ipace
TËRËSISHT ELEKTRIKE JAGUAR I‑PACE

Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar.

PAMJE 360˚ JASHTË

PËRSHPEJTIMI
0-100km/h në 4,8 sekonda

DISTANCA
470 km WLTP*

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) është procesi i ri në fuqi nga viti 2017, i cili mat karburantin, konsumin e energjisë, distancën dhe emetimet në automjetet e pasagjerëve në Evropë. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes

KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Shtoni deri në tre modele për t'u krahasuar
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush
Makina e Vitit 2019

2019 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR
2019 WORLD GREEN CAR

KARAKTERISTIKAT KRYESORE
UDHËTIM ELEKTRIZUES
I‑PACE mbi të gjitha është Jaguar - një makinë e vërtetë për shofer. Motorët elektrikë dhe shpërndarja gati e përsosur e peshës japin 696Nm moment të çastit dhe gatishmëri të ngjashme me makinat sportive.
EKSPLORO PERFORMANCËN
LINJA LËVIZËSE
Duke paraqitur një dizajn elegant dhe shumë aerodinamik me koeficient tërheqës të ulët të 0,29Cd, I‑PACE është krijuar për të siguruar efikasitet duke prerë ajrin për të arritur distancë dhe qëndrueshmëri maksimale. I‑PACE ofron emocion nga çdo kënd falë linjës së vazhdueshme, kofanos dramatike dhe prerjeve të pasme firmë.
EKSPLORO PAMJEN E JASHTME
PAQE E BRENDSHME
I‑PACE integron teknologjinë dhe hapësirën e bollshme. Dizajni i brendshëm është i pastër dhe i pangarkuar, me karakteristika reaguese dhe linja gjithëpërfshirëse. Natyra e tërheqjes motorike elektrike mundëson hapësirë ​​shtesë, duke maksimizuar rehatinë e tapicerisë së I‑PACE.
EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME
GJITHMONË I KARIKUAR
Sistemi i info-zbavitjes Touch Pro Duo në I‑PACE e bën të thjeshtë kontrollin e të gjitha teknologjive të automjetit. Aftësia për lidhje Wi-Fi dhe 4G është standarde dhe burimi i një morie karakteristikash, duke përfshirë Apple CarPlay® dhe Android Auto™, nënkupton se është e lehtë të mbani kontakt me botën dixhitale.
EKSPLORO TEKNOLOGJINË BRENDA MAKINËS
EKSPLORO I‑PACE PAMJEN E JASHTME
KARROCERIA
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_**.jpg
KLIKO PËR TË NDËRVEPRUAR
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_**.jpg
KLIKO PËR TË NDËRVEPRUAR
TËRHEQJA MOTORIKE
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_**.jpg
KLIKO PËR TË NDËRVEPRUAR
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_**.jpg
KLIKO PËR TË NDËRVEPRUAR
EKSPLORO I‑PACE PAMJEN E BRENDSHME
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/ipace_my20
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
Rivendos
mbyll
I‑PACE: DETAJET
DISTANCA
Një karikim i plotë siguron një distancë prej 470 km në ciklin WLTP*.

*Shifrat shfaqen për NEDC dhe për testet e reja të ciklit të drejtimit WLTP. Dallimi në shifra është për shkak të një ndryshimi në mënyrën se si testohen automjetet, sesa një reduktim i performancës. Shifrat reale dhe të dhënat e përgjithshme të performancës së automjetit elektrik mund të ndryshojnë sipas kushteve të lëvizjes dhe mjedisit.
PERFORMANCA
Momenti i çastit dhe tërheqja me të gjitha rrotat aktive i japin I‑PACE përshpejtimin e një veture sportive. Arrin 100km/h në 4,8 sekonda.
BATERIA
Bateria I‑PACE aktivizohet përmes baterisë me jone litiumi me teknologji të lartë e cila ka kapacitet prej 90kWh. Dizajni dhe sistemi më i fundit i menaxhimit termik mbështet jetëgjatësinë dhe periudhat e fuqisë maksimale të qëndrueshme.
FUQIA
I‑PACE vihet në lëvizje nga dy motorë elektrikë sinkron me magnet. Të ngjashëm me teknologjinë e përdorur në makinën e garave I‑TYPE të Formula E, këta motorë gjenerojnë 400PS kuaj fuqi dhe 696Nm moment.
PËRMASAT
I‑PACE ka një shtrirje kompakte nga jashtë por ka hapësirë të jashtëzakonshme nga brenda. Ekzistojnë pesë ndenjëse të plota, hapësirë ngarkimi të konsiderueshme mbi 1.453 litra dhe 27 litra në ndarjen e hapësirës ruajtëse para.
KARIKIMI
Me një karikues 50kW me DC - lloji që gjendet në shumicën e stacioneve publike të karikimit - I‑PACE mund të arrijë shpejtësin deri në 270 km në orë*.

