendarit në internet
ZBAVITJE PËR TË GJITHË
Zgjidhni opsionin Wi-Fi të aktivizuar me Planin e të Dhënave 7 dhe do të mund të përdorni:

• Zgjedhja juaj e shërbimeve të transmetimit të mediave
• Deri në 20 GB të dhëna në muaj
• Një lidhje antene e përmirësuar
• Shumë pajisje të lidhura
KARIKIMI ME VALË
Karikimi opsional me valë i pajisjes me përforcues të sinjalit të telefonit ju lejon të karikoni telefona inteligjentë të pajtueshëm pa pasur nevojë për tela ose një panel karikimi. Ndërsa jeni në makinë, telefoni juaj do të përdorë antenën e automjetit për sinjal të përmirësuar dhe thirrje më të qarta.
JONIZIMI I AJRIT TË KABINËS ME FILTRIN PM2,5
Jonizimi opsional NanoeTM e drejtuesit dhe pasagjerëve. Aktivizoni karakteristikat dhe filtri i krijuar posaçërisht tërheq dhe kap grimcat e imëta dhe alergjenët e ajrit nga ajri i jashtëm, si PM2,5 si pluhuri dhe poleni.
PRAKTIKA DHE SIGURIA
HAPËSIRA E NGARKIMIT
Shumë hapësirë për gjithçka që ju nevojitet në udhëtimet tuaja. Pavarësisht nëse është një e shtunë me familjen ose një udhëtim i zgjatur, Sportbrake mund të plotësojë nevojat tuaja.
ÇELËSI I AKTIVITETIT
Kundra ujit dhe goditjeve, çelësi i ri opsional i aktivitetit 8 ju lejon të zhbllokoni, bllokoni dhe ndizni automjetin tuaj. Pra, çfarëdo aktiviteti në natyrë që ju dhe miqtë tuaj keni planifikuar, nuk ka më nevojë për çelësa makinash.
PASQYRË E PASME CLEARSIGHT
Teknologjia opsionale e përparuar ofron pamje të papenguar përmes pjesës së prapme të veturës Jaguar XF9. Një kamera e vendosur në antenë shfaq video të drejtpërdrejtë në pasqyrën e shikimit pas, duke siguruar shikueshmëri të vazhdueshme pavarësisht nga çfarë ndodhet prapa jush.
ASISTENCA E DREJTUESIT
Jaguar F‑XF është ndërtuar me karakteristika të ndihmës së drejtuesve që ndihmojnë të bëni më të këndshme lëvizjen rreth qytetit dhe parkimin, si dhe ngarjen në autostradë. Këto teknologji përmirësojnë lëvizjen tuaj duke ndihmuar për të hequr stresin nga kjo.
VAZHDONI EKSPLORIMIN
Ndërto Jaguar XF tënd
Gama e plotë e modelit të ri të gjendet këtu, me një përzgjedhje të gjerë të dizenjove të shkëlqyeshme, ndihmave të performancës dhe teknologjive në dispozicion.
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
GALERIA
Saktësimi i vëmendjes ndaj detajeve ka qenë gjithmonë themelore për automjetet tona. Jaguar XF i ri është zgjedhja e drejtuesit, një makinë e bukur që ndihet si asnjë tjetër.
SHIKO GALERINË
SPECIFIKIME
Eksploro detaje të imëta. Zbuloni më shumë në lidhje me performancën e motorit, përmasat dhe konsumin e karburantit.
SHIKONI SPECIFIKIMET
LËVIZJA PERFEKTE FILLON KËTU

Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit. Përdorni konfiguruesin për të krijuar Jaguar XF tuaj të përsosur.

NDËRTO VETË
AKSESORËT JAGUAR
AKSESORËT JAGUAR

Personalizoni XF sipas shijes, stilit tuaj të jetesës dhe interesave tuaja.

GJEJ PAJISJE
KOLEKSIONI JAGUAR
KOLEKSIONI JAGUAR

Gama jonë ekskluzive e veshjeve, aksesorëve dhe dhuratave luksoze janë frymëzuar nga makinat tona dhe dizajni i tyre.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
Krahasoni veçoritë dhe specifikimet krah për krah.
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Jaguar XF tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar.
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

Shifrat e ofruara janë NEDC2 si rezultat i testeve WLTP të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe ekonomia e karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave të vendosura dhe pjesëve shtesë opsionale. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP të barasvlershme me atë që do të kishte qenë sipas testit të vjetër të NEDC. Pastaj mund të zbatohet trajtimi i saktë tatimor.

Shikoni shifrat WLTP.

WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes. Shifrat janë paraqitur si një gamë sipas masave të testimit WLTP. Shifrat më të ulëta i referohen grupit më ekonomik dhe/më të lehtë të opsioneve.
Shifrat më të larta i referohen grupit më pak ekonomik/më të rëndë të opsioneve. Legjislacioni i WLTP dikton që aty ku ekziston <5g CO2 ndërmjet midis shifrave më të ulëta dhe më të larta, vetëm më e larta është deklaruar.


1 Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.

2 Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.

3 Remote është një shërbim me abonim që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi Jaguar. Aplikacioni Jaguar Remote duhet të shkarkohet nga dyqani Apple App Store/Google Play.

4 Navigacion Profesional kërkon abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Jaguar.

5 Kërkon xham të përparmë solar në disa vende. Drejtimet e navigimit në xhamin e përparmë shfaqen vetëm kur Pivi Pro është i pajisur në automjet.

6 Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonimin 1-vjeçar i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi Jaguar

7 Imazhi tregon aksesorin Jaguar Click and Go që shitet veçmas. Tableta nuk është e përfshirë. Zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Pasi të përdoren 20GB të dhëna brenda një muaji, shpejtësia e të dhënave dhe funksionaliteti në automjet mund të zvogëlohet për pjesën tjetër të muajit. Për detaje të Politikës së Përdorimit të Drejtë të lidhur me këtë veçori, ju lutemi referojuni kushteve të InControl Pivi Pro në www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Koha e riprodhimit varet nga ofruesi i transmetimit dhe përkufizimi i përmbajtjes së videos. Videoja HD rrit ndjeshëm përdorimin e të dhënave.

8 Çelësi i Aktivitetit mund të ngarkohet përafërsisht në dy orë, duke siguruar deri në dhjetë ditë jetëgjatësi të baterisë.

9 Vetëm vetura. I nënshtrohet rregulloreve lokale. Nëse përdoruesit bifokal ose varifokal nuk mund të rregullojnë lehtësisht përqendrimin në imazhin dixhital të pamjes së pasme të ClearSight, ato mund të kthehen në mënyrën e pasqyrimit të pasëm në çdo kohë.


Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) dhe tregut ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.


Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.


Karakteristikat Pivi e InControl, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten në varësi nga tregu - pyesni shitësin e Jaguar për disponueshmëri në tregun lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori kanë abonim që kërkon rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.


Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja tri fusha është markë tregtare e Trifield Productions Ltd.


Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen termat e përdoruesit fundorë të Apple Inc.


Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.