SUV HIBRID ELEKTRIK JAGUAR F‑PACE I RI

Një kombinim emocionues i hibridit elektrik me ekonominë e karburantit dhe performancën e Jaguar.

KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Jaguar dhe krahasojini krah për krah.
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar F-PACE tuaj të përsosur.
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar.
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush.
GAMA E HIBRIDIT ELEKTRIK SUV F-PACE

Me hibridin elektrik F‑PACE të ri ju shijoni më shumë ekonomi të karburantit dhe emetime zero nga marmitat e makinës gjatë ngasjes në modalitet elektrik (EV).

SPECIFIKIMET E HIBRIDIT ELEKTRIK F-PACE
KOHA E KARIKIMIT 0-80%

30 minuta*


Hibridi elektrik F-PACE vazhdon të karikohet në lëvizje.
KONSUMI I KARBURANTIT

2,4 L/100 km


Merrni më shumë nga udhëtimi juaj me hibridin elektrik F‑PACE efikas në konsum të karburantit.
EMETIMET

54 g/km


Shijoni emetimet e reduktuara të CO2 me hybridin elektrik F-PACE.
DISTANCA EV

59 km†‡


Udhëtimet e shkurtra janë të përshtatura në mënyrë të përsosur për modalitetin elektrik (EV).
DIZAJN FITUES I ÇMIMEVE DHE TEKNOLOGJI HIBRIDE

F‑PACE është një nga automjetet e pakta që ka fituar si Automjeti Botëror i Vitit ashtu edhe Dizajni i Automjetit Botëror të Vitit. Hibridi elektrik i ri Jaguar F‑PACE vazhdon të materializojë etikën tonë të modelit progresiv dhe luksit bashkëkohor.

PSE TË ZGJIDHNI HIBRIDIN ELEKTRIK F-PACE?
LEHTËSIA E KARIKIMIT
Pavarësisht nëse jeni i parkuar në destinacionin tuaj ose duke karikuar gjatë rrugës, opsione të ndryshme ju lejojnë të futni në prizë kudo që të jeni.
• Përdorimi i një karikuesi shtëpiak
• Karikimi i shpejtë me publik dhe DC*
EKONOMI E PËRMIRËSUAR E KARBURANTIT
Hibridi elektrik Jaguar F-PACE kombinon një bateri me një motor benzine, duke siguruar efikasitet optimal.
• Lëvizja elektrike ul konsumin e përgjithshëm të karburantit
EMETIME TË REDUKTUARA
Hibridi elektrik F-PACE mburret me emetimet mbresëlënëse zero të CO2 të marmitave në modalitetin elektrik (EV) i cili mund të ketë një numër përfitimesh.
• Redukton emetimet e CO2
• Paguaj më pak taksa dhe akciza
VAZHDONI EKSPLORIMIN
ELEKTRIK ME JAGUAR
Karikim i thjeshtë dhe i arritshëm, kursime të konsiderueshme dhe një përvojë drejtimi më e qëndrueshme. Bota elektrizuese e Jaguar pret.
EKSPLORO ELEKTRIK
ZGJEDHJA ËSHTË JUAJA
Dinamik, i rafinuar, i fuqishëm. Zbuloni hibridin tuaj elektrik F‑PACE.
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Jaguar dhe krahasojini krah për krah.
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar F-PACE tuaj të përsosur.
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar.
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush.

*Përdorimi i një karikuesi të shpejtë 32kW DC.Shifrat e ofruara janë të llogaritura NEDC2 si rezultat i testeve WLTP të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe ekonomia e karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave të vendosura dhe pjesëve shtesë opsionale. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP të barasvlershme me atë që do të kishte qenë sipas testit të vjetër të NEDC. Pastaj mund të zbatohet skema tatimore e saktë.

Shikoni shifrat WLTP
WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes.


Shifrat zyrtare të konsumit të karburantit për gamën F-PACE (pa përfshirë PHEV) në I/100km : Të kombinuar 5,2-8,9. NEDC2 CO2, Emetime 137-202g/km. PHEV në l/100km : Të kombinuar 2,4. NEDC2 CO2, Emetime 54g/km. Shifrat e distancës së EV bazohen në automjetin e serisë në një rrugë standarde. Distanca arritur ndryshon në varësi të gjendjes së automjetit dhe e baterisë, rrugës aktuale dhe mjedisit si dhe stilit të drejtimit të automjetit. Shifrat e ofruara vijnë si rezultat i testeve të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2, ekonomia e karburantit mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa dhe aksesorët.