OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

Luksi, performanca dhe teknologjia që kapin nivelet më të larta në krijimin e makinave unike Jaguar.

Performancë mahnitëse, luks i patejkalueshëm dhe teknologjia më e mirë. Operacionet e Veçanta të Automjeteve paraqesin më të mirën e Jaguar me një varg modelesh ekskluzive me simbolin SV, modele të kufizuara koleksionistësh dhe projekte inxhinierie unike.

Si pikë referimi në personalizimin e automjeteve, Operacionet Speciale të Automjeteve janë gjithashtu qendra e një sërë shërbimesh komisionimi që ofrojnë një gamë të gjerë finiturash të përshtatura të automjeteve nga gamat e paletave SV Premium dhe SV Bespoke.

OBJEKTET TONA

SVO është e ka bazën në Qendrën Teknike prej 20 milionë paundësh në Warwickshire, Angli. Ky objekt i prodhimit të specializuar është Qendra e Ekselencës Jaguar-Land Rover dhe selia e një ekipi prej 200 specialistësh automjetesh. Selia SVO prej 20,000 m2 ka mbi 40 platforma të inspektimit inxhinierik dhe një strukturë lyerje me bojë të klasit botëror.

F-PACE SVR
SUV MË E FUNDIT E PERFORMANCËS

Duke përqafuar të gjithë luksin dhe praktikën e standardit F-PACE, evolucioni i SVR-së së re çliron potencialin e vërtetë të automjetit. Një motor V8 5 litërsh me superkomprimues, arkitekturë aerodinamike të avancuar dhe komponentë të fokusuar në performancë e bëjnë këtë F-PACE më të shpejtë ndonjëherë.

EKSPLORO KËTË AUTOMJET
XE SV PROJECT 8
JAGUAR-I MË EKSTREM NDONJËHERË

Projektuar si vetura sportive më emocionuese në botë, zemra e Projektit 8 është motori V8 legjendar me superkomprimues nga Jaguar - por shpejtësia nuk ka të bëjë me fuqinë e madhe. Aerodinamika e motorit sportiv e kombinuar me përdorim të gjerë të fibrave të karbonit dhe një trup alumini me peshë të lehtë do të thotë që asnjë Jaguar nuk ndihet më i gjallë.

EKSPLORO KËTË AUTOMJET
SHËRBIMET SV
PALETA E NGJYRËS PREMIUM SV
Teknologjitë më të fundit të bojës, finiturat cilësore dhe mjeshtëria më e mirë kombinohen për të prodhuar automjetet më të dallueshme.
EKSPLORO TEKNOLOGJITË E NGJYRAVE
SV BESPOKE
Skuadra SV Bespoke ofron mundësi në personalizimin e ngjyrës së automjetit duke përfshirë një shërbim të plotë “përputh ngjyrën".
ZBULO MË SHUMË NGA SHITËSI LOKAL
QENDRAT TONA SPECIALISTE

Qendrat tona të specializuara SV janë një destinacion thelbësor për këdo që kërkon të provojë nga afër makinat tona unike dhe të bisedojë me ekipin tonë të ekspertëve SV.

MAKINA DEMONSTRIMI
Dëshironi të provoni ngasjen e një makine Jaguar SV? Qendrat tona të specializuara SV ofrojnë qasje te kryevepra Jaguar SV me makinat lokale.
NJOHURI EKSPERTE
Falë njohurive të pashoq për produkte, ekipi ynë i Specialistëve SV të Shitjes janë partnerët e përsosur për t'ju ndihmuar të krijoni makinën tuaj Jaguar.
TEKNIKË TË TRAJNUAR POSAÇËRISHT
Automjetet SV janë jashtëzakonisht të veçanta, prandaj kërkojnë përkatësisht vëmendje të specializuar. Kjo është arsyeja pse Qendrat e Specializuara të SV-së punësojnë vetëm teknikët më të kualifikuar të Jaguar. Teknikët në Qendrat e Specializuara të SV marrin trajnim të përmirësuar për të siguruar që automjeti juaj të marrë kujdesin më të mirë të mundshëm.
GJEJ NJË SPECIALIST SV

Pasi të keni futur kodin postar, ju lutemi zgjidhni “Qendrat e Specializuara të SV” nga menyja e filtrit sipas shërbimeve.

GJEJ NJË SPECIALIST SV AFËR JUSH
SV NË INSTAGRAM

Ndiqni @JaguarSV për të gjitha fotot, videot dhe historitë më të fundit të makinave më unike në botë #JaguarSV.

EKSPLORO NË INSTAGRAM
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
Ndërto vetë
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Jaguar-in tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
Gjej një shitës të autorizuar
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush