fpace
F‑PACE 300 SPORT I RI

Performancë emocionuese. Detaje unike

EKSPLORO KËTË MODEL

EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 170‡

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 6.4‡

F‑PACE

SUV jonë luksoze me performancë bashkon manovrimin sportiv dhe bukurinë dramatike me praktikën dhe efikasitetin e përditshëm.

PAMJE 360˚ JASHTË

EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 140‡ në versionin Manual
Të ulëta deri 146‡ në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 5.3‡ në versionin Manual
Nga 5.5‡ në versionin Automatik

NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

Jaguar F‑PACE është një SUV performance që kombinon gjallërimin maksimal të drejtimit me efikasitetin. Teknologjikisht i avancuar në thelb, F‑PACE ju mban të sigurt, të lidhur dhe argëtuar. Ka aftësinë për çdo rrugë dhe kapacitetin për çdo ditë. F‑PACE është Jaguar për ju, Jaguar për familjen tuaj.

NDËRTO VETË
EKSPLORO F‑PACE PAMJEN E JASHTME
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_14.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_**.jpg
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_07_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_**_m.jpg
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
EKSPLORO F‑PACE PAMJEN E BRENDSHME
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/fpace_my19
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
Rivendos
mbyll
TË GJITHA NË EMËR TË PERFORMANCËS

Operacionet e Veçanta të Automjeteve (SVO) kanë ri-modeluar dizajnin e karrocerisë së F‑PACE sipas frymës së performancës së jashtëzakonshme, emocionuese. F‑PACE SVR është evolucioni më i rëndësishëm i F‑PACE i vlerësuar me çmime.

EKSPLORO KËTË AUTOMJET
VARIANTET
F‑PACE 300 SPORT
F‑PACE 300 SPORT I RI

Simbole unike dhe ekskluzive në gri sateni të errët të tipareve të karrocerisë karakterizojnë natyrën emocionuese të F‑PACE 300 SPORT. Plot me personalitet, tapiceria mbresëlënëse e automjetit është për t'u shijuar me çdo udhëtim.

SHIKO GALERINË
F‑PACE CHEQUERED FLAG
F‑PACE I RI CHEQUERED FLAG

Duke marrë frymëzim nga trashëgimia jonë e garave, varianti F‑PACE Chequered Flag ofron stil deklarues të tapicerisë, simbol dallues dhe një zgjedhje e fuqive tona më të shitura.

SHIKO GALERINË
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
ADN E MAKINËS SPORTIVE
F‑PACE është një SUV performance me ADN-në e një makine sportive. Nga fryrja e kofanos deri te prerjet e pasme të theksuara, pamja e fuqishme e saj e bën të dallueshme dhe i japin një prani rrugore që tërheq vëmendje. Dhe tani mund të përjetoni F‑PACE në mënyrën se si SVO e imagjinoi. Karakteristikat aerodinamike të zgjeruara të F‑PACE SVR, si parakolpi i ri dhe ajërmbledhëse të kofanos lënë të kuptohet fuqia e saj e madhe.
EKSPLORO PAMJEN E JASHTME
PRAKTIKA DHE HAPËSIRA
F‑PACE ka një kapacitet fillestar prej 650 litrash dhe një konfigurim ndenjësesh të pasme me palosje 40:20:40.
EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME
FUQI DHE EFIKASITET
Gama e motorëve të F‑PACE-s, duke përfshirë motorin e ri 5.0 litër 550PS V8 me benzinë me superkomprimues2 dhe struktura me peshë të lehtë prej alumini ofrojnë finesë, efikasitet dhe performancë emocionuese.

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal Jaguar për specifikimet më të fundit.
EKSPLORO PERFORMANCËN
SHIKO FILMIN
yt:LLwA9uqoYnc
TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS
F‑PACE ju jep teknologjinë më të avancuar, siç është Afishimi Ballor dhe Çelësi i Aktivitetit, si dhe ndihmat më të avancuara të ngasjes për ta bërë çdo udhëtim më të lehtë dhe më të relaksuar. Këto përfshijnë sistemin multimedial të avancuar InControl, Touch Pro i cili ju mban të argëtuar dhe siguron që gjithmonë të jeni i lidhur me botën e jashtme.
EKSPLORO TEKNOLOGJINË BRENDA MAKINËS
VLERËSIMI ME PESË YJE NGA EURO NCAP

F‑PACE ka arritur vlerësimin pesë yje Euro NCAP. Pikët e larta në mbrojtjen e të rriturve, mbrojtjen e fëmijëve dhe kategoritë e mbrojtjes së këmbësorëve e konfirmojnë F‑PACE si një nga automjetet më të sigurta në treg.

Kombinimi i masave të sigurisë aktive dhe pasive përfshin tiparet standarde, duke përfshirë Frenimin Autonom në Rast Urgjence me zbulim të këmbësorëve, së bashku me veçoritë opsionale të asistencës së shoferit, si Asistenca e Ruajtjes së Korsisë dhe Monitorimi i Gjendjes së Drejtuesit.

VIZITO FAQEN E EURO NCAP
I RI ME NAFTË, BENZINË APO ELEKTRIK?

Motorët tanë aktualë të rinj me benzinë dhe naftë janë më të pastrit dhe më efikasët që kemi prodhuar ndonjëherë. Tërheqja motorike elektrike e re është e ardhmja e makinave. Cila është e duhura për ju?

ZBULO MË SHUMË
GAMA JAGUAR F‑PACE

Shfletoni linjën F‑PACE dhe zbuloni kombinimin tuaj perfekt të performancës, stilit dhe praktikës.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ F‑PACE

Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.
1Nën ndarëse dhe kur është montuar sistemi i riparimit të gomave. 508 litra me rrotën rezervë. 463 litra me rrotën rezervë të plotë.
2Vetëm e disponueshme në F‑PACE SVR.
3Të varura nga tregu.
Shikoni shifrat e F‑PACE WLTP.

WLTP është test i ri zyrtar i BE i përdorur për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për veturat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes.

Të gjitha shifrat janë objektiva të prodhuesit dhe i nënshtrohen konfirmimit përfundimtar përpara prodhimit. Vini re se emetimet CO2 dhe shifrat e ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave dhe shifrat më të ulëta mund të mos jetë të arritshme me rrota standarde.