*Kohët aktuale të karikimit mund të ndryshojnë sipas kushteve të mjedisit dhe instalimit karikues në dispozicion.
EKSPLORO Pronësia e një automjeti elektrik
Elektrifikim
DISTANCA DHE KARIKIMI
Qoftë nëse është automjeti elektrik i parë ose i ardhshëm, zbuloni se si Jaguar I‑PACE përshtatet me mënyrën e jetesës duke përdorur përllogaritësin e distancës dhe pyetësorin e karikimit.
EKSPLORONI DISTANCËN DHE KARIKIMIN
STIMUJT
Pronarët e I‑PACE marrin përfitime financiare nga pronësia e automjeteve elektrike. Stimujt që e bëjnë përdorimin e përditshëm të automjetit më të volitshëm dhe me kosto efektive mund të përfshijnë grante qeveritare, taksa rrugore më të ulëta, ulje të tarifave të qendrës së qytetit dhe qasje të lehtë në korsitë e rezervuara.
EKSPLORONI STIMUJT E AUTOMJETIT ELEKTRIK
GARË PËR RISI
Në Jaguar, jemi të angazhuar për krijimin e automjeteve elektrike që janë elektrizuese për tu ngarë dhe për tu parë. Jaguar ka marrë pjesë në kampionatin Formula E që nga viti 2016 dhe, në vitin 2018, I‑PACE eTROPHY u bë seria ndërkombëtare e parë e automjeteve tërësisht elektrike për gara të prodhimit në të gjithë botën. Kapitulli tjetër në Garën e Risive ka filluar.
EKSPLORO ELEKTRIFIKIMIN
NDËRTO VETË
EKSPERIENCA I‑PACE VR

Bëni një vizitë virtuale dhe eksploroni brenda e jashtë Jaguar I‑PACE komplet-elektrik. Përvoja rrethuese 360° VR ju jep një pamje të parë të dizajnit revolucionar të karrocerisë së automjetit dhe tapicerisë së pastër e të pangarkuar.

GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
OPSIONE DHE PAJIME JAGUAR

Me koleksionin e jashtëzakonshëm të opsioneve të Jaguar dhe Jaguar Gear, ju mund të krijoni I‑PACE më të mirë në botë. Tuajin.

GJEJ AKSESORËT
ZGJIDH I‑PACE

Gjeni kombinimin elektrizues të performancës, teknologjisë dhe stilit Jaguar.

EKSPLORONI I‑PACE

1 Kohët aktuale të karikimit mund të ndryshojnë sipas kushteve të mjedisit dhe instalimit karikues në dispozicion.

† WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) është procesi i ri në fuqi nga viti 2017, i cili mat karburantin, konsumin e energjisë, distancën dhe emetimet në automjetet e pasagjerëve në Evropë. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes.

Shifrat zyrtare të testimit të BE-së nga testimet e prodhuesve sipas legjislacionit të BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat reale dhe të dhënat e përgjithshme të performancës të automjetit elektrik mund të ndryshojnë sipas kushteve të drejtimit dhe mjedisit.

Karakteristikat specifike të përshkruara mund të jenë opsionale, ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj Jaguar për disponueshmërinë. Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar. Lidhshmëria celulare nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në këtë faqe në lidhje me teknologjinë, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.