epace
E‑PACE

E‑PACE i ri është SUV i parë kompakt i Jaguar-it. Është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

PAMJE 360˚ JASHTË

EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 143‡ në versionin Manual
Të ulëta deri 158‡ në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 5.4‡ në versionin Manual
Nga 6.0‡ në versionin Automatik

NDËRTO VETË

Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

Jaguar F‑PACE është një SUV performance që kombinon gjallërimin maksimal të drejtimit me efikasitetin. Teknologjikisht i avancuar në thelb, F‑PACE ju mban të sigurt, të lidhur dhe argëtuar. Ka aftësinë për çdo rrugë dhe kapacitetin për çdo ditë. F‑PACE është Jaguar për ju, Jaguar për familjen tuaj.

NDËRTO VETË
EKSPLORO E‑PACE PAMJEN E JASHTME
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/**.jpg
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/01_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/**_m.jpg
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
EKSPLORO E‑PACE PAMJEN E BRENDSHME
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/epace_my19
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
Reset
mbyll

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal Jaguar për specifikimet më të fundit.

LINDUR PËR TË ZGJUAR NDJESITË

Një lëvizje emocionuese, instiktive është në ADN-në e çdo Jaguari. Njihuni me E‑PACE e ri, SUV kompakt me zhurmën e Jaguar.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
DESIGN
PAMJE E BUKUR QË TËRHEQ VËMENDJE
Me kofano të skalitur dhe të pasme muskulore, E‑PACE është një SUV dinamik dhe i shkathët me linjat e një veture dy-dyershe. Për një prezencë në rrugë që bën përshtypje, E‑PACE ka fenerë LED me shkëlqim dhe dritat LED të pasme simbol. Për të rritur sigurinë, me stil, zgjidhni fenerët Matrix LED me simbolin Drita Ditore dhe Tregues Drejtimi të Animuar.
EKSPLORO PAMJEN E JASHTME
KABINË E FOKUSUAR RRETH DREJTUESIT
Karakteristikat e brendshme të E‑PACE të orientuara rreth drejtuesit përfshijnë materiale me cilësi të lartë dhe dizajn bashkëkohor. Kabina përqendrohet rreth drejtuesit, duke i vendosur të gjitha komandat dhe butonat brenda shtrirjes së kollajtë të dorës, kështu që ju mund të përqendroheni në emocionin e ngarjes.
EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
EKSPERIENCA E DREJTIMIT
Zbuloni emocionet e drejtimit të E‑PACE. Duke ofruar një ekuilibër unik midis shkathtësisë dhe udhëtimit të rehatshëm, sistemi i suspensionit plotësisht i pavarur ka një dizajn të sofistikuar të pezullimit të pasmë me lidhje të shumëfishtë. Teknologjitë e avancuara të lëvizjes1, duke përfshirë kollodokun aktiv dhe dinamikën2 përshtatëse, sigurojnë që E‑PACE të ofrojë udhëtim të shkathët dhe të kontrolluar.
TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS
Projektuar për të bërë makinën më të sigurt dhe më të këndshme, teknologjia më e mirë e teknologjisë E‑PACE përfshin sistemin Infotainment Touch Pro që përmban një ekran 10” me prekje të modelit tablet. Për një eksperiencë të personalizuar, Cilësimet Inteligjente* kujton një numër cilësimesh të ruajtura në profilin e çdo shoferi, duke përfshirë mediat që ju pëlqen të luani në udhëtimin tuaj.
EKSPLORO TEKNOLOGJINË BRENDA MAKINËS
NJË VEND PËR ÇDO GJË
E‑PACE ka kapacitet të brendshëm që udhëheq në këtë klasë. Paneli qendror i thellë me mbajtëse filxhani të lëvizshme siguron hapësirë ​​mjaft elastike. Sirtari i kroskotit është i përshtatshëm për të gjitha gjërat që doni të mbani afër dhe të dy koshat e thellë të dyerve janë të gdhendur për të mbajtur një sërë artikujsh.
EKSPLORO PRAKTIKËN DHE SIGURINË
VLERËSIMI ME PESË YJE NGA EURO NCAP

Jaguar E‑PACE ka arritur vlerësimin pesë yje të Euro NCAP, duke konfirmuar se automjeti është ndër më të sigurtët në treg. Duke ofruar mbrojtje të jashtëzakonshme për të rriturit, fëmijët dhe këmbësorët, automjeti arriti pikë të larta në të gjitha kategoritë.

Suita gjithëpërfshirëse e sistemeve standarde të sigurisë, duke përfshirë Frenimi në Rast Urgjence me Zbulimin e Këmbësorëve dhe Asistencën e Ruajtjes së Korsisë, kombinohen për të siguruar mbrojtje të zgjeruar.

VIZITO FAQEN E EURO NCAP
I RI ME NAFTË, BENZINË APO ELEKTRIK?

Motorët tanë aktualë të rinj me benzinë dhe naftë janë më të pastrit dhe më efikasët që kemi prodhuar ndonjëherë. Tërheqja motorike elektrike e re është e ardhmja e makinave. Cila është e duhura për ju?

ZBULO MË SHUMË
ZGJIDHNI MODELIN E‑PACE

Ngarje gjallëruese, zejtari bashkëkohore dhe praktikë e përditshme janë standarde. Pra, cilin anëtar të familjes E‑PACE do të zgjidhni?

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

1Disponohet vetëm me motorët D240 dhe P300.
2Nuk disponohet me D150, transmision manual ose rrota aliazhi 17”.
3Paketa Connect Pro përmban shërbime të abonimit që mund të zgjaten pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi i Jaguar/Land Rover. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Funksionaliteti në linjë dhe lidhshmëria Wi-Fi varen nga instalimi i një mikro-karte SIM me kontratë të dhënash të përshtatshme.

Shikoni shifrat WLTP.
WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes.

Shifrat e ofruara vijnë si rezultat i testeve të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe ekonomia e karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave të vendosura dhe pjesëve shtesë opsionale.