JAGUAR XE

Ri-përkufizimi i veturës sportive. Jaguar XE ka një gamë të re me naftë të përmirësuar nga teknologjia mesatare hibride.

PAMJE 360°

EMETIMET E KOMBINUARA CO2 g/km
Nga 112

EKONOMIA E KARBURANTIT E KOMBINUAR l/100km
Nga 4,3

in2VwFPRc40

Automjetet e paraqitura mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Disa karakteristika të përshkruara mund të jenë të varura nga tregu ose nga tërheqja motorike. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal Jaguar për specifikimet më të fundit.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
Krahasoni veçoritë dhe specifikimet krah për krah.
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Jaguar XE tuaj të përsosur.
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush.
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
DIZAJNI
EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME
EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME

Një tapiceri luksoze e ndërtuar rreth jush dhe pasagjerëve tuaj. Shijoni ndenjëset puthitëse të përmirësuara në lëkurë të grimcuar, ose zgjidhni bollëkun e lëkurës Windsor. Selektori Jaguar SportShift dhe JaguarDrive Control kontrollojnë materializimin e thelbit sportiv të XE.

NDËRTO VETË
SHIKO GALERINË
TIPARE TË DIZAJNIT
TIPARE TË DIZAJNIT

Një tapiceri e rifreskuar e stilit të kabinës ofron nivele të jashtëzakonshme të rehatisë dhe paneli qendror i ngritur shton sportivitetit të saj.

NDËRTO VETË
SHIKO GALERINË
EKSPLORO PAMJEN E JASHTME
EKSPLORO PAMJEN E JASHTME

Qëndrimi muskulor i Jaguar XE thekson praninë elegante të tij dhe tërheq vëmendjen. Fenerët premium LED me drita ditore simbol, grila e gjerë dhe parakolpi dinamik theksojnë profilin mbizotërues të automjetit.

NDËRTO VETË
SHIKO GALERINË
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
JAGUAR XE
Me profil më të gjerë e më të ulët –Jaguar XE është skalitur rreth karakteristikave që i shtojnë karakterit të sigurt në vetvete.
SHIKO GALERINË
JAGUAR XE R-DYNAMIC
Me parakolp sportiv, funde anësore dhe fruda të pasme me ngjyrë trupi, Paketë Trupi R-Dynamic shkon një hap më tej duke shprehur personalitetin sportiv të XE-së.
SHIKO GALERINË
JAGUAR XE R-DYNAMIC BLACK
Hijeshia pa mundim e të zezës. Manifestohet bukur. Jaguar XE R-Dynamic Black.
SHIKO GALERINË
PERFORMANCA
PERFORMANCË DREJTIMI
PERFORMANCË DREJTIMI

E njohur për manovrimin dinamik, performanca e XE është përmirësuar me teknologji dhe karakteristika të përparuara të drejtimit. Jini të përgatitur për një lëvizje emocionuese.

VEKTORIZIMI I TËRHEQJES <br>NGA FRENIMI
VEKTORIZIMI I TËRHEQJES <br>NGA FRENIMI

Balancon pa ndërprerje shpërndarjen e momentit ndërmjet rrotave. Sistemi mundëson besueshmëri më të madhe të drejtuesit duke mbështetur gatishmërinë dhe qëndrueshmërinë e automjetit gjatë marrjes së kthesave.

SHIKONI SPECIFIKIMET
TË GJITHA RROTAT AKTIVE
Sistemi Të Gjitha Rrotat Aktive (AWD) i Jaguar XE përparon performancën dhe kontrollin e automjetit. Me Dinamikën Inteligjente të Kollodokut (IDD), IDD analizon kushtet aktuale të rrugës dhe shpërndan fuqinë ndërmjet rrotave për të ndihmuar në arritjen e manovrimit dinamik në çdo sipërfaqe.
MOTORËT
Gama jonë e motorëve me benzinë dhe naftë janë projektuar për të kombinuar efikasitetin e karburantit me performancën e qetë. Motorë më të fuqishëm me naftë përmirësohen me teknologji mesatare hibride, e cila ofron efikasitet dhe përsosje edhe më të madhe përmes një sistemi rigjenerues të zgjuar.
PAKETA MANOVRIM DINAMIK
Duke përmirësuar estetikën e automjetit dhe përvojën tuaj të lëvizjes, kjo paketë opsionale përmban Dinamikën e Konfigurueshme, Dinamikën Përshtatëse, diskofrena të kuq, bisht i derës së bagazhit, frena të përparme 355 mm dhe frena të pasme 325 mm.
TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS
THJESHTËSIA SI STANDARD
THJESHTËSIA SI STANDARD

Karakteristikat standarde në Pivi përfshijnë:
• Ekrani me prekje 10"
• Radio dixhitale DAB
• Ndërfaqe e re e krijuar
• Apple CarPlay® 1
• Android AutoTM 2
• Remote 3


Aktualizojeni në Pivi Pro4 dhe do të shoqëroheni nga inteligjenca artificiale më e fundit brenda makinës që ofron veçori të tilla si sistemi i lundrimit vetë-mësues, për një udhëtim plotësisht të lidhur.

INFORMACION NË NJË VËSHTRIM
INFORMACION NË NJË VËSHTRIM

Zgjidhni nga një larmi skedarësh të ndryshëm, përfshirë navigimin 3D në ekran të plotë, informacionin e drejtimit ose shihni shpejt se çfarë audio po luhet, të gjitha në një ekran 12,3” interaktiv të ri me rezolucion të lartë.


Paraqitja opsionale e Afishimit Ballor5 projekton informacione kryesore në xhamin e përparmë. Shikoni me lehtësi shpejtësinë, pozicionin e marshit dhe navigimin e automjetit tuaj në ekranin me ngjyra.

AUDIO MERIDIAN™
AUDIO MERIDIAN™

Marka MeridianTM me bazë britanike ka të bëjë me eksperiencën muzikore. Ne nuk po flasim thjesht për rritjen e niveleve të vëllimit. Ka më shumë të bëjë me intensifikimin e niveleve të thellësisë, qartësisë dhe realizmit të muzikës duke përdorur një kombinim të teknologjisë së përparuar akustike dhe altoparlantëve të pozicionuar në mënyrë strategjike, për të prodhuar një platformë audio - çfarë ne quajmë “fazë tingulli” - kjo është pikërisht e saktë për tapicerinë e F‑XE. Zgjidhni nga sistemet akustike opsionale Meridian TM ose Meridian TM Sorround. ​

JU MBAN TË LIDHUR
Paketa Online6 ofron shërbime të lidhura më tej përmes një karte SIM të integruar, duke siguruar qasje në:

• Media transmetimi të pakufizuara
• Parashikime të motit
• Sinkronizimi i kalendarit në internet
ZBAVITJE PËR TË GJITHË
Zgjidhni opsionin Wi-Fi të aktivizuar me të dhënat e planit 7 dhe do të keni mundësi të përdorni:

• Zgjedhja juaj e shërbimeve të transmetimit të mediave
• Deri në 20 GB të dhëna në muaj
• Një lidhje antene e përmirësuar
• Shumë pajisje të lidhura
KARIKIMI ME VALË
Karikimi opsional me valë i pajisjes me përforcues të sinjalit të telefonit ju lejon të karikoni telefona inteligjentë të pajtueshëm pa pasur nevojë për tela ose një panel karikimi. Ndërsa jeni në makinë, telefoni juaj do të përdorë antenën e automjetit për sinjal të përmirësuar dhe thirrje më të qarta.
JONIZIMI I AJRIT TË KABINËS ME FILTRIN PM2,5
Jonizimi opsional NanoeTM përmirëson mirëqenien e drejtuesit dhe pasagjerëve. Aktivizoni karakteristikat dhe filtri i krijuar posaçërisht tërheq dhe kap grimcat e imëta dhe alergjenët e ajrit nga ajri i jashtëm, si PM2,5 si pluhuri dhe poleni.
PRAKTIKA DHE SIGURIA
HAPËSIRË NGARKIMI PRAKTIKE
Me mundësinë e ndenjëseve të palosshme, hapni lehtë rreshtin e dytë dhe paketoni të gjitha gjërat tuaja. Edhe nëse i keni duart plot, dera e bagazhit është lehtësisht e hapshme nëpërmjet opsionit të hapjes me gjest, duke ju mundësuar hapje dhe mbyllje me lehtësi
ÇELËSI I AKTIVITETIT
Kundra ujit dhe goditjeve, çelësi i ri opsional i aktivitetit 8 ju lejon të zhbllokoni, bllokoni dhe ndizni automjetin tuaj. Pra, çfarëdo aktiviteti në natyrë që ju dhe miqtë tuaj keni planifikuar, nuk ka më nevojë për çelësa makinash.
PASQYRË E PASME CLEARSIGHT
Teknologjia opsionale e përparuar ofron pamje të papenguar përmes pjesës së prapme të Jaguar XE9. Një kamera e vendosur në antenë shfaq video të drejtpërdrejtë në pasqyrën e shikimit pas, duke siguruar shikueshmëri të vazhdueshme pavarësisht nga çfarë ndodhet prapa jush.
ASISTENCA E DREJTUESIT
Jaguar F‑XE është ndërtuar me karakteristika të ndihmës së drejtuesve që ndihmojnë të bëni më të këndshme lëvizjen rreth qytetit dhe parkimin, si dhe ngarjen në autostradë. Këto teknologji përmirësojnë lëvizjen tuaj duke ndihmuar për të hequr stresin nga kjo.
VAZHDONI EKSPLORIMIN
ZGJIDH JAGUAR XE TËND
Gama e plotë e modelit të ri të gjendet këtu, me një përzgjedhje të gjerë të dizenjove të shkëlqyeshme, ndihmave të performancës dhe teknologjive në dispozicion.
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
GALERIA
Saktësimi i vëmendjes ndaj detajeve ka qenë gjithmonë themelore për automjetet tona. XE është skalitur rreth karakteristikave që i shtojnë karakterit të sigurt në vetvete.
SHIKO GALERINË
SPECIFIKIME
Eksploro detaje të imëta. Zbuloni më shumë në lidhje me performancën e motorit, përmasat dhe konsumin e karburantit.
SHIKONI SPECIFIKIMET
LËVIZJA PERFEKTE FILLON KËTU

Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që jaguar ka prodhuar ndonjëherë. Përdorni konfiguruesin për të krijuar Jaguar XE tuaj të përsosur.

NDËRTO VETË
AKSESORËT <br> JAGUAR
AKSESORËT JAGUAR

Përcaktoni XE-në tuaj duke e personalizuar më tej me një sërë opsionesh dhe pajisjesh, që nga karikimi me valë me përforcues sinjali deri te shiritat e zgarës.

GJEJ PAJISJE
KOLEKSIONI <br> JAGUAR
KOLEKSIONI JAGUAR

Gama jonë ekskluzive e veshjeve, aksesorëve dhe dhuratave luksoze janë frymëzuar nga makinat tona dhe dizajni i tyre.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
Krahasoni veçoritë dhe specifikimet krah për krah.
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Jaguar XE tuaj të përsosur.
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush.
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar

†Shifrat e ofruara janë të llogaritura nga NEDC2 si rezultat i testeve WLTP të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe ekonomia e karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave të vendosura dhe pjesëve shtesë opsionale. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP të barasvlershme me atë që do të kishte qenë sipas testit të vjetër të NEDC. Pastaj mund të zbatohet skema tatimore e saktë.


Shikoni shifrat WLTP.
WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes.


1 Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.

2 Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.

3 Jaguar Remote është një shërbim me abonim që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi Jaguar. Aplikacioni Jaguar Remote duhet të shkarkohet nga dyqani Apple App Store/Google Play.

4 Navigacion Profesional kërkon abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Jaguar.

5 Kërkon xham të përparmë solar në disa vende. Drejtimet e navigimit në xhamin e përparmë shfaqen vetëm kur Pivi Pro është i pajisur në automjet.

6 Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonim 1 vit që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Jaguar.

7Zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Pasi të përdoren 20GB të dhëna brenda një muaji, shpejtësia e të dhënave dhe funksionaliteti në automjet mund të zvogëlohet për pjesën tjetër të muajit. Për detaje të Politikës së Përdorimit të Drejtë të lidhur me këtë veçori, ju lutemi referojuni kushteve të InControl Pivi Pro në www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Koha e riprodhimit varet nga ofruesi i transmetimit dhe përkufizimi i përmbajtjes së videos. Videoja HD rrit ndjeshëm përdorimin e të dhënave.

8 Çelësi i Aktivitetit mund të ngarkohet përafërsisht në dy orë, duke siguruar deri në dhjetë ditë jetëgjatësi të baterisë.

9I nënshtrohet rregulloreve lokale. Nëse përdoruesit bifokal ose varifokal nuk mund të rregullojnë lehtësisht përqendrimin në imazhin dixhital të pamjes së pasme të ClearSight, ato mund të kthehen në mënyrën e pasqyrimit të pasëm në çdo kohë.


Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) dhe tregut ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.


Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.


Karakteristikat Pivi e InControl, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten në varësi nga tregu - pyesni shitësin e Jaguar për disponueshmëri në tregun lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori kanë abonim që kërkon rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.


Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja tri fusha është markë tregtare e Trifield Productions Ltd.

Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen termat e përdoruesit fundorë të Apple Inc.

Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.

Nanoe™ është markë tregtare e e Panasonic Corporation.