ftype-21my
PREZANTIMI I JAGUAR F-TYPE TË RI

Me pasion individual.

PAMJE 360˚ JASHTË

Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda
3,7 s

Shpejtësia maksimale km/h
300

PREZANTIMI I JAGUAR F-TYPE TË RI

Një vend emocionues për të qenë.

Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda
3,7 s

Shpejtësia maksimale km/h
300

JAGUAR F‑TYPE FIRST EDITION I RI

Joshje që tërheq vëmendje.

EKSPLORO KËTË MODEL

Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda
4,6 s

Shpejtësia maksimale km/h
285

NDËRTO VETË


Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit më të afërt të Jaguar
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
DIZAJNIN
F‑TYPE është dizajni Jaguar në formën më atletike - i pastër dhe elegant nga çdo këndvështrim.
EKSPLORO DIZAJNIN
PERFORMANCË
E gjithë fuqia dhe shkathtësia e një trashëgimie të vërtetë. Me sistemet më të fundit të drejtimit të makinës që mundësojnë përvojë të paharrueshme.
EKSPLORO PERFORMANCËN
TEKNOLOGJIA
Me sistemin e info-zbavitjes Jaguar lidheni pa ndërprerje me pjesën tjetër të botës.
EKSPLORO TEKNOLOGJINË BRENDA MAKINËS
DIZAJNIN
KARROCERIA
TAPICERIA
KARAKTERISTIKA
DIZAJN QË SHKËLQEN
Më e holla në gamën Jaguar, me Drita Ditore në formë "J" të mrekullueshme të dukshme nga larg, që theksojnë qëndrimin deklarues.
EKSPLORO DIZAJNIN
PERFORMANCË QË EMOCIONON
Motor i fuqishëm 5.0 litërsh v8 me 575 kuaj fuqi Përshpejtimi është i shpejtë dhe progresiv. Reagimi është i menjëhershëm.
EKSPLORO PERFORMANCËN
ZBAVITJE SIPAS KOMANDËS TUAJ
Gjithçka që ju nevojitet brenda mundësive, përfshirë navigimin, muzikën, telefonin dhe më shumë. Ndërfaqja intuitive Touch Pro ju mban të informuar.
EKSPLORO TEKNOLOGJINË BRENDA MAKINËS
BESIM NËN KËMBËT TUAJA
Frenimi i Urgjencës përdor kamera reaguese të përparme për të ndihmuar parandalimin e përplasjeve.
EKSPLORO SIGURINË DHE PRAKTIKËN
NDËRTO VETË
ZGJIDH F-TYPE TËND

Nuk ka përgjigje të gabuar kur zgjidhni midis Kupé dhe Kabriolet.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
OPSIONE DHE PAJIME JAGUAR

Përcaktoni F-TYPE tuaj duke e personalizuar më tej me një sërë opsionesh dhe pajisjesh, që nga karikimi me valë deri te deri te simbolet me ndriçim.

SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT
FINANCA

Gjeni Jaguar-in perfekt për ju me ​ofertat më të fundit. Zbuloni më shumë duke kontaktuar shitësin tuaj lokal sot për detaje.

GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Jaguar dhe krahasojini krah për krah
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit më të afërt të Jaguar
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.