PËRDITËSIMI PLOTËSUES INCONTROL

PËRDITËSIMI PLOTËSUES INCONTROL

Shtoni veçori të reja, përditësim softueri me valë.

Përditësimi më i fundit për sistemet InControl Touch Pro shton veçori të reja dhe ndërfaqe të re të ekranit me prekje. Përditësimi është falas për automjetet e pranueshme dhe përfshin përditësime me valë të softuerit.

Përditësimi i softuerit me valë

Përditësimi i softuerit me valë

Marrja e përditësimit më të fundit është e thjeshtë dhe mund të bëhet pranë koncesionarit tuaj. Sapo ta përditësoni, mund të optimizoni më tej sistemet e makinës me përditësime me valë të softuerit - duke përdorur Wi-Fi ose një kartë SIM dhe pa pasur nevojë të vizitoni një koncesionar. Përditësimet e softuerit mirëmbajnë sistemet kryesore të makinës suaj, siç është InControl Touch Pro, për t'ju siguruar që të vazhdoni të merrni maksimumin nga Jaguar-i juaj.

SI TË PËRFITONI

Flisni me koncesionarin tuaj për të parë nëse Jaguar-i juaj është i përshtatshëm për këtë përditësim të softuerit. Koncesionari juaj do të kontrollojë vitin e modelit të makinës suaj, sistemin e informacionit dhe panelin e ndërfaqes së përdoruesit, për të konfirmuar nëse Jaguar-i juaj mund të përfitojë nga përditësimi.

Softueri më i fundit është standard kur bleni një Jaguar të ri, por disa modele nga 2016–2018 janë gjithashtu të përshtatshme.

KONTAKTONI SHITËSIN TUAJ

Për të konfirmuar nëse Jaguar mund të përfitojë nga përditësimi më i fundit i softuerit, kontaktoni shitësin tuaj